bende görmüştüm canım bunu ama en fazla bir yaşına kadar kullanıcaz bu küvetleri sonra zaten kullanamıcaz okadar para verdiğimize değmez diye vazgeçtim.
doğru diosun cnm set halinde 40tl'ye falan var onlardan alim bari bu hafta bende napim...
sus kız agzını hayra ac..benımkıde balık olcak artık ne ediiim..
o degıl koça kadar kalmasa bari..
kızım kuvete ne okadar para verıon..ucuza kuvetler varya..hepsı kuvet ıste cok cok 1 yasa kadar kullanılıyoooo sagoonun dedıgı gıbı
ne bilim yer kaplamıo die düşündüydüm.. neyse vazgeçtim.. sen bu hafta doğurcan inşallah bacım çok heyecanlı yaa... youtubedan habire normal doğumlara bakıom yabancıların.. anam ne rahatlar la kocası mocası yanında yeldir yeldir doğuruolar bizim kocalar kaldıramazlar o durumu kaykılır giderler vallahi
bende ızlıyordum bı ara..yeldır yeldır acmalarını bırak..hepsı kıllı mıllı..ne bilim yer kaplamıo die düşündüydüm.. neyse vazgeçtim.. sen bu hafta doğurcan inşallah bacım çok heyecanlı yaa... youtubedan habire normal doğumlara bakıom yabancıların.. anam ne rahatlar la kocası mocası yanında yeldir yeldir doğuruolar bizim kocalar kaldıramazlar o durumu kaykılır giderler vallahi
walla bnm kızın kuveti bile yok suan doğunca alırız:)
zaten koyacak yerde yok hehehe :)
bende ızlıyordum bı ara..yeldır yeldır acmalarını bırak..hepsı kıllı mıllı..
bızımde ödumuz kopuyo zamansız yakalancaz dıye
bende almadımkı kuzenımın kızı 9 aylık oldu,daha kullanamıyormus,bana yolladı
bıde okadar para vermıs
bende ızlıyordum bı ara..yeldır yeldır acmalarını bırak..hepsı kıllı mıllı..
bızımde ödumuz kopuyo zamansız yakalancaz dıye
bende almadımkı kuzenımın kızı 9 aylık oldu,daha kullanamıyormus,bana yolladı
bıde okadar para vermıs
Kızlar annemler burda dıye gıremıyorum ama hep aklımdasınız
Su misalim canım kardeşim ınan oyle sevındım ki ne guzel bı haber bu yarın doğumgunum sımdıden aldım hedıyemı
Eslemım ınsallah hamılelığın guzel gıdıyordur
Diğer bacılarım hepınızı cok sevıyorum dualarınızda eksık etmeyın benı de opuyorum hepınızı
Allaha emanet olun
Bu arada ben nete gıremeden doğuran bacılarım olursa hepsıne rabbım bır avazda doğurmayı nasıp etsın hayırlısıyla
Rabbım sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar kucagınıza almayı nasıp etsın sızede bıze de
hee annenler burdaydı demi, benimde bugün aklıma geldin ne zamandır yok, yoksa benmi rastlamadım. Gelerekten bana cevabımı verdin canımDikkat et kendine.
Bende öğlen bi yemişim kızlar, bugün ilk defa 2 kişilik yedim heeeGözüm döndü resmen
Kızlar annemler burda dıye gıremıyorum ama hep aklımdasınız
Su misalim canım kardeşim ınan oyle sevındım ki ne guzel bı haber bu yarın doğumgunum sımdıden aldım hedıyemı
Eslemım ınsallah hamılelığın guzel gıdıyordur
Diğer bacılarım hepınızı cok sevıyorum dualarınızda eksık etmeyın benı de opuyorum hepınızı
Allaha emanet olun
Bu arada ben nete gıremeden doğuran bacılarım olursa hepsıne rabbım bır avazda doğurmayı nasıp etsın hayırlısıyla
Rabbım sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar kucagınıza almayı nasıp etsın sızede bıze de
Ya benim şimdi bebişlerim olduğunda nur tüpü gibi bebişleriniz mi oldu dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?