Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ee laz damarı da var hepsi birleşince zaten temamdur

Angelim yeni haberler var şekerim meryem,ecem,millan hamile : )

Darısı bizim başımıza yavru

o da bir gün olur canım allah tamamına erdirsin
amin cnm

oda olur dert etme herseyn zamanı var önemli olan istemeniz
istiyoruz da hep bi engel cikiyor nedense

Anlat kıs birazda değişik şeyler dinleyelim ilk bekarımız sensin çünkü yaş kaç bakem ?
anlatayim tatlim yasim 22, bekarim, okuyorum, almanyadan katiliyorum :122:

ohooo oluyo hepsi :) öyle çabuk geçiyo ki anlamıyorsun

insallah yaaaa cabucak gecsinnnn

siz anlatin bakalim kaynasalim biraz kim hamile nekadarlik hamile? bebisler kiz mi erkek mi? isim düsündünüzmü?

Son düzenleme:

Ee laz damarı da var hepsi birleşince zaten temamdur

Angelim yeni haberler var şekerim meryem,ecem,millan hamile : )

Darısı bizim başımıza yavru

sanırım en baskını laz damarı...ama işte ilm-i siyaset gereken yerlerde oluyor...gerçi ben pek sevmem siyaset yapmayı...bilmek kolunda altın bileziktir...

teker teker gelin uşaklar heyecan yaptım şimdi...hayırlı uurlu olsun hacılar bacılar...bak varyaaaa eğer tek hamile olmayan ben kalırsam toplanıp cüz cüz hatim edeceksiniz bana ...valla rüyanıza girerim ona göre

İyi halt ettin dewam et : )

ya bi bayana elinde sigara hiç yakıştıramiorum

canım bende memnun değilim bu durumdan bırakmıştım ama bu gebelik davasından baya moralim bozuldu

hamileysem ilk vazgeçeceğim şey evde kolay olur eşim kullanmıyor da iş yerinde ne halt ederim onu bilmiyommmm:)))
hahahhh

canım bende öyle yapıcam ama kesinleşmesi lazım :)

benim cezam erken bitti :) hadi varsa geride kalan allah kurtarsın bacılar

amin amin ...valla ben siteden umudumu kesmiştim...tam diyordum bu seferde açmazsa daha da girmem ...bir baktım açmış cezamı :) tabi bende sevdiklerum olduğu için kelüverdum haburaya ya ben böyle konuşmayı çok seviyorum ya neden ya lazmıyım...aslında laz da değilim...

Geçen gün kuzenimin bi arkadaşı var 16-17 yaşlarındalar..

kız ailesiyle umreye gitcek..Liste yapmış dua edeceklerini..

sonra demiş ki ya senin eslem ablanıda yazayım ben o onu çok seviyorum ALLah hayırlı bi evlat versin die onlara..

okadar duygulandım ki ..ya kızla çok samimi değilim bi kaç kere görmüştür beni ama kuzenim bana düşkündür o hep bahsedio heralde..

bi de nedense o yaş grubu çok sever beni..ay dedim şuna bak ya beni düşünmüş bnim için dua edicekmiş kıyamam yaa duası kabul olur yada olmaz düşünmesi çok duygulandırdı beni..

bazen en iyi çevrende bile böyle iyi dilekler bulamazsın..

Son düzenleme:

kızım karadeniz dedin mi laz damarı oluyo laz olmasanda bende değilim ama var az çok :)

yanarsın derken bebeğemi bişi olur nolur anlamadım ( öleyse söle bilim

canım idrar yollarında iltihap varsa eğer o yapıyormuş bir doktora gitmen lazımmış. Bebişe zarar vermezmiş ama iltihap erken doğumlara sebep oluyormuş istersen bir doktora görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…