Kişisel yağ eritme karışımı

Zamanla bağırsaklarda tembelliğe yol açmaz mı?ÇÜnkü metobolizma hızlandırıyor bu karışım.

Bence moralini bozma, daha 5 gün olmuş, adet döneminden dolayı iştahın açılmış olabilir. Ben de bugün başladım, sonuçları paylaşırız artık.

az önce koydum malzemelerimi düdüklüye.1 hafta deniycem bakalım işe yararsa devam ederim.genelde işe yaramış okuduğum kadarı ile

ben de yaptım bunu geçen yıl ama ne zaman yapsam bi iki güz sonra boğazlarım çok kötü oldu
bırakınca düzeldi
sanırım allerjik bi durum limon yaptıfisfisfis

Bence moralini bozma, daha 5 gün olmuş, adet döneminden dolayı iştahın açılmış olabilir. Ben de bugün başladım, sonuçları paylaşırız artık.

karışıma hala devam ediyorum canım sonuçta zararlı değil kış günleri iyi de geliyor.ben tartılmayı bıraktım tartılmayacağım artık taaaa ki kendim fark hissedene kadar.motivasyonumu bozuyor tartılmak.dün sitede de bahsedilen tek şişman beynimiz kitabını aldım okumaya başlamadım daha kendimi inandırmak istiyorum iradem çok zayıf çünkü.

merhaba,bende haftasonu aldım otlarımı dün başladım içmeye.yarım lt lik bir termosum var,sabah hazırlayıp yanıma alıyorum öğlene kadar bitiyor tabii.akşam eve gidincede hazırlayıp yatana kadar içiyorum.yani günboyu toplamda 1 lt içmiş oluyorum.dün bugün daha yeni olduğu için bir değişiklik sezmedim ,10 gün kadar deneyeceğim.bakalım ne olacak bilmiyorumkismile

tadı çok hoşuma gitti benim.acaba bende mi tartılmasam ya mesela 2 haftada 1 mi tartılsam ama eğer verememiş olursam 2 haftaya rağmen ii ce demorolize olurum.ha bi de şu kitabı bende alıyım belki faydası olur

tadı çok hoşuma gitti benim.acaba bende mi tartılmasam ya mesela 2 haftada 1 mi tartılsam ama eğer verememiş olursam 2 haftaya rağmen ii ce demorolize olurum.ha bi de şu kitabı bende alıyım belki faydası olur

bir de söyle düşün kilo verememiş olsak bile zararlı bişi değil hoşumuza giden bişi içiyoruz sonuçta.içtiğim onca iğrenç şeyi düşününce bunun tadı süper .zayıflamak için değilde kışın dirençli olmak için içtik varsayalım biz de:))aslında bana bir faydası daha oldu işyerinde çok fazla çay içiyordum artık içemiyorum onun yerine karışımı içiyorum.böylelikle günde yaklaşık 10 kesme şekerden kurtulmuş oldum.
ben sabah akşam tartılan biriyim.saçma bi düşünce ama hemen kilo vereceğimi sanıyorum.hemen gelmedi ki kilolar hemen gitsin.vermediğimi görüncede motivasyonum bozuluyor yaptığım şeyi bırakıyorum.bu yüzden tartılmayacağım,bence sende uzun aralarla tartıl.kitabı sırf beni gaza getirsin die aldım.düşünce şeklimi değiştirmem gerektiğini biliyorum.çok maymun iştahlı,yaptığı rejimleri,kürleri bitiremeyen biri olarak bana yardımcı olacağını umuyorum.

güzellerr gerçekten işe yarıyo gibi çok dikkat etmememe rağmen göbeğim gitti zati göbeğim çok yok da basenlere de fayda ederse süper olcakk 10 kilo vermek istiyorumm 64 den 54e insem yeter :))
sonra bu kiloyu sabitleyip öyle hamile kalmam lazm :)))

sekerler ben dogum kılomu verdım ama 5 kılo fazlam var 55olmam lazım valla uzmek ıstemem sızı am a hepsı boş once bogazı tutacan aksam yemeyı az ve 6 dan sonra kapatacaksın mıdeyı bak o zaman nasıl kılo verılıyo sekerler

Gayet kolay ve tadı iğrenç olmayan birşeye benziyor...
Biraz kilo vermeliyim ben de...
Bunu kaydettim mutlaka deneyeceğim...
Teşekkürler paylaştığın için...

valla kizlar ben bunu kullanmaya baslayali yaklasik 1 ay oldu ve vucudumda inanilmaz bir incelme var kilomda fazla bir degisiklik olmadi ama vucudum inceldi gorenler erimisin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…