• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

ben de içiyorum 2 gündür ama bişi sorucam ben sizlere...

benim karışım biraz açık renkli gibi geldi bana.sizinkiler de öyle mi? ıhlamurun açık rengi gibi tarif edebilirim sanırım :1ninca:

tadına bayıldım akşam 3 bardak içtim.ama bozulmasın dışarda diye buzdolabına koymuştum, soğukken içsem etkisi olur mu dersiniz?

evt canım rengi aynen öyle oluyo.Valla iş yerine getiriyorum ben ısıtma şansım yok burda soğuk içiyorum mecburen.Ama evdeyken biraz ısıtıyorum.Sıcak içmek gerek diyenlerde var.soğuk içiip işe yarıyo diyenlerde karar senin:S

anladım derinxby opuyorumnanaktan sabahları içmek benim için epeyce zor çünkü okulda yarım saatte bir wc ye gidemiyorum malum...
akşamları içiyorum benim bağırsakları karınca misali çalıştırıyo :kedi: bakalım nolucaz kaydirigubbakcemile4

1bardak ılık suya 1çorba kaşığı elma sirkesi 1tatlı kaşığı balla karıştırdım sabahları aç karnına içtim bu arada sirkeyide kendim hazırlıyorum evde daha sağlıklı oluyor 1kilo elmaya yarım kilo suyla kaynatın sonra bi kavonoza koyun ama kapatmayın ağzını bi tülbentle kapatın arada bir karıştırın yaklaşık 1ay sonra oluyo sonra süzüp içebilirsiniz üstü beyazlaşıyo şişedeyken beyazlaşınca anlarsınızki olmuş

kızlar bu karıŞımı bende yapıcam bugÜn.. Ama bı sorum olacak..
Bu 3 lıtre suyu yanı karıŞımı 1 gÜndemı bıtırmen gerekıyor? Yoksa bı kaÇ gÜnemı sıĞdırcaz.
Benı aydınlatırsanız sevınırım Şuanda yapıcam...

kızlar bu karıŞımı bende yapıcam bugÜn.. Ama bİ sorum olacak..
Bu 3 lİtre suyu yanİ karıŞımı 1 gÜndemİ bİtİrmen gerekİyor? Yoksa bİ kaÇ gÜnemİ sıĞdırcaz.
Benİ aydınlatırsanız sevİnİrİm Şuanda yapıcam...

en fazla 3 günde bitirmen gerekiyormuş,ayrıca bu süre zarfında serin ve kuru bi yerde tut

ya arkadaşlar birazcık çok değil birazcık boğazınızı kasmanız yeterli...Ben hiç dikkat etmedim hatta bunu içiyorum die kaçamaklarım da oldu kilo verdim,deneyip kilo veremediyseniz bi de yediklerinize dikkat edip deneyin,zaten bu karışımı hazırlıyorsanız kilolarınızla az çok derdiniz var demektir bu karışım da mucize değil boğaza dikkat...

kizlar bende 3 gundur iciyorum bu karisimi kilomda degisiklik yok ama sanki vucudum sikilasiyor gibi sizdede varmi boyle degisiklik.birde konunun baslarinda sanki 15 gun sonra etki ediyor diye okumustum .yanlismi hatirliyorum

Bende mesajları okudum, ilk sayfalarda çok heveslendim ama kimine de hiç faydası olmadığını okudum, bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım. Ben de çok zor kilo veriyorum, lahana suyu, zayıflama ilaçları denedim ama 1 kilo bile veremedim. Bu ara yememe de dikkat etmeye başladım, bu karışımı da deneyeceğim, umarım faydasını görürüm.

5 gündür bu karışımı içiyorum su niyetine.tadını çok sevdiğim için sıcak soğuk farketmiyor 6 -7 bardak hatta daha da fazla içiyorum bir günde.iştahım açıldı sanki ve bir kilo daha almışım.adet dönemim yaklaşıyor ondan olmasını umut ediyorum.çooook moralim bozuldu.

Back