Kişisel yağ eritme karışımı

ilk 3litremi bitirdim,bugün ise biraz rahatsızdım ıhlamurun içine bir elma limon karanfil ve tarçın koyup içtim. ıhlamur böyle daha da güzel oluyor =)
tabiki akşam tekrar yaptım karışımı.içtiğimden beri yani 2 3 gündür yediklerime de bir miktar dikkat ederek 2,5 kilo verdim.
arifeydi bayramdı derke spor yapamıyorum. inşallah kas değil yağdır verdiklerimkaydirigubbakcemile2

ben fr buna benzer bir karışım içiyordum ama zayıflamak amacıyla değil. Kışın soğuk algınlığı falan olunca toksinleri atmak için.
Benim karışımım şöyleydi:
Bir litre kadar su ile Bir elmanın kabuklarını ve bir çubuk tarçını atıp kaynatıyorummm sonra inmesine yakın da bir tatlı kaşığı kadar karanfil koyuyorum. altını kapatıp biraz bekliyorum. Günde 3 fincan falan içiyorum.
Düzenli kullansam belki zayıflamaya yardımcı olurdu ama sadece 'eyvah grip oluyorum galiba' anlarında tükettiğim için zayıflama konusunda yardımcı olmadı bana

ben faydasını görmeye başladım gibi, günde bir tanede form çay alıyorum ,yememe o kadar da dikkat etmedim,dün koca bi tabak tatlı yemiştim mesela bu gün tartıldım, 500 gr gitmiş.
ben sevdim bu işi, en azından zararlı değil.
karanfil ve tarçın sevmememe rağmen tadını çok beğendim.

bende bu karışıma yarın başlayacağım:sm_cool: geçen ay meksika biberi hapını kullanarak 8 kg vermiştim ama bu aydan itibaren bebek düşündüğümüz için hapı kestim
inş. bu karışım faydalı olur gelişmeleri yazarım

çok olmadı kız üç kere kaynattım,

sanırım aynı kaynatım ile gidiyoruz. bir kaynatım 2 gün gidiyor. sanırım yaklaşık 5 bardak içiyorum.çok değildir inşallah.
çok tuvalete çıkarıyor. bayramda kilo almamamın nedenlerinden biri de eminim bu.
bayramda teyzemlere de içirdim. kesinlikle açıkmıyorum dedi yerimseniben

aklıma gelmişken ; bayram ziyaretlerinden birinde bu karışım ile zayfılamış bir tanıdığımızı gördüm. şok oldum.:1shok: kesinlkle ikna oldum.

ilaçlara bir bünya para yatırıp korka korka içmektense sağlıklı ve içinde ne olduğunu bildiğim şeyleri içerim daha iyi :dance:

yani dimi,
gerçi biz ilaçta kullandık bacı oda güzel verdirdi.
İki üç kilo için hapa para vermeyim dedim.
Ben bunun tadını çok sevdim valla, sayıyla içmiyorum,tansiyon düşüklüğü yazmışlar, tansiyonun düşmüyosa bence zararı olmaz.
havalarda soğuyo zaten grip mevsimi geldi, şifa niyetine bile içilir.vereliniortak

merhaba kadriye1982 tarçın ve karabiberi toz kullanırsan iki sakınca ortaya çıkar birincisi: tadı kötü olur tane kullandığında karabiber tadı yok denecek kadar az oluyor ikincisi: karabiber ve tarçın toz halinde olursa boğzında tahriş oluşabilir...

sabah bir fincan mate çayı içtim. Şimdi de bunu yaptım (ama evde limon yoktu limonsuz yaptım) iki fincan da bundan içeceğim akşam yatmadan da yeşil çay içerim ohhh mis gibi :) Zaten çok seviyorum böyle çaylar içmeyi. Hem bağışıklık sistemine de destek.

kızlarr durumlar nasıl. kimseden ses çıkmıyor. ben azimle devam ediyorum içmeye. ilk başta aldığım etki azalmış olsa da işe yaradığı yönünde duyumları gözümle insanlarda gördüm. devam etmemek için hiçbir engel yok gibi:)

kızlar ben pek düzenli devam edemedim dolayısıylada etki görmedim ama inş. bu haftadan sonra düzenli devam etmeyi düşünüyorum şu günlerde iştahım feci açık bi şekilde durdurmam lazım

tamamda bunu zaten 5in1 yapıyoki.. 3 hafta önce xxxxxxxxxxxxxx dan aldım kullanıyorum gerçekten çok iyi..

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamda bunu zaten 5in1 yapıyoki.. 3 hafta önce xxxxxxxxxxxxxxdan aldım kullanıyorum gerçekten çok iyi..

5in1 veya başka ilaç kullanmadım ama aynı işe yaradığını düşünüyorum.tabi bunun maliyeti düşük. aynı zamanda ne olduğunu ne konduğunu biliyorum. ne olduğunu bilmediğim karışımlardan değil. işe yaramazsa da üzülmüyorum çünkü paraları dökmüyorum.yani en azından benim görüşüm bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…