• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

kızlarrr bende başlayalı 2 gün oluyor. inşallah faydasını görürüz. ben bi de sabahları maydanoz suyu içiyorum ödem atıyormuş. ah ahh yaklaşık 6-7 kilo vermem lazımmmmm boğazımıda tutmaya çaışıyorum bakalım artık nasıl olacakkaydirigubbakcemile5

kızlar yorumların hepsine bakamadım bişiy sorcam.
aç tok fark ediyomu bu su niyetine demiş arkadaş ama.!!
bide yeşil elmamı olcak.
:kedi:

canim tok karna icilmesi gerekiyor ben oyle yapiyorum ama cok faydasini gordum vucudum baya SIKILASTI

hımm sağol canım.
bişiy daha sorayım sana.
şimdi bunu kaç gün içiyosun hani kür şeklindemi gidecek. ne sıklıkla yapıyorsunuz.
birde sıcak soğuk fark edermi nasıl içilmesi daha makbuldür. Şeniz

yazmayı unuttum bende akşam hazırladım şimdi ilk bardağımı içtim.
kokusu güzel tadı da içilmeyecek gibi değil. mayhoşş bişiy.
bakalım işe yarayacakmı bende bayanssulusmile

arkadaşlar başka bir yerde bu tarifi 3-4 adet tane karanfil ile yapıldığını okudum
öyle denicem 1 yemek kaşığı olanı sevmedim içemedim :)
bir de isteğe bağlı bal ile içebilirmiş

dün akşam yaptım ama 1 bardak çıktı :) fazla kaynatmışım biraz koyu oldu
karabiberden 6 adet karanfilden de 5 adet koydum
1 yemek kaşığı ile yaptığımı içemedim
başka bir yerde bir doktor bu şekilde vermişti tarifi umarım faydası olur
aslında ben zaten 50 kiloyum 2 kilo vericem ama aşırı derecede bir yağlanma oldu bunun için umarım iyi gelir

bende denemiştim bunu :) öyle aman aman bir kilo verme olayı olmadı ama vucudumu sıklaştırdığı bir gerçek (:

53 kıloyla hamıle kaldım 75 kıloyla dogum yaptım 67 kıloyla cıktım dogumdan ve suan 62 kıloyum 50 kılo olmak ıstıorummmmmmm offffff 12 kılo gıder mı bılmıorum basladım bu caya bakalım ne olacak gelısmelerı yazarım

ben devamlı içiyorum bu karışımı vallahi kilo vermeme yardımcı onu anlayamadım ama toksinleri attığı doğru vücudumda adet döneminde bile bir şişlik olmuyor bu karışımı içince birde ben tadını çok seviyorum meyve suyu niyetine içiyorum ben artık
ama ramazanda çok faydalı olmuştu

arkadaşlar bende deneyeceğim bu çayı gelişmeleri burdan yazarım size.ben 53 kılo ıle hamıle kaldım ve 22 kılo aldım hamılelıgım boyunca.dogumdan 1 hafta sonra tartıldığımda tam 65 kıloydum yanı 10 kılom gıtmıstı dogumla beraber.oglum 9 ay benı emdı o surede de tam 8 kılo verdım rejım yapmadan.sımdı oglum 16 aylık ama benım kılo vermem durdu tabı emmedıgı ıcın.e yedıklerıme de dıkkat edıyorum ama bazen kacırdıgım oluyor.su anda 57 kıloyum yaklasık 7 aydır boyle.53 e dusmem lazım.hatta ıdeal kılom 50 ama oncekı hedefım 53 olmak.yaklasık 1 aydır felan destek urunle r arastıyordum zayıflamak ıcın ama dogal yoldan vermek en dogrusu.benımde metobolzımam cok yavasladı.hatta kabızlık sorunu yasıyorum.bırde ısım cok hareketlı degıl ama artık ıse gıderken yarım saat erken cıkıcam ve yuruyus yapıcam.ınsallah cay + yuruyusun etkısını gorurum.bırde ogun atlamıcam.k-fleks aldım 2 hafta 2 ogun dıyetı de yapıcam ınsallah ıstedıgım rakamları gorurum tartıda yoksa tartım elımde kalacak :-))))

Back