Bi kaynanamız sevemedi bizi zaten![]()
ama gerçekten öyle yaa..nabza göre şerbet olayı vardır bende de..16-17 yaşdaki kızlarla genelde onlara hitap eden konularla sohbet ederim ..
yaşlılarla da hürmet saygı ne dersen doğrudur takdiği ama yaşıtlarımda ve çevremdekilerde bi hasetlik var bekarlık arkadaşlarım bile yamuk çizdi yaa benim bildiğim evlenen insanlar değişir..ama ben evlendim çevrem değişti valla..
aslında çok takmazdım böyle şeyleri 1 adım gelene 10 adım gelirdim..şimdi bebekde olmayınca iyice kapandım ewe![]()
kaynana oğlunun ilgisini kıskanıyor ..ondan ötüürü sevmiyolar...
valla artık hayat felsefem ne kadar ekmek o kadar köfte...yada tam tersi

aynen benimde çevrem değişti...bana hala evlimisin diye soruyorlar ...hiç evli gibi görünmüyorsunuz diyorlar....dedim sonradan görme olmadığım içindir...genelde evlenince tavırları değişenler ya buldumcuk oluyor yada kendinden çok zengin biriyle evleniyor sonra içi boş hava ile dolaşıyorlar...dedim bunların hiç birini umursamıyorum kadere inanınca insan böyle oluyor...
bir arkadaşımın bana yaptığı çok koymuştu...ben onu düğünüme çağıramamıştım...mahalleden herkesi çağıramadım...davetiye sayısı yüzünden...düğünden sonra açıklama yaptığımda bana kediler gibi düğün yaptın ben öyle bir düğün yapıcamki bu mahalleden kimseyi çağırmıcam dedi...bana çok dokundu lafları ..hal hareketleri....birşey demedim...sonra 1 yıl bile olmadı...bir gece vakti evinden eşyaları kaçırdı...kendi düğününe kendi anne babası bile gelmedi...kınası bile olmadı....ben allahtan korkmasaydım derdimki sen bana kedi gibi düğün yaptın dedin ama seninkide pek bi köstebek tarzı düğün oldu el altından...