Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ne bilim yer kaplamıo die düşündüydüm.. neyse vazgeçtim.. sen bu hafta doğurcan inşallah bacım çok heyecanlı yaa... youtubedan habire normal doğumlara bakıom yabancıların.. anam ne rahatlar la kocası mocası yanında yeldir yeldir doğuruolar bizim kocalar kaldıramazlar o durumu kaykılır giderler vallahi

canım benim odunum girecekti doğuma sezeryanda olsa normalde ama doktorum ben almıorum dedi. hevesimiz kaçtı walla

kocamın gömleği pas olmuştu limon çıkartıyormuş gideyimde halledeyim bakalım çıkartacak mı?
daha iki kere anca giymiştir cokda heves ederek almıştı garibim

bende ızlıyordum bı ara..yeldır yeldır acmalarını bırak..hepsı kıllı mıllı..
bızımde ödumuz kopuyo zamansız yakalancaz dıye
walla bnm kızın kuveti bile yok suan doğunca alırız:)

zaten koyacak yerde yok hehehe :)

bende almadımkı kuzenımın kızı 9 aylık oldu,daha kullanamıyormus,bana yolladı
bıde okadar para vermıs

ay ewt heç utanmaları yok ya ne rahatlar... ama doktorlar müsade edio onlara herhalde bizim burdakiler tıraşlanmadan doğuma almıolarmış.. kadının birini fena azarlamış doktor git kocanmı yapcak kim yapcaksa yaptır öle gel demiş ayy ne kadar utanç verici bi durum

görümcem kendininkini getirecekti bana da taaa İzmirden getirme boşver dedim bende kaç para ki sanki biz leğende yıkandıkta ne oldu :)

Kızlar annemler burda dıye gıremıyorum ama hep aklımdasınız
Su misalim canım kardeşim ınan oyle sevındım ki ne guzel bı haber bu yarın doğumgunum sımdıden aldım hedıyemı
Eslemım ınsallah hamılelığın guzel gıdıyordur
Diğer bacılarım hepınızı cok sevıyorum dualarınızda eksık etmeyın benı de opuyorum hepınızı
Allaha emanet olun
Bu arada ben nete gıremeden doğuran bacılarım olursa hepsıne rabbım bır avazda doğurmayı nasıp etsın hayırlısıyla
Rabbım sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar kucagınıza almayı nasıp etsın sızede bıze de

hee annenler burdaydı demi, benimde bugün aklıma geldin ne zamandır yok, yoksa benmi rastlamadım. Gelerekten bana cevabımı verdin canım Dikkat et kendine.

Bende öğlen bi yemişim kızlar, bugün ilk defa 2 kişilik yedim heee Gözüm döndü resmen

Bende öleyim cnm ya insan bazen kendini kaybedio resmen tokluk hissetmeden yiyiosun yemeğin sonunda kalan ekmeğe bi bakıorum şoklanıorum resmen geriye kalan bir ekmek kıyısı

su misali canım cok tebrik ederim Rabbim kucagına da almayı nasip etsin cok sevindim yaaaaa
Allahım bizlerede nasip etsin inş ..

Yavrukuş nerelerdesin yaaa özledik seniii..

Bak bu aralar topice çok giren hamile kalıyor elini çabuk tut Benm gözüm sumisaliyi çok ısırmıştı bakalım o kimi ısırcak

Bende iyiyim çok şükür..mide bulantılarım var sürekli yatıyorum ama yemeğimide yiyiorum tabi hazır olunca

Ben öğürdükçe eşim Allahm bugnleri gösterdiğin için sana şükürler olsun diyo

Geç bulunca öyle oluyor : ) insan herşeyine şükredesi geliyor..

Neyse sende umarım iyisindir ..oooh annenler yanında tabi daha ne istersin..hazır annenler ordayken tüpünüde yap kız bakar sana annen

Şaka bi yana inş sanada sumisali gibi hiç beklemediğin bi anda o mucizeyi verir Rabbm tedaviye gerek kalmadan..

Sumisali adet olacak gibi karnım ağrıyo demişsin merak etme ben test günü kan verdiğimde bile karnım ağırıyordu..

Ama adet ağrım çok fena olur benm ondan farkı daha hafif ve kısa süreli vurup geçiyordu..

Bi de mide bulantılarım başlayana kadar o ağrılarım oldu..Halada ara ara olur..

Hiç korkma unut kırmızıları gelmicek onlar gelmicek 8 aylık tatile çıktılar

Ya benim şimdi bebişlerim olduğunda nur tüpü gibi bebişleriniz mi oldu dicekler

ewet iki piknik tupunuz oldu'da diyebilirler canimm ayyy bigun yoktum habere bak sen rabbim sen cok buyuksun su misalinin esi depresyona girmeden verdi bebislerinihalen ogrendigimden beri salak salak siritiyom bizim bu ay imkansiz diger ay allah buyuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…