• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

slm kızlar ben bugün karışımı yaptım başladım ben 100 kiloyum diyetisyenede gidiyorum bu karışıma başladım haftalık yazarım yorumlarımı tadı güzel içilebilir:64::64:

ya kızlar bişey sorcam.ben dün başladım da karışıma dünden beri deli gibi su içiyorum sizde de böle etki yaptı mı yoksa ben de mi bi gariplik var. tabi bukadar suyu içince de wc'ye gitmemek elde değil :9:

canım peki sen kilo verdin mi hiç? valla ben hem yemekten önce içiyorum hem de yemekten sonra.
:26:

evet ben daha rahat oluyorum içince bunu kullandığımda diyetime uyamadığım zaman bile kilo kaybı oluyo. doktorun tavsiyesi sıcak olarak ve yemeklerden sonra içilmesi. ben yapıp bi kapta saklıyorum.yemeklerden sonra 1 bardak ısıtıp içiyorum.günde 3 kez içiyorum.tadıda güzel.ben yavaş kilo verdiğim için vermişti doktorum.devam etmemi söyledi.inşaallah sizinde işinize yarar cnm

evet ben daha rahat oluyorum içince bunu kullandığımda diyetime uyamadığım zaman bile kilo kaybı oluyo. doktorun tavsiyesi sıcak olarak ve yemeklerden sonra içilmesi. ben yapıp bi kapta saklıyorum.yemeklerden sonra 1 bardak ısıtıp içiyorum.günde 3 kez içiyorum.tadıda güzel.ben yavaş kilo verdiğim için vermişti doktorum.devam etmemi söyledi.inşaallah sizinde işinize yarar cnm

valla tadı sıcakken de soğukken de çok güzel amaaa havalar ısınmaya başladıya meyve suyu niyetine soğuk soğuk indiriyorum mideciğime :1: ya birde bu şey tok tutuyo mu çünkü bu benim 4.günüm ve iştahım kesildi nasıl oldu anlamadım. yani bi kahvaltı yapabiliyorum ondan sonrası yok ya bi meyve yada zorla bi çorba yiyorum.inş hepimiz süper sağlıklı ve zayıf kızlar oluruz şekerrr :79:

geçen sene denemiştim bu karışımı ama tadı korkunç :19: her içtiğimde istifra ettim .. bırakmak zorunda kaldım ...

bende içiyorum bu çayı tadı ılık daha güzel bence 10 günde 1.5 kilo verdim tabi bunun yanında birde spor yaparak herkeze de tavsiye ediyorum çevremdeki herkez bu çaydan içiyo gitsin kilolar hoş gelsin yaz ve güzel kıayfetler :62::83::83::83::84::84::84::84::46::46::92::92::92::92::92::92::92:

biara yaptım 2 kilo vermiişdim ama diyette yaptım sonra bıraktım tekrar aynı geri aldım diyetide bırakınca tabi üşengeçlik falan şimdi tekrar başlıcam inş bu seferde işe yarar

valla tadı sıcakken de soğukken de çok güzel amaaa havalar ısınmaya başladıya meyve suyu niyetine soğuk soğuk indiriyorum mideciğime :1: ya birde bu şey tok tutuyo mu çünkü bu benim 4.günüm ve iştahım kesildi nasıl oldu anlamadım. yani bi kahvaltı yapabiliyorum ondan sonrası yok ya bi meyve yada zorla bi çorba yiyorum.inş hepimiz süper sağlıklı ve zayıf kızlar oluruz şekerrr :79:

tok tutup tutmadığını bilmiyorum ama metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı.ben çok wc ye gidiyorum.
bu hafta ara verdim bu çaya.başka bi çay deniyoruz bu gün içicem ilk kez eğer faydasını görürsem yazarım onuda.
amin inşaallah zayıf zayıf kızlar oluruz:)

Cok merak ettim kizlar, deneyipde gercekden kilo verenler varmi..
Okudum okadar ama, yinede tam bilgi almak istiyorum..
Simdiden cooook tesekkür ederim:71::71::71:

merhaba ben de zayıflama kupesı almak ıstıyorum memnun musunuz acaba

inan hiç bir işe yaramıyor küpe iştah falanda azaltmıyor bende var iki tane almıştım 100 tl verdim çok pişmanım aynı paraya diyetisyene gitsem daha iyi olurdu sakın alma bence reklamlarada inanma öyle herkeste farklıdır falan diyolar ama bence kimsede işe yaramamış çok araştırdım :((

Arkadaşlar merhaba bu küre başladıktan kaç gün sonra sonuç almaya başladınız? ben 6 gündür bu kürü uyguluyorum yanındada 2 öğün special k kullanıyorum ama gözle görülür bir sonuç alamadım.sonuç alabilmem için kaç gün geçmesi lazım ? ayrıca 56 kiloyum 3-5 kilo vermeyi istiyorum özellikle doğumdan sonra bel bölgesindeki kalınlaşmadan kurtulmak istiyorum bölgelel zayıflamaya etkisi nekadardır? fikirlerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

bende bugün yaptım yarın başlıycam ama elma kırmızı elmaydı yeşil değil bide limon koymayı unutmşum yinede içsem faydası olurmu acaba bilgilendirrsenz çok sevinirim teşekkrler şimdiden

bugün diyetimin 6. günü ve yarımkilo vermişim :nazar: bu kürle beraber 2 gün special k yiyorum ve günde yarım saat spor yapıyorum şuan için verdiğim kilo az gibi gözüküyor ama karın bölgemde değişiklikler var :)) göbeğim küçüldü daha doğrusu düzleşmeye başladı :nazar: sporu bırakmadan aynı şekilde devam edersem inşallah daha fazla kilo kaybedeceğim. benim gibi bu kürü ve special k kullanarak sonuç alan yokmu? kızlar yorumlarınızı bekliyorum nerdesiniz ?

bu kür bende ve arkadaşımda çok işe yaradı tavsiye ederim yapın bırakmayın inatçı olabilir bünyeniz hemen pat diye zayıflamayabilirsiniz ama kürü bırakmayın incelme de oluyor devam edin ....

elmann yeşil yada kırmızı olması farkedermi peki arkadaşlar bende uygulamak istyrm bi gün denedm ama elma kırmızı ve tatlıydı.o yüzden devam etmedm birileri cvp verrse deneyenlerden çok memnun olucam.

bu kür bende ve arkadaşımda çok işe yaradı tavsiye ederim yapın bırakmayın inatçı olabilir bünyeniz hemen pat diye zayıflamayabilirsiniz ama kürü bırakmayın incelme de oluyor devam edin ....

cvp yazdığınız için teşekkür ederim bendede incelme olmaya başladı farkediyorum. siz nekadar süre kullandınız bu kürü ? sizde nekadar incelme ve kilo kaybı oldu?

Back