hep babamın yüzünden...gitti götürdü beni ülkücülerin yanına ... saldırgan oldum bak tayyipçim öyle mi tatlı tatlı sokuyor lafları ...tamam yaramazlık yapmamaya alışıcam ...ama zaten benim yapmadığım mesleğim avukatlık...çenem durmazki benim...
Anlat kıs birazda değişik şeyler dinleyelim ilk bekarımız sensin çünküyaş kaç bakem ?
ben hep izliyordumki sizi...ahuaha hiç birşey yapamasam beğen butonuyla destekliodum sizi...millan uyanığı hemen anladı tanıyo adamını
amin cnmo da bir gün olur canım allah tamamına erdirsin
istiyoruz da hep bi engel cikiyor nedenseoda olur dert etme herseyn zamanı var önemli olan istemeniz
anlatayim tatlim yasim 22, bekarim, okuyorum, almanyadan katiliyorum :122:Anlat kıs birazda değişik şeyler dinleyelim ilk bekarımız sensin çünküyaş kaç bakem ?
ohooo oluyo hepsi :) öyle çabuk geçiyo ki anlamıyorsun
Ee laz damarı da var hepsi birleşince zaten temamdur
Angelim yeni haberler var şekerim meryem,ecem,millan hamile : )
Darısı bizim başımıza yavru
Ee laz damarı da var hepsi birleşince zaten temamdur
Angelim yeni haberler var şekerim meryem,ecem,millan hamile : )
Darısı bizim başımıza yavru
İyi halt ettin dewam et : )
ya bi bayana elinde sigara hiç yakıştıramiorum
hamileysem ilk vazgeçeceğim şey evde kolay olur eşim kullanmıyor da iş yerinde ne halt ederim onu bilmiyommmm:)))
hahahhh
bilmek istedginiz birsey varsa sorun cekinmeyin
benim cezam erken bitti :) hadi varsa geride kalan allah kurtarsın bacılar
aaaaaaaaaa meryemle millanda mı hamile hayırlı olsunnn kızlarrr allah tamamına erdirsinnnnn
yanarsın derken bebeğemi bişi olur nolur anlamadım( öleyse söle bilim
anne adaylarina sesleniyorummmm
rabbim size saglikli bir bebek versin
mesela almanyanın neresinden sin
amin amin ...valla ben siteden umudumu kesmiştim...tam diyordum bu seferde açmazsa daha da girmem ...bir baktım açmış cezamı :) tabi bende sevdiklerum olduğu için kelüverdum haburayaya ben böyle konuşmayı çok seviyorum ya neden ya lazmıyım...aslında laz da değilim...
yanarsın derken bebeğemi bişi olur nolur anlamadım( öleyse söle bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?