• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

ben de başlayalı 3 gün oldu, hergün 5-6 bardak su niyetine içiyorum, karabiber ve karanfili 1 çay kaşığı koyduğum içinçok acı da olmadı

malzemeleri alıp başlamayı düşünüyorum arkadaşlar :) peki yemeklerden önce ve sonra hemen içiliyo mu arada bi saat filan bekleyecekmiyiz fark eder mi ne zaman içsek ??

ben bunu hasta olunca yapıyodum eskiden. tabi elma yerine ıhlamur koyyodum. farkında olmadan iyi bişey yapıyormuşum :)
bi de elmayla deneyeyim :)

Ben de yarın başlamayı düşünüyorum. Azimli olur ve bırakmazsam sonucları size yazarım. Gerçekten cok merak ediyorum işe yarayıp yaramayacağını. Ben 1.57 boyundayım ve 53 kiloyum, 48 kiloya inmeyi hedefliyorum. Spora da başladım. Bakalım bu çayla destekleyince sonuc verecekmi.

şöyle söyliyim 4 gün içtim ve yememede dikkat etmedım( ne bulsam yedım :D )
( sabah akşam bır bardak ) yoğun bir günüm var ama hep şiş ve rahatsız hissediyordum kendimi kiiiiii bugun 5.gün 2 kilo vermişim giden belki su ama tartıda o ıkı rakamın ındıgını görmek güzel :))

şöyle söyliyim 4 gün içtim ve yememede dikkat etmedım( ne bulsam yedım :D )
( sabah akşam bır bardak ) yoğun bir günüm var ama hep şiş ve rahatsız hissediyordum kendimi kiiiiii bugun 5.gün 2 kilo vermişim giden belki su ama tartıda o ıkı rakamın ındıgını görmek güzel :))

Ayyy ne guzel....bende alıp başlayayım...yazarım burdan bende işe yarayıp yaramadığınıCADIARZU

Ben bir zayıflama hapı ile 5-6 kilo verebildim hapı 3.5 ay kullandım ilk ay kilo verdim bir daha veremedim hapı bıraktığımda iştahım öyle acıldı ki 2-3 günde verebildiğim kilolardan 1 ini geri aldım şimdiyse çaresizim haplardan medet ummayacağım bu çay tarifi aklıma yattı ama malum yaş faktörü de metabolizmayı yavaslatıyor hemen bir yerlerden yeşil elma bulup tarifi deneyeceğim fazla umudum yok açıkçası ama denemekten de zarar gelmez heralde sonuçları burada sizlerle paylaşacağım insallah olumlu olur....

selam arkadaslar . benımde boyum 1,65 . kılomda 61. 1 haftadır ülker k flakesin 2 hfta 2 öğününü uyguluyorum . ama bu 1 haftada kacamaklarım oldu ve 1 kılo zayıflayabıldım ancak.bende 2 sene once dıyetısyene gitmiştim. benım dıyetisyenimde bana bu karışımı verdi. ama 3 lıtre suyla degıl 2 litre su ve karanfil ve karabıber 1 er tatlı kasıgıydı ayrıca elmada 1 taneydı . acıkcası ozaman işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum . şimdi gaza geldım gıttım yenıden malzemeleri alıp geldim . şimdi pişirdim . altını kapadım . benımde 54 kıloya inmem lazım . eşim zayıflamamı istiyor. ve tüm bana şişko diyenlere inat ipincecik olmak istiyorum .birde benim sorunum üstümün ince basenlerimin cok buyuk olması . üst 38 alt 42 giyiyorum .Allahım lutfen 2 ay içinde 7 kılo vermeyi başarayım .

yarın bende baslıycam bunu uygulamaya.
bende daha önce lida zayıflama hapı kullandım sonra elma krom kullandım tmm kilo verdim ama hapları bıraktığımda kendimi kontrol edemedğimi gördm ve eski kiloma yeniden ulaştım.
umarım bu kür sayesinde birazcık hafiflerim :)

slm kızlar.
ben 15 gün aralıksız içtim. sonra tembelliğe vurdum olayı bıraktım.
ama içtiğim süre içersinde iştah miştah kalmamıştı bende.
valla bu yüzden bile denenebilir.
bugün yine başlıyorum. hepinize sağlıklı günler dilerim

ben bu karışımı üç hafta düzenli olarak içtim ve üç kilo verdim sonra iki hafta ara verdim ama bu iki hafta süresince kilo veremedim sonra tekrar başladım ve yine bir kilo verdim başlarda biraz şişlik yaptı ama o sorunum da geçti sıcak olarak içmenizi tavsiye ederim içer içmez insanı bi sıcaklık basıyo durduğunuz yerde terliyorsunuz ben kendi adıma fayda gördüm ve tavsiye ediyorum kızlar

zerrecik sen nasil yaptin elman ne renkti

çikolata prensesin tarif ettiği gibi yaptım yani
3 litre su , 3 adet yeşil ekşi elma, 1 adet limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 adet kabuk tarçın, 5-6 adet karanfil elmaların çekirdeklerini çıkarıp dörde böldüm limonu da dörde böldüm diğer malzemelerle birlikte düdüklü tencereye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirdim yemeklerden sonra sıcak olarak içtim

ben baska bir tarifte iki tane elma rengi önemli degil bir tane limon bir tane kabuk tarcin bir tatli kasigi tane karabiber bir tatli kasigi karanfil üc litre suda kaynatip icin diyordu ongündür falan iciyorum ama ben sicak degil soguk iciyorum kilom suan icin ayni ama kendimi sikilasmis ve hafif hissediyorum ama benim evde eksi kirmizi elma vardi onunla yapiyordum yesil elma alayimda birde onunla deneyeyim cevapladigin icin tesekkürler

tadı çok kötüydü ama çok kilo verdiriyor süper bi karışım bu sürekli yapardım bi ara..1 kaç aydır yapmıyorum yine başladım kilo almaya :) yeniden başlicam.

bu elmalı çayı içerken hemen bir fark görmeyi beklemeyin zamanla etkisi daha çok farkediliyor diyet ve sporun da desteğiyle harika kilo verebilirsiniz

Back