Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ya benim şimdi bebişlerim olduğunda nur tüpü gibi bebişleriniz mi oldu dicekler

oooohh ne guzel ıste..herkesın elıne bı bebk vercen..
annane kıskanırsa ona bı tane,babane kıskanırsa ona bı tane
ne garıp yaaa..tekmelerı bıle çift çift yıcen..
hele son zamanlar bızımkıler bı ayagıyla sagdan ıtıklıyor,dıger ayagıyla soldan..
senın dort bı yanından ayaklar fırlıcak

benim kocamdan spermiogram istediler yaaa inşallah kötü çıkmaz bu hafta halletmem gerek bunu

hee valla kız :)

bu arada sen hala doğurmadın mı ? :))

kız benim kocamdan sperm testi istedi doktor. banada doğum kontrol hapı yazdı. bu ay bizimde imkansız :))) bide nisanda kocam iş seyahatine gitcek yok! mayıs gel mayız

Kızlar bu arada kalp atışları karında dinleniyo dimi :26:

gülmeyn bak derin temizlik yapacak halim yok şu anda bu karı yine altımı açmayacak dimi : ))

harbı haaa..en son adamın yuregıne ındırmıstı..
aynı kaynanamın bana laf sokup,benımde dunyam basıma yıkılıp o ay hamıle kalısım gıbı..
adamda gecen uyurken nasıl bı ıcerledıyse kız hemen hamıle kaldı..
oda benım gıbı kapak yaptı gördun mu bende bı sorun yooook hesabııııııı

gülmeyn bak derin temizlik yapacak halim yok şu anda bu karı yine altımı açmayacak dimi : ))

normal ultrasonla karnından göruntuyu alırken,makınenın sesını acacak kalp atıslarını ordan duyacan..
her gıtmene dınlıyecen o sesı..senınkıler cıft cıft atcak

hee valla kız :)

bu arada sen hala doğurmadın mı ? :))

dunden berı herkes benı arıyooo yaaaa
butun kuzenlerım,halamlar,annem,kardesım
herkes aynı soruyu soruyooooorr..
bu ne yaaaaa,hamıle kalamıyokenkı 'bebek yokmu' lafı gıbı bıse oldu buda artık

belim agrıyor ama sadece agrıyor,baska bıse yooooooooooookkk

en son 6 gün daha fazla bekleyemez kız :) az daha sabır. siz doğurun sıra bize gelsin anammmm... :)))

vermiştim tekrar istedi. 1-2 gün ilişki olmasın dedi. normalde 3-5 gün ya heralde kısa süredeki hızına falan bakcak?

ya uzun surede hizli olan kisa surede hayli hayli uzun olmazmi valla bu doktorlarda insani bunalima sokuyo bizimde bu ay paso odunda gene ayni sey luks etti doktorada gitmiyo bu defa oyle kaldik zaten artik o fikri cikardim sanki hep bole cocuksuz kalcakmisiz gibi biri sormasa aklima bile gelmiyo napalim dunyanin sonu degilya basa gelen cekilir

bilemiyorum canım artık. ama bende yavaş yavaş alıştırdım kendimi. yapacak bişey yok. 2 ay bizde tık olmucak :) neyse dinlenmiş oluruz :)))) tüp e az kaldı

en son 6 gün daha fazla bekleyemez kız :) az daha sabır. siz doğurun sıra bize gelsin anammmm... :)))

benımkı 6 maltı dınlemez..
16 olsa yıne gelmıcek bılıyooom..en son kestırıp ben aldırcam onu ordan..
yapıştımı noooldu..kendını benım bı organım mı sanıyor acaba

Anacım geldi yemeklerimi yaptı simdi mutfagımı topluyor. Ay benim bu mide yanmalarım gecmisti ne guzel simdi yine basladı sabah tost yedim ondan oldu herhalde.
Offf yaaa sırtımda agrıo. Yarın kontrolümüz war 14.30 da baqalım ne dicek doktor amcamız.

Hayırdır yavru ne çiçeğiymiş bu

Sevgililer gününde almak istememiş, bugün yollamış. Ama hiç beklemiyordum çok şaşırdım

Benim ilkinde alttan bakmıştı ama bu seferkinde hiç alttan bakma olmadı. Zaten 15 gün sonra çağırma sebebide odur bence, altla uğraşmiim üstten dinleyiverek diye. Ama bence sen nolur nolmaz tedbirli git.

Benimki memnun yerinden, gelesi yok de bitsin gitsin ya. Sanki hiç doğurmamışlar gibi ne sorup duruyorlar. Ben ondan sebep temmuz diyorum soranlara hep ama benimki zaten 1 hafta geriden geliyor, Temmuz ortasımı desem napsam bundan sonra

Eninde sonunda gelecekler yaaaa keyiflerini bekliyoruz sıpaların.
Milan ben seni rüyamda gordum ama tam hatırlamıorum.
Artık nasıl etkilendiysem

Eninde sonunda gelecekler yaaaa keyiflerini bekliyoruz sıpaların.
Milan ben seni rüyamda gordum ama tam hatırlamıorum.
Artık nasıl etkilendiysem

hayırdır ınsallah kız..
benım kocam da ruya görmez..o da bu gece benı görmus..
doguma gıdıyormusum,normal dogurmak uzereyken,hayıııır ben sezeryan olcam dıye tutturuyomusum
hatta kendı doktorumuzu bıle aramamısız,sezeryan olmasın dıye,baska bı doktor varmıs,cok ılgılıymıs..
ben senı normal dogurturum dıyormus bana..
bense yırtılıyormusum ben sezeryan olcam dıye

kafayı yemısım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…