Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ayyy ne guzel uyumusummmm walla.
Bugum oturma odasının seklini degistirsik kocisimle bu hali daha guzel oldu.
Baya bir yoruldum bende yemekten sonra uzanmıstım mis gibi uyumusum arada eylul gelmis gitmis msj at,ıstım ona. Hala gozlerim kapanıo uykum war.

Son düzenleme:

Kiz senin msji gordum kostum topigeeee... zaten cok mutluydum dun adet oldum ve adetlerim duzene girdi die :)) nasil bi manyak olduysam 8 gun once adet oldum uzulmedim hic aptsl aptal guldummm. Bide sumisali hamile kalinca daha cook sevindim topik senlendi masallah 3-5 kisi kaldi darısı bizlerin başına inşallah amin. ..

canım rezene veya anason çayını sende içebilirsin bebişede bir iki kaşık verebilirsin gazı alıyor birde bir damla vardı ama doktorlar veriyor pembe bişeydi galiba onu sor. sen çiğ sebze yeşillik falan yeme çok biraz yediklerine dikkat et. genelde oluyor ama bebişlerde endişelenme

geçmiş olsun canım. çok güzel bir doğum geçirmişsin. ama bunlar stresten doğuramıycak zaten bu gidişle

Son düzenleme:
sey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))

gözümüz aydınnnnnnnnnnnnn su misali çooook sevindim hadi bakalım sayı birer birer düşüyor hayırlısı sıradakilere inşallah Rabbim hiç ummadığı anda açıveriyor işte insana bi kapıyı. inşallah kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla

su misaliiiiiiiiiiiii gözünüz aydınnn kuzuumm:))
Allah hayırlısıyla devamını getirsin,sağlıklı sıhhatli hamilelik ve doğum nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallahhh

bu arada masal,millan ve merys üçlemesinden doğum haberi varmııı??

napim kuşum evde öle takılıyom sumisalinin haberini duyunca koptum geldim :) sen napan nasılsın?

bende iyi çok şükür 2 günlük geçmişi okuya okuya geldim. yarın işe gitcem stresteyim o yüzden bi gelsede şu doğum izni evde kalsam azcık. bende çok sevindim canım su misaline darısı inşallah sizlerin başına

yok canım hala beklemedeler. .

Aminnnn kız doğuramadılar dahaaa :)

Allah hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
amin darısı bizim başımıza inşallahhh

amin canım İnşallahhhh, az kaqldı seninde doğum iznin yaklaştı :) sabır sabır zor gercekten hem hamile olmak hemde sabah işe gitmek

canım geçen haberlerde bakan açıklama yaptı gebelik iznini 24 haftaya çıkartıcaz diye.
he bu arada kızlar size bişey soyleyecem dayım dedi bana da arastıramadım ama aklınızda bulunsun.
devlet yeni doğan bebeklere 3 yaşına kadar mama parası,3 yaşından sonra da kreş parası olarak 6 yaşına kadar 300 tl verecekmiş.

sanırım üçüde aynı gün doğuracak:))
duygu geçen gün bakan konuştu.24 haftaya çıkıyo izinler...ayrıca çocuk sayısına göre emeklilik yaşı düşecekmiş..süt iznini daha iyi yapacaklarmış..ayrıca mama-bez yardımı da var..direkt bakanın konuştu başkasından duymadım yani..inşallah çabucak olur

bakalım inşallah yürürlüğe girer...

adamlar yeterki doğurun diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…