Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kaynana oğlunun ilgisini kıskanıyor ..ondan ötüürü sevmiyolar...
valla artık hayat felsefem ne kadar ekmek o kadar köfte...yada tam tersi
aynen benimde çevrem değişti...bana hala evlimisin diye soruyorlar ...hiç evli gibi görünmüyorsunuz diyorlar....dedim sonradan görme olmadığım içindir...genelde evlenince tavırları değişenler ya buldumcuk oluyor yada kendinden çok zengin biriyle evleniyor sonra içi boş hava ile dolaşıyorlar...dedim bunların hiç birini umursamıyorum kadere inanınca insan böyle oluyor...
bir arkadaşımın bana yaptığı çok koymuştu...ben onu düğünüme çağıramamıştım...mahalleden herkesi çağıramadım...davetiye sayısı yüzünden...düğünden sonra açıklama yaptığımda bana kediler gibi düğün yaptın ben öyle bir düğün yapıcamki bu mahalleden kimseyi çağırmıcam dedi...bana çok dokundu lafları ..hal hareketleri....birşey demedim...sonra 1 yıl bile olmadı...bir gece vakti evinden eşyaları kaçırdı...kendi düğününe kendi anne babası bile gelmedi...kınası bile olmadı....ben allahtan korkmasaydım derdimki sen bana kedi gibi düğün yaptın dedin ama seninkide pek bi köstebek tarzı düğün oldu el altından...

canım bayaa oldu ama almanyaya 2 kere gittim en son 8,9 yıl önce gttmmm.berline gittim oberhausene gittim hollandaya gittim

henüz faceye terfi edemedim edince insallah...iç yawrim kent siyah olanmı içiyorsun...kürdan olanlardan

ooo sen ne diyorsun burada bisürü pasta süslemeleri var heralde kendini tutamazsin türkiyede hic pasta yapmaadigim icin var mi yok mu bilemicem bende yas pastali cok seviyorum türkiyenin
bizde türkiyeden hep yufka falan getiririz buraya napalim taze taze börek falan yapiyoruz mis gibi oluyorrrrr

ya of alamanyaya gitmek istiyorum...ama eşim gelmesin...o karışıyor almama napacan bunları ...vır vır vır...yemeye gelince en ön sırada...

ya of alamanyaya gitmek istiyorum...ama eşim gelmesin...o karışıyor almama napacan bunları ...vır vır vır...yemeye gelince en ön sırada...
esler genelde öyle seye karisiyor babam haric hep alin kizim bana pasta yaparsiniz diyor
birinden siparis veremezmisin ki göndersin sana?

kızlaaarr ben kaçar yarın görüsmek üzere kendinize ve bebişinze iyi bakınnnn

hadi kuzu görüsürüzzzz

esler genelde öyle seye karisiyor babam haric hep alin kizim bana pasta yaparsiniz diyor
birinden siparis veremezmisin ki göndersin sana?

hadi kuzu görüsürüzzzz

benimle aynı zevkte ilgi alanı aynı biri yokki...görümcem thyde iyi bir yerde sürekli beleşe uçuyor...o gitse bana merdane getirir anca ben en enteresan şeyleri bulabiliyorum ....ilgi alanı kısaca gittim tefalin enjoy serisi kırmızı tencerelerinden aldım...burda yok ...internettede yok...gel kocama anlat... tava tavadır tencere tenceredir diyor düz erkek mantığı

bu arada izlenimlerime göre önceki topicte gitmemize sevinen biri olmuş..normal kullanıcılardan...imalı bir mesaj atmış...sevmiorum kendisini...iletmeden edemedim...okuma ihtimali olmasada yazayım içim rahat etsin...

çıldırmama az kaldı doktorum nerdeeeee...............
Allahım ne kadar hasta var bu memlekette yaaaaa bir azalmadılar sabahtan beri

bu arada izlenimlerime göre önceki topicte gitmemize sevinen biri olmuş..normal kullanıcılardan...imalı bir mesaj atmış...sevmiorum kendisini...iletmeden edemedim...okuma ihtimali olmasada yazayım içim rahat etsin...

ben yeni sayılırım ama merak ettim kimmiş ki buna sevinen yaaa

iç bacım iç bende 2 tane kaldı birini akşam evd eiçicem diğerinide bilmiyorum sonrada almıyım başka paket diyorum içince mutsuz oluyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…