Bi kaynanamız sevemedi bizi zaten
ama gerçekten öyle yaa..nabza göre şerbet olayı vardır bende de..16-17 yaşdaki kızlarla genelde onlara hitap eden konularla sohbet ederim ..
yaşlılarla da hürmet saygı ne dersen doğrudur takdiği ama yaşıtlarımda ve çevremdekilerde bi hasetlik var bekarlık arkadaşlarım bile yamuk çizdi yaa benim bildiğim evlenen insanlar değişir..ama ben evlendim çevrem değişti valla..
aslında çok takmazdım böyle şeyleri 1 adım gelene 10 adım gelirdim..şimdi bebekde olmayınca iyice kapandım ewe
evet kücük bir yernezaman gittiniz ?
yok kizzz ne almanitürk sevgilim türkiyeden hemde ben size gelin gelicemmm
ben aslinda meslek yapiyorum cnm sekreterlik haftanin 1 günü okula gidiyorum.
hemen hamile kalmak istemiyorum ki benönce evliligin tadini cikarmak istiyoruz birbirimize alismak düzene girsin hayatimiz sonra bebek
güzelim benim kuzenim hemen hamile kaldi dügünün ilk haftasi
napıyım angelım yazdım sana demin millan falan eylül kızlatrla facede ekledik birbirimiz senide ekleyelim dedim bide biraz bel ağrısı falan var o korkutuyo beni onun dışında iyyim heee sigarayı değiştirdim kent içiyorum artık en fazla günde 5 tane nikotin oranı 1.1 miş bend eonu içiyorum artık zaten varla yok gibi :)))))
ben varya alamanyaya gitseeemmm...bir sürü pasta malzemesiyle dönerim...yurtdışından tencere takımı almış insanım ben o potansiyel çok mevcutinsanlar gider yurtdışından elbise bilmemne alır...ben giderim kahve alırım ...böyle bir insanım ben
canım bayaa oldu ama almanyaya 2 kere gittim en son 8,9 yıl önce gttmmm.berline gittim oberhausene gittim hollandaya gittim
ooo sen ne diyorsun burada bisürü pasta süslemeleri var heralde kendini tutamazsintürkiyede hic pasta yapmaadigim icin var mi yok mu bilemicem bende yas pastali cok seviyorum türkiyenin
bizde türkiyeden hep yufka falan getiririz burayanapalim taze taze börek falan yapiyoruz mis gibi oluyorrrrr
henüz faceye terfi edemedimedince insallah...iç yawrim kent siyah olanmı içiyorsun...kürdan olanlardan
masallah sen bayagi gezmissinesinle gidiyorsunuz yoksa ailen falan mi var burada?
evet bacım kürdan olandan
esler genelde öyle seye karisiyorya of alamanyaya gitmek istiyorum...ama eşim gelmesin...o karışıyor almamanapacan bunları ...vır vır vır...yemeye gelince en ön sırada...
kızlaaarr ben kaçar yarın görüsmek üzere kendinize ve bebişinze iyi bakınnnn
evlenmeden önce gittim sekerm ama br gün esimlede gitmek istioruzz zaten 1 yıllık evliyim ben 25 yasndaym.orada akrabalarım var teyzem amcam falan
esler genelde öyle seye karisiyorbabam haric hep alin kizim bana pasta yaparsiniz diyor
birinden siparis veremezmisin ki göndersin sana?
hadi kuzu görüsürüzzzz
ben yeni sayılırım ama merak ettim kimmiş ki buna sevinen yaaa
bu arada izlenimlerime göre önceki topicte gitmemize sevinen biri olmuş..normal kullanıcılardan...imalı bir mesaj atmış...sevmiorum kendisini...iletmeden edemedim...okuma ihtimali olmasada yazayım içim rahat etsin...
bu arada izlenimlerime göre önceki topicte gitmemize sevinen biri olmuş..normal kullanıcılardan...imalı bir mesaj atmış...sevmiorum kendisini...iletmeden edemedim...okuma ihtimali olmasada yazayım içim rahat etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?