- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi çikolataprenses
-
5 gündür bu karışımı içiyorum su niyetine.tadını çok sevdiğim için sıcak soğuk farketmiyor 6 -7 bardak hatta daha da fazla içiyorum bir günde.iştahım açıldı sanki ve bir kilo daha almışım.adet dönemim yaklaşıyor ondan olmasını umut ediyorum.çooook moralim bozuldu.
ben de yaptım bunu geçen yıl ama ne zaman yapsam bi iki güz sonra boğazlarım çok kötü oldu
bırakınca düzeldi
sanırım allerjik bi durum limon yaptıfisfisfis
Bence moralini bozma, daha 5 gün olmuş, adet döneminden dolayı iştahın açılmış olabilir. Ben de bugün başladım, sonuçları paylaşırız artık.
karışıma hala devam ediyorum canım sonuçta zararlı değil kış günleri iyi de geliyor.ben tartılmayı bıraktım tartılmayacağım artık taaaa ki kendim fark hissedene kadar.motivasyonumu bozuyor tartılmak.dün sitede de bahsedilen tek şişman beynimiz kitabını aldım okumaya başlamadım daha kendimi inandırmak istiyorum iradem çok zayıf çünkü.
tadı çok hoşuma gitti benim.acaba bende mi tartılmasam ya mesela 2 haftada 1 mi tartılsam ama eğer verememiş olursam 2 haftaya rağmen ii ce demorolize olurum.ha bi de şu kitabı bende alıyım belki faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?