• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bi kaynanamız sevemedi bizi zaten :9: :9:

ama gerçekten öyle yaa..nabza göre şerbet olayı vardır bende de..16-17 yaşdaki kızlarla genelde onlara hitap eden konularla sohbet ederim ..

yaşlılarla da hürmet saygı ne dersen doğrudur takdiği ama yaşıtlarımda ve çevremdekilerde bi hasetlik var bekarlık arkadaşlarım bile yamuk çizdi yaa benim bildiğim evlenen insanlar değişir..ama ben evlendim çevrem değişti valla..

aslında çok takmazdım böyle şeyleri 1 adım gelene 10 adım gelirdim..şimdi bebekde olmayınca iyice kapandım ewe :6:

kaynana oğlunun ilgisini kıskanıyor ..ondan ötüürü sevmiyolar...
valla artık hayat felsefem ne kadar ekmek o kadar köfte...yada tam tersi :52::52::52:
aynen benimde çevrem değişti...bana hala evlimisin diye soruyorlar ...hiç evli gibi görünmüyorsunuz diyorlar....dedim sonradan görme olmadığım içindir...genelde evlenince tavırları değişenler ya buldumcuk oluyor yada kendinden çok zengin biriyle evleniyor sonra içi boş hava ile dolaşıyorlar...dedim bunların hiç birini umursamıyorum kadere inanınca insan böyle oluyor...
bir arkadaşımın bana yaptığı çok koymuştu...ben onu düğünüme çağıramamıştım...mahalleden herkesi çağıramadım...davetiye sayısı yüzünden...düğünden sonra açıklama yaptığımda bana kediler gibi düğün yaptın ben öyle bir düğün yapıcamki bu mahalleden kimseyi çağırmıcam dedi...bana çok dokundu lafları ..hal hareketleri....birşey demedim...sonra 1 yıl bile olmadı...bir gece vakti evinden eşyaları kaçırdı...kendi düğününe kendi anne babası bile gelmedi...kınası bile olmadı....ben allahtan korkmasaydım derdimki sen bana kedi gibi düğün yaptın dedin ama seninkide pek bi köstebek tarzı düğün oldu el altından...:52::52::52:

evet kücük bir yer :1: nezaman gittiniz ?

yok kizzz ne almani :60: türk sevgilim türkiyeden hemde :23: ben size gelin gelicemmm :52:
ben aslinda meslek yapiyorum cnm sekreterlik haftanin 1 günü okula gidiyorum.

hemen hamile kalmak istemiyorum ki ben :1: önce evliligin tadini cikarmak istiyoruz birbirimize alismak düzene girsin hayatimiz sonra bebek :34:
güzelim benim kuzenim hemen hamile kaldi dügünün ilk haftasi :60:

canım bayaa oldu ama almanyaya 2 kere gittim en son 8,9 yıl önce gttmmm.berline gittim oberhausene gittim hollandaya gittim

napıyım angelım yazdım sana demin millan falan eylül kızlatrla facede ekledik birbirimiz senide ekleyelim dedim bide biraz bel ağrısı falan var o korkutuyo beni onun dışında iyyim heee sigarayı değiştirdim kent içiyorum artık en fazla günde 5 tane nikotin oranı 1.1 miş bend eonu içiyorum artık zaten varla yok gibi :)))))

henüz faceye terfi edemedim :D edince insallah...iç yawrim kent siyah olanmı içiyorsun...kürdan olanlardan

ben varya alamanyaya gitseeemmm...bir sürü pasta malzemesiyle dönerim...yurtdışından tencere takımı almış insanım ben o potansiyel çok mevcut :D insanlar gider yurtdışından elbise bilmemne alır...ben giderim kahve alırım ...böyle bir insanım ben :52:

ooo sen ne diyorsun burada bisürü pasta süslemeleri var heralde kendini tutamazsin :52: türkiyede hic pasta yapmaadigim icin var mi yok mu bilemicem bende yas pastali cok seviyorum türkiyenin :56:
bizde türkiyeden hep yufka falan getiririz buraya :9: napalim taze taze börek falan yapiyoruz mis gibi oluyorrrrr

ooo sen ne diyorsun burada bisürü pasta süslemeleri var heralde kendini tutamazsin :52: türkiyede hic pasta yapmaadigim icin var mi yok mu bilemicem bende yas pastali cok seviyorum türkiyenin :56:
bizde türkiyeden hep yufka falan getiririz buraya :9: napalim taze taze börek falan yapiyoruz mis gibi oluyorrrrr

ya of alamanyaya gitmek istiyorum...ama eşim gelmesin...o karışıyor almama :D napacan bunları ...vır vır vır...yemeye gelince en ön sırada...

ya of alamanyaya gitmek istiyorum...ama eşim gelmesin...o karışıyor almama :D napacan bunları ...vır vır vır...yemeye gelince en ön sırada...
esler genelde öyle seye karisiyor :60: babam haric hep alin kizim bana pasta yaparsiniz diyor :9:
birinden siparis veremezmisin ki göndersin sana?

kızlaaarr ben kaçar yarın görüsmek üzere kendinize ve bebişinze iyi bakınnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadi kuzu görüsürüzzzz :3:

esler genelde öyle seye karisiyor :60: babam haric hep alin kizim bana pasta yaparsiniz diyor :9:
birinden siparis veremezmisin ki göndersin sana?

hadi kuzu görüsürüzzzz :3:

benimle aynı zevkte ilgi alanı aynı biri yokki...görümcem thyde iyi bir yerde sürekli beleşe uçuyor...o gitse bana merdane getirir anca :D ben en enteresan şeyleri bulabiliyorum ....ilgi alanı kısaca :D gittim tefalin enjoy serisi kırmızı tencerelerinden aldım...burda yok ...internettede yok...gel kocama anlat...:52::52: tava tavadır tencere tenceredir diyor :D düz erkek mantığı

bu arada izlenimlerime göre önceki topicte gitmemize sevinen biri olmuş..normal kullanıcılardan...imalı bir mesaj atmış...sevmiorum kendisini...iletmeden edemedim...okuma ihtimali olmasada yazayım içim rahat etsin...:52::52:

çıldırmama az kaldı doktorum nerdeeeee...............
Allahım ne kadar hasta var bu memlekette yaaaaa bir azalmadılar sabahtan beri :(

bu arada izlenimlerime göre önceki topicte gitmemize sevinen biri olmuş..normal kullanıcılardan...imalı bir mesaj atmış...sevmiorum kendisini...iletmeden edemedim...okuma ihtimali olmasada yazayım içim rahat etsin...:52::52:

ben yeni sayılırım ama merak ettim kimmiş ki buna sevinen yaaa

iç bacım iç bende 2 tane kaldı birini akşam evd eiçicem diğerinide bilmiyorum sonrada almıyım başka paket diyorum içince mutsuz oluyorum :((

Back
X