- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
-
- Konu Sahibi soslusarma
Bence insana insan gerek. Pozitif enerji veren kişilerle olabildiğince fazla vakit geçirmeye çalışıyorum. Bana bir şeyler katabileceğine inandığım insanlarla muhabbet etmeye bayılırım. Bir de dert dinlemeyi, çözüm üretmeye çalışmayı seviyorum. Ayrıca ilgi alanım olan konularda zamanım oldukça bol bol fotoğraf inceliyorum
Deylayt yinemi senşaka şaka
Bencede insana insan gerek ama çevrende sana katkı sağlamaktan ziyade sinirlerini bozacak insanlar çoğunluktaysa yalnız kalmak daha akıllıca sanırım.
Kişisel gelişim için dert dinlemekte farklı bi gelişim türü olmalı :26: Ama katkı sağlayacağına inanıyorum, en azından şükür duygumuzu geliştirir.
Benim sohpet ihtiyacım çok var mesela, konuşma ihtiyacım. Bunu hissediyorum. Ama ne çalışma şartlarım buna müsayit, nede geriye kalan vakit. Ben biraz yalnız prensesim
Soslu sarma günaydın
Bak bunlar benim yeni kitaplarım.
Cumartesi günü aldım üçünüde ama şu en üstte gördüğünü pazartesi günü yaladım yuttum, bitti.
Şimdi sana bahsettiğim kitabı yani altta gördüklerini okumaya başlayacağım.
Deylayt yinemi senşaka şaka
Bencede insana insan gerek ama çevrende sana katkı sağlamaktan ziyade sinirlerini bozacak insanlar çoğunluktaysa yalnız kalmak daha akıllıca sanırım.
Kişisel gelişim için dert dinlemekte farklı bi gelişim türü olmalı :26: Ama katkı sağlayacağına inanıyorum, en azından şükür duygumuzu geliştirir.
Benim sohpet ihtiyacım çok var mesela, konuşma ihtiyacım. Bunu hissediyorum. Ama ne çalışma şartlarım buna müsayit, nede geriye kalan vakit. Ben biraz yalnız prensesim
Acaba sadece yaşıtın insanlara ya da statünün uyduğu insanlara mı odaklısın sohbet konusunda? Ben mesela 70 yaşında bana pozitif etkileri olan birisiyle muhabbet etmeyi kendi yaşımda negatif enerji saçan insanlara tercih ederim
Bir de dert dinlemek de benim için şükür duygum gelişsin açısından değil. Derdi olan insanlara yardım etmeye çalışmak ve farklı bakış açılarını da görüp insanlara tahammül duygumu arttırmaya yönelik.
günaydın
kitapların görünmüyor haberin olsun
ben yine oflaya puflaya işe geldim ve resmen dakikaları sayıyorum.
sizin yukarda yazıştığınız gibi, ben de severim insanlarla olmayı sohbet etmeyi. hatta işe girişime en çok bu yüzden sevinmiştim iki yeni insan görürüm diye ama gel gör ki öyle olmuyormuş.
biri samimiyet adı altında sürekli laf çarpar
biri kontes havalarında gezinir durur
herkeste bir kibir bir kibir...
bu insanlar ne yiyor ne içiyor anlayamadım ben bir türlü
dün akşam düşündüm durdum. ve artık çok huzursuzum.
ben de konuşmam. siyaset konusunda zaten pek de bilgim yok.bence her iki tanımınız da bize uyuyor.
ama benim de şöyle bir yapım var. bazı konularda- özellikle din ve siyaset- ne kadar bilgim olursa olsun susarım. çünkü polemiğe girmeyi laf yarıştırmayı sevmem.
ama söz konusu kitaplar filmler oldu mu susturamazsınız beni
içimi doldurmak istiyorum ben. öğrenmek öğrenmek ve daha çok öğrenmek...
evet, insana insan gerek. önceden insanlar hep bir aradaymış. akrabalık , komşuluk varmış. o yüzden şu anda olduğu depresyona giren olmazmış pek!Bence insana insan gerek. Pozitif enerji veren kişilerle olabildiğince fazla vakit geçirmeye çalışıyorum. Bana bir şeyler katabileceğine inandığım insanlarla muhabbet etmeye bayılırım. Bir de dert dinlemeyi, çözüm üretmeye çalışmayı seviyorum. Ayrıca ilgi alanım olan konularda zamanım oldukça bol bol fotoğraf inceliyorum
ben de konuşmam. siyaset konusunda zaten pek de bilgim yok.okuyorum ama anlamıyorum. bir de her şeye "acaba?" diye bakıyorum.
evet, insana insan gerek. önceden insanlar hep bir aradaymış. akrabalık , komşuluk varmış. o yüzden şu anda olduğu depresyona giren olmazmış pek!
ama şimdi kimse kimseyi çekemiyor. çalışıyoruz ediyoruz bir hafta sonu dinlenmek istiyoruz. şahsi olarak ailem öyle değil ama geneli böyle... maalesef
Canım sende aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum ama beni Rhonda Byrne nin Secret ve The Power kitapları çok etkilemişti. Daha umutlu olmamı sağlamıştı kitap okumayı seviyorsan hele ki kişisel gelişim kitaplarından hoşlanıyorsan kesinlikle okumanı öneririm canım :)
Bana bu olumla cümlelerini yazar mısın canım? (özelden)küçük bir adım attım.
bir deftere 8 tane olumlama cümlesi yazdım.
her cümleyi 3 defa sol elimle tekrar yazacağım( sağ ile yazıyorum normalde). beynin gelişmesine yardımcıymış bu.
olumlu cümleler de yaza yaza kafama yerleşir belki
21 gün süreyle uygulayıp sonra cümleleri değiştireceğim.
Allah utandırmasın
not: acaba günde 8 olumlama cümlesi fazla mı oldu?:26:
Bana bu olumla cümlelerini yazar mısın canım? (özelden)
sağ ol.