Kişisel yağ eritme karışımı

meraba kızla.bende bu karışımı denemek istiyorum.bugün gidip malzemeleri alıcam.bana biraz bilgi verir misiniz?sanırım herkes faydasını görmüş

meraba kızla.bende bu karışımı denemek istiyorum.bugün gidip malzemeleri alıcam.bana biraz bilgi verir misiniz?sanırım herkes faydasını görmüş

ben ilk yaptığımda kii bayram zamanı idi kilo almadım hatta 56yı gördüm. düzenli olarak içemiyorum şuan. çok seyehat etmekten. faydasını gördüm a.s

selam kızlr 2 gündür formu didik didik ettim bütün yorumları okudum bugün bende başlamaya karar verdim karışımı hazırladım soğumasını bekliyorum çok değil sadece 5 kilo versem yeterr :içelim: spor yapamıyorum yaa bide en büyük zafım tatlıı dayanamıyorum artık diyet çikolata almayı düşünüyorum bi versem sonra sıkarım kendimi sırnaşık şey Allah yardımcımız olsun gelişmeleri size yazacağımm hihoyyyt

selam kızlar
elmanın çeşidi önemli mi?yani yeşili var kırmızısı var ekşisi var hangisi olacak??

bende uzun zamandır başlayamamıştım ama bu sabah yaptım ve termosa koyarak iş yerinde getirdim.getirdiğimden beri içiyorum tadı zaten güzel.inş.eşe yarar arkadaşlar yaa.valla milletin tepkisinden bıktım artık.ben hamillekte kilo aldım öylece kaldılar maalesef.her gören ayy şişmanlamışsın diyo yada bakıyo tip tip inş verebilirimm.burdan yazıcam sonuçlarımı.çünkü bu sefer rutin bi şekilde içmeye karar verdim.

bende uzun zamandır başlayamamıştım ama bu sabah yaptım ve termosa koyarak iş yerinde getirdim.getirdiğimden beri içiyorum tadı zaten güzel.inş.eşe yarar arkadaşlar yaa.valla milletin tepkisinden bıktım artık.ben hamillekte kilo aldım öylece kaldılar maalesef.her gören ayy şişmanlamışsın diyo yada bakıyo tip tip inş verebilirimm.burdan yazıcam sonuçlarımı.çünkü bu sefer rutin bi şekilde içmeye karar verdim.

içenlerin bazıları güzel sonuçlar almışlar.kaybetcek bişey yok.2 hafta kadar denicem.tabi bu arada sporada devam tabiki

Bende haftasonu başladım. 62 kiloyla başladım. Bakalım nekadar olacak. Bugun 3. günüm. Tadı güzel sanki aşure suyu gibi. Ama sonradan bütün gün ağzında ekşi bir tat bırakıyor. Gelişmeleri size yazarım.

kızlar bende acayip gaz yaptı dün.Bomba gibiydim valla.Annemde içti ona bişey olmamış.BUgun de olcakmı bakalım hafif rejim de yapıyorum yani ekmek makarna pilav ve tatlı yok.Sakarin kullanıyorum ama az.

Biz de dün başladık bu karışıma. Eşimle beraber içiyoruz. Tartım bozulduğu için kaç kiloyla başladığımı bilmiyorum. Benim tadı hoşuma gitti. Miğdem hassas olmasına rağmen çok kolay içtim. ınşallah işe yarar.

bugun gaz falan yapmadı kızlar galiba yeni başladığım için olan bişeydi.inş.bir daha olmaz.Bu karışım benim yanaklarımı pembe pembe yapıyo:) akşam evde baya sıcakladım.Eşim de her zaman donan kadına hayırdır ne oldu dedi.GAliba metobolizmamı hızlabdırıyo hakkaten.Hiçbir mide ile ilgili şikayetim yok.TAdı zaten süper.ben içindeki herşeyi zaten sveirm.pişirince evin içi mis gibi kokuyo.Neyse ben 78 kiloyla başladım burdan yazıcam sürekli inş.kilo verebilirim

kızlar bu gün 4. günüm tam emin değilim kilo kaybım varmı yartılmadım henüz ama görüntüde bişi yok beni tek sevindirn çok sevipde giyemediğim bi kotum vardı bugün içine girmeyi başardım biraz zor oldu ama oldu buda iyi bi gelişme sanırım ama bide boğazıma dur diyebilsemm tatlıya dayanamıyorum ben yaa bide ben yemekten önce içtim o zman bağırsakta hareketyoktuu sonra yemeğin üstüne içtim o zman hareket başladı :kedi: bide ben sabahlar aç karnına ılık su bal ve elma sirkesi içiyorumm umarım işe yararlarrrr kolay gelsin azimli bayanlarr kaydirigubbakcemile5

benimde 3.günüm bende de henüz bişey yok.Zaten bu kadar kısa sürede bişey olmasını beklemiyorum da.ama uzun vadede olursa süper olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…