Kişisel Gelişiminiz İçin Neler Yapıyorsunuz?

teşekkürler paylaşım için

ne gibi yenilikler mesela? bizimle de paylaşır mısınız adımlar attıkça?

Son düzenleme:
her gün

sağlık bir şekilde 56 kiloyum

dedikçe, kafamı göbeğime takmaya başladım. olumlamanın olumsuz etkisi olabilir mi acaba?

Kilo konusunda olumlama şu an bedenim tam olmasi gerektiği gibi ve sağlıklı. Olmakistedigim bu beden gibi bir şeyler olmasi gerekiyordu canım. Kilo olarak rakam ifade etmen şu açıdan problem yaratmış olabilir ideal kilo hesapkayicilar var orada daha az bir kilo gördüysen kendinle çelişmen normal😊

Bir de olumlamakarda farklı bir yöntem daha var tam ismini hatırlayamadım ama yöntem şu şekilde isliyor:

Olmasını istediğin şeyi kendine soruyorsun.

'Neden bu kadar mutluyum?'
'Neden sorunlarıma daima akılcı çözümler bulabiliyorum?'
'Neden bu kadar saglikliyim?' Gibi gibi canım.

artık demiyorum zaten

teşekkürler paylaşım için

ne gibi yenilikler mesela? bizimle de paylaşır mısınız adımlar attıkça?

önce yarım bıraktığım işlerimi tamamlama kararı aldım.herşeyi yarım bırakma huyum vardı benim

açık öğretimde okuyorum yarım bırakmıştım,okulumu bitirmek için ders çalışıyorum.

Hafta sonu kendimi eve kapatıyordum soğuk havayı bahane ederdim yada fal baktırrdım,
Bu hafta sonu cumartesi günü Eminönü gittim yağmurlu havada gezdim,çok hoşuma gitti bitki çayları aldım kahve aldım tavsiye ederim İstanbul'daysanız
pazar günü sinemaya gittim ablamla beraber hiç denemediğim American Kahvesini denedim çok hoşuma gitti biraz sert bir Kahveymiş .

yeniliklerim
Haftasonu fal baktırmak Türk Kahvesi kahve içmekten başka birşey yapmazdım, Farklı içicekler aldım,falbaktırmak ve evde oturmanın dışında dışarda gezdim,sinamaya gittim

Bugün için uygulamaya başladığım karar

Şimdi daha anlaşılır bir türkçeyle kısa net cümleler kurmaya başladım,artık daha düzgün konuşmayı kabullendim.
İstemediğim şeylere Hayır diyorum.

Kimse yazmamş sanrım girmediğim zamanda derslerime çalşyorum kzlar ,indirimli ingilizce kursu buldum kat oldum 2ay yoğun geçicek sanrm ama başadğm şeyleri allah izin verirse bitirirsem bana çok katksı olucak

Bende kisisel gelisim icin cok arastiririm ama gel gor ki su tembellik beni benden aliyor oylece oturuyorum bos bos elde var sifir

21 gün olumlamasina başlıyorum akşam sabah yapicam
Hergün gazete her ay dergi okumayı hedef koydum
Günde 20dk kitap
Fotoğraf çekmek olabilir ayrıca
Arkadaslarimla gezmek
Pazarları tek başına yürüyüş kendimi dinlemek için
Canlı ve güler yüzlü olmayı da aksatmiyoruz :)
Dolu dolu bir ben neden olmasın :)

Sıkıntılı bir dönemimde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine NLP ile tanıştım ve kursuna gittim. Bugüne kadar gittiğim kurslardan çok farklıydı ve gerçekten yaşama bakış açım değişti. Hedeflerimi, ilişkilerimi ve olumsuz alışkanlıklarımı gözden geçirme fırsatı buldum. Mutlaka herkese tavsiye ederim. Bu vesile ile Taşkın Köksalan hocama tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Merak edenler NLP Academy Turkey sitesinden bilgiye ulaşabilir, şu linktende ulaşabilirsiniz... www.nlpat.com
nlpat.com

hadi arkadaşlar, yok mu fikir verecek olan? ya da kendi için yaptıklarını yazacak olan?

Ben ise hergun sikayet edip
Onu bunu hayati suclamak yerine subat ayinda spora yazildim 6 ay da 8 kg verdim daha da vermeye devam edicem 15-20 kg daha var yani demek istedigim ogrenilmis caresizlikten kurtulmak gerekiyor kimsenin de kimseye faydasi yok baktim olmuyo onceligi kendi icime donmekle yaptim kendi icimde huzuru yakalarsam etrafimda da olumlu gelismeler gorucegime inandim. Bedenimle barismakla basladim daha tam barisamadim tabiki 10 yillik panik atak major depresyon tanisi konmus birisi olarak ama adim attim , en onemliside bu ataleti yenip adim atmak , dedigim gibi spora basladim , kisisel gelisim
Kitaplari okudum okuyorum , tv de uzmanlari dinliyorum yani hep bi arayis biseyler ogrenme kendimi yenileme cabasi , hayir yapiyorum , kendimi iyi hissettirio insanlarla biseyler paylasmak , hint astrolojisi hobilerim arasinda yeni yeni hobiler olusturdum , isim analizi , numeroloji denedim , esmalarla calismaya basladim misal
1 haftadir kendimi daha dingin hissediyorim yazin turkiyeye geldigimde regresyon terapisi alicam bilincalti yolculugunu merak ediyorum bilincten cok bilincaltimiz yonettigi icin malesef hayatimizi ordaki kaliplasmis olumsuz kodlari degistirmek amacim
Ayrica bu yaz reiki 1 uyummamasi alicam yani demek istedigim oturdugumuz yerden kendimizi iyi hissetmiyoruz biseyler arastirmali biri olmazsa otelini denemeli umarim hepimiz tekamul yolculugumuz basari ile tamamlariz sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne kadar güzel çok imrendim size biliyor musunuz, tebrik ederim
ben konuyu açalı aylar oldu hala bir arpa boyu yol gidemedim. kurs vb. tarzı etkinlikler sınırlı benim şehrimde. bu yüzden pek de fazla seçeneğim yok

Ne mutlu size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…