adamlar yeterki doğurun diyolar![]()
aynen canım kimse 3 çocuk yapmıyor diye veriyolarmış teşvik primi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel düzenlemeler var ama onaylanır inşallah. devlet memurları daha şanslı onlara kreş zorunluluğu falanda gelcekmiş.
sey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))
sey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))
ya sonucu almaya esım gıttı dısardaydı ,,kaynımda yanındaydı ,,sonra geldı eve karnımız ac dedı yemek yedıler cıkdılar sımdı abısıyle bırlıkde bende geldım tekrar:)))))))))))))
cok saool eslemım ya mevlam bu kadar zaman sonra hıc umudumun olmadıgı bı anda karsıma cıkardı bebemı:)) yanı ben adet olmak ıcın kac gundur beklıom doktora gıdıp asılama olcaz dıe :))) ve eksında bu ay o kadar az dı kı topu topu 4 sefer ,,ve esımın hareketsızlıgı yuksek spermde ,,yanı ben cok mutluyum
mevlam ınsallah tum ısteyen arkadaslarımıza aratmadan verır![]()
canım benim şu resminide değiştir artık yavvv alınacak bak sonra karnındaki:)gunaydın :))
ya dun 10 da uyudum sabah 8.30 gıbı kalkdım ama hala uykum var ya ,,,,ama uyumak ıstemıom ,,
herkese tesekkur ederım walla cok duygulandım
yanı umutsuzlugum o kadar coktu kı hıc umudum bıle yokdu mevlam gercekden mucıze nasıp ettı
hamıle olanlar ınsallah bebelerını hayırlısıyla kucagına alır,,
bebek ısteyen tum arkadaslarımada mevlam tez vakııtte gebe kalmasını nasıp eder
cok tesekkur ederım hepınıze,,ıyıkı varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
canım benim şu resminide değiştir artık yavvv alınacak bak sonra karnındaki:)
aa evet yaaaa ben unutmusum onu :))))))))))))))))) temem deısıom:))
ya bıse sorcam sımdık ben suan adet donemındeyım ya normalde ama cok sukur lekenmede yok ,,
ama hafıf sızı var hanı sankı olcam gıbı arada boyle oluyo ama keskın bı acı deıl hafıf boyle sızı gıbı,,,
bıde sol gogsume sankı arada ıgne batırıolar,,,,
bıde akıntım arttı sankı dıom heh sımdık adet oluyom heralde,,
normalmıyım ben ya :))
canım bende de olmuştu öyle akıntı agrı hep tamam oldum şimdi diyip tuvalete gidiyordum bişey yoktu.
bir ara paronaya olmuştum hamile olduğumu bilmediğim zaman ped kullanıyordum zırt pırt tuvalete gitmemek için.
onların hepsi normal ama sen dikkat et normal diye öyle ağır falan kaldırma sakın.
aa evet yaaaa ben unutmusum onu :))))))))))))))))) temem deısıom:))
ya bıse sorcam sımdık ben suan adet donemındeyım ya normalde ama cok sukur lekenmede yok ,,
ama hafıf sızı var hanı sankı olcam gıbı arada boyle oluyo ama keskın bı acı deıl hafıf boyle sızı gıbı,,,
bıde sol gogsume sankı arada ıgne batırıolar,,,,
bıde akıntım arttı sankı dıom heh sımdık adet oluyom heralde,,
normalmıyım ben ya :))
aynen cnm normalsin bende de oldu hatta hafif lekelenme olmuştuda ödüm patlamıştı yerleşmiş meğer bebişim... adet sancısı gibi olur ilk aylarda adet günlerinde sorun yok...
milan gelmedi hala kocasımı gitmedi acaba.
yoksa doğurdumu sonunda... :)
ayyy altın kızlar doğurana kadar biz böyle meraktan dokuz doğurcaz sonunda...:)