- Konu Sahibi çikolataprenses
slm kızlar ben bugün karışımı yaptım başladım ben 100 kiloyum diyetisyenede gidiyorum bu karışıma başladım haftalık yazarım yorumlarımı tadı güzel içilebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunu metabolizma hızlandıran çay diye konu açıp yazmıştım.doktorum vermişti bana.yemeklerden sonra ılık olarak içilecek bu.
canım peki sen kilo verdin mi hiç? valla ben hem yemekten önce içiyorum hem de yemekten sonra.
:26:
evet ben daha rahat oluyorum içince bunu kullandığımda diyetime uyamadığım zaman bile kilo kaybı oluyo. doktorun tavsiyesi sıcak olarak ve yemeklerden sonra içilmesi. ben yapıp bi kapta saklıyorum.yemeklerden sonra 1 bardak ısıtıp içiyorum.günde 3 kez içiyorum.tadıda güzel.ben yavaş kilo verdiğim için vermişti doktorum.devam etmemi söyledi.inşaallah sizinde işinize yarar cnm
valla tadı sıcakken de soğukken de çok güzel amaaa havalar ısınmaya başladıya meyve suyu niyetine soğuk soğuk indiriyorum mideciğime ya birde bu şey tok tutuyo mu çünkü bu benim 4.günüm ve iştahım kesildi nasıl oldu anlamadım. yani bi kahvaltı yapabiliyorum ondan sonrası yok ya bi meyve yada zorla bi çorba yiyorum.inş hepimiz süper sağlıklı ve zayıf kızlar oluruz şekerrr :79:
merhaba ben de zayıflama kupesı almak ıstıyorum memnun musunuz acaba
bende bugün yaptım yarın başlıycam ama elma kırmızı elmaydı yeşil değil bide limon koymayı unutmşum yinede içsem faydası olurmu acaba bilgilendirrsenz çok sevinirim teşekkrler şimdidenevet ben daha rahat oluyorum içince bunu kullandığımda diyetime uyamadığım zaman bile kilo kaybı oluyo. doktorun tavsiyesi sıcak olarak ve yemeklerden sonra içilmesi. ben yapıp bi kapta saklıyorum.yemeklerden sonra 1 bardak ısıtıp içiyorum.günde 3 kez içiyorum.tadıda güzel.ben yavaş kilo verdiğim için vermişti doktorum.devam etmemi söyledi.inşaallah sizinde işinize yarar cnm
elmann yeşil yada kırmızı olması farkedermi peki arkadaşlar bende uygulamak istyrm bi gün denedm ama elma kırmızı ve tatlıydı.o yüzden devam etmedm birileri cvp verrse deneyenlerden çok memnun olucam.
bu kür bende ve arkadaşımda çok işe yaradı tavsiye ederim yapın bırakmayın inatçı olabilir bünyeniz hemen pat diye zayıflamayabilirsiniz ama kürü bırakmayın incelme de oluyor devam edin ....