Ya benim şimdi bebişlerim olduğunda nur tüpü gibi bebişleriniz mi oldu dicekler
hee valla kız :)oooohh ne guzel ıste..herkesın elıne bı bebk vercen..
annane kıskanırsa ona bı tane,babane kıskanırsa ona bı tane
ne garıp yaaa..tekmelerı bıle çift çift yıcen..
hele son zamanlar bızımkıler bı ayagıyla sagdan ıtıklıyor,dıger ayagıyla soldan..
senın dort bı yanından ayaklar fırlıcak
kız benim kocamdan sperm testi istedi doktor. banada doğum kontrol hapı yazdı. bu ay bizimde imkansız :))) bide nisanda kocam iş seyahatine gitcek yok! mayıs gel mayızewet iki piknik tupunuz oldu'da diyebilirler canimm ayyy bigun yoktum habere bak sen rabbim sen cok buyuksun su misalinin esi depresyona girmeden verdi bebislerinihalen ogrendigimden beri salak salak siritiyom bizim bu ay imkansiz diger ay allah buyuk...
ewet iki piknik tupunuz oldu'da diyebilirler canimm ayyy bigun yoktum habere bak sen rabbim sen cok buyuksun su misalinin esi depresyona girmeden verdi bebislerinihalen ogrendigimden beri salak salak siritiyom bizim bu ay imkansiz diger ay allah buyuk...
benim kocamdan spermiogram istediler yaaa inşallah kötü çıkmazbu hafta halletmem gerek bunu
Kızlar bu arada kalp atışları karında dinleniyo dimi :26:
gülmeyn bak derin temizlik yapacak halim yok şu anda bu karı yine altımı açmayacak dimi : ))
vermiştim tekrar istedi. 1-2 gün ilişki olmasın dedi. normalde 3-5 gün ya heralde kısa süredeki hızına falan bakcak?daha once vermemismiydi canim o olmuyomu?
hee valla kız :)
bu arada sen hala doğurmadın mı ? :))
en son 6 gün daha fazla bekleyemez kız :) az daha sabır. siz doğurun sıra bize gelsin anammmm... :)))dunden berı herkes benı arıyooo yaaaa
butun kuzenlerım,halamlar,annem,kardesım
herkes aynı soruyu soruyooooorr..
bu ne yaaaaa,hamıle kalamıyokenkı 'bebek yokmu' lafı gıbı bıse oldu buda artık
belim agrıyor ama sadece agrıyor,baska bıse yooooooooooookkk
vermiştim tekrar istedi. 1-2 gün ilişki olmasın dedi. normalde 3-5 gün ya heralde kısa süredeki hızına falan bakcak?
bilemiyorum canım artık. ama bende yavaş yavaş alıştırdım kendimi. yapacak bişey yok. 2 ay bizde tık olmucak :) neyse dinlenmiş oluruz :)))) tüp e az kaldıya uzun surede hizli olan kisa surede hayli hayli uzun olmazmi valla bu doktorlarda insani bunalima sokuyo bizimde bu ay paso odunda gene ayni sey luks etti doktorada gitmiyo bu defa oyle kaldik zaten artik o fikri cikardim sanki hep bole cocuksuz kalcakmisiz gibi biri sormasa aklima bile gelmiyo napalim dunyanin sonu degilya basa gelen cekilir
en son 6 gün daha fazla bekleyemez kız :) az daha sabır. siz doğurun sıra bize gelsin anammmm... :)))
gülmeyn bak derin temizlik yapacak halim yok şu anda bu karı yine altımı açmayacak dimi : ))
Hayırdır yavru ne çiçeğiymiş bu
dunden berı herkes benı arıyooo yaaaa
butun kuzenlerım,halamlar,annem,kardesım
herkes aynı soruyu soruyooooorr..
bu ne yaaaaa,hamıle kalamıyokenkı 'bebek yokmu' lafı gıbı bıse oldu buda artık
belim agrıyor ama sadece agrıyor,baska bıse yooooooooooookkk
Eninde sonunda gelecekler yaaaa keyiflerini bekliyoruz sıpaların.
Milan ben seni rüyamda gordum ama tam hatırlamıorum.
Artık nasıl etkilendiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?