• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok kizzz ne almani :60: türk sevgilim türkiyeden hemde :23: ben size gelin gelicemmm :52:
ben aslinda meslek yapiyorum cnm sekreterlik haftanin 1 günü okula gidiyorum.

hemen hamile kalmak istemiyorum ki ben :1: önce evliligin tadini cikarmak istiyoruz birbirimize alismak düzene girsin hayatimiz sonra bebek :34:
güzelim benim kuzenim hemen hamile kaldi dügünün ilk haftasi :60:

Aferin kıs bende dedim kesin elin Hans ını bulmuştur bu kıs :60: :60:

Bizde öyle dediydik güzelim evlilğimizin tadını çıkartırız ilk bi sene ama o gün bugündür 3 sene olcak nerdeyse hala o tad bitmedi anlican bi bebek yapamadık :1: :1:

Boşver sevinen sevinsin bu topic çok güzel oldu hem geyik hem gebelik adına ne güzel dertleşiyoruz yardımcı oluyoruz birbirimize

Bizim eski topic biz olmayınca nasıl geriledi en başta dururdu her zaman..hey gidiii kıymetimizi anlicaklar ama iş işten geçti artık :19:

benimle aynı zevkte ilgi alanı aynı biri yokki...görümcem thyde iyi bir yerde sürekli beleşe uçuyor...o gitse bana merdane getirir anca :D ben en enteresan şeyleri bulabiliyorum ....ilgi alanı kısaca :D gittim tefalin enjoy serisi kırmızı tencerelerinden aldım...burda yok ...internettede yok...gel kocama anlat...:52::52: tava tavadır tencere tenceredir diyor :D düz erkek mantığı
ee orasi öyle cnm yengemde senin gibidir hic bulunmicak seyleri bulur ben gider bakarim bulamam ilgilenmedigim icin sanirim :9:
erkek iste ne iolucak sende naz, cilve falan yaparsin bi iki öpücük alir kocacin sana :23::23:

Aferin kıs bende dedim kesin elin Hans ını bulmuştur bu kıs :60: :60:

Bizde öyle dediydik güzelim evlilğimizin tadını çıkartırız ilk bi sene ama o gün bugündür 3 sene olcak nerdeyse hala o tad bitmedi anlican bi bebek yapamadık :1: :1:

yok kizzzz allah yazmasinn :nazar:
nasip kismet bu isler tatlim cok istiyorsunuz diye olmuyordur belki :26: bizim bi tanidigimiz vardi ilk cocuklari oldu ikinciye hamile kalamadi kadin. tedavi falan gördüler beklediler yine olmadi hemde 18 yil falan. sonra kadin dedi allaha birakiyorum o isterse olur gibisinden 1 sene sonra bi bakti hamile :46:

Ya kıslar sabah saatlerinde sperm ve yumurtanın döllenmeye en verimli olduğu vakitmiş..

Saat 7-8 civarları yani..Bi yerde okumuştum..

Hatta yine bu sitede bi yerde okumuştum..Kız diodu ki 2 sene gece yaptım olmadı bi kere sabah denedim tuttu die :26:

Angel duy bunu sperm düşüklüğü olanlar için daha etkili..

Bi de sabahmı denesek gııı : )

Ay hiç de sefmem uykulu uykulu :9: :9:

Boşver sevinen sevinsin bu topic çok güzel oldu hem geyik hem gebelik adına ne güzel dertleşiyoruz yardımcı oluyoruz birbirimize
valla ya...hayır bildiğin şer ...şer bildiğin hayır olurmuş ya...tam oturdu bu konuya...ordan buraya gelipte meraklarını gidermeye çalışmasınlarda...o şikayet edenler...eğer bize takmışlarsa...burayıda karıştırmak için birşeyler yapacaklardır...anladığım anda yapıştırırım alimallah...:52:

Ya kıslar sabah saatlerinde sperm ve yumurtanın döllenmeye en verimli olduğu vakitmiş..

Hatta yine bu sitede bi yerde okumuştum..Kız diodu ki 2 sene gece yaptım olmadı bi kere sabah denedim tuttu die :26:

o ne ya ..pireler uçarken :52::52::52: kusura bakmasın olacaksa kendiliğinden olsun...aman :33:

adamın gözleri kapalı töbe yarebbim :9: kocişini uyandırabilene aşk olsun :9::27::27::27:

valla ya...hayır bildiğin şer ...şer bildiğin hayır olurmuş ya...tam oturdu bu konuya...ordan buraya gelipte meraklarını gidermeye çalışmasınlarda...o şikayet edenler...eğer bize takmışlarsa...burayıda karıştırmak için birşeyler yapacaklardır...anladığım anda yapıştırırım alimallah...:52:

GÜLDÜRDÜN KIZ BENİ ALLAH İYLİĞİNİ VERSİN kavgacı karılar gibi hahhhahh

bugün bir bayan arkdşım dedikii gebe kalmadan önce reglim azalmıştı değişik başlıyor ve bitiordu onun devamında 2 aya kadar faln gebe kaldım dedi gebe öncesi adet düzensizliği mi oluyormuşş evet tecrübeliler cevp bekliorummm yyüüütttttffffeeennnnnn:52::52::52:

o ne ya ..pireler uçarken :52::52::52: kusura bakmasın olacaksa kendiliğinden olsun...aman :33:

adamın gözleri kapalı töbe yarebbim :9: kocişini uyandırabilene aşk olsun :9::27::27::27:

aynen yaaa hayatta uyanmaz o saaatlerde :D

AAaa kızlar yok öyle :20:

Beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır unutmayın yavrularım !!

Bebek yapmak için herşey mübah !!

Haydin koçlarım sabah saatlerinizi kurun bu sabah iş başı yapıcaz..

Dikkat edin hee ..şimdi bi espiri yapıcaktm ama çekemeyen fesatçılar ekibi canlı yayın yapar neyse :9: :9: :9:

bugün bir bayan arkdşım dedikii gebe kalmadan önce reglim azalmıştı değişik başlıyor ve bitiordu onun devamında 2 aya kadar faln gebe kaldım dedi gebe öncesi adet düzensizliği mi oluyormuşş evet tecrübeliler cevp bekliorummm yyüüütttttffffeeennnnnn:52::52::52:

bende son 5 aydır böyle...gelen giden yok...

eary1 ve eylulun yasinleri okunup duasi yapildi allah kabul etsin eylulun ki yarin ama hizimi alamayip onuda okumusum :1::1:

Back
X