- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
-
- Konu Sahibi soslusarma
Selam Kzlar bende olumlama konusunun kk da öğrendim biraz netden araştrmak istedim
önce
geçmişimdeki herkezi afediyorum dedim kalbimden inanarak söylüyorum
Afettiklerimin beni sevmesine ihityacım yok,ben kendimi seviyorum ,çevremdeki herkez beni seviyor
saygı duyulmay hakediyorum
ben mutluyum
işimi seviyorum
paramın bereketini alyorum
yeni bir ilişkiye hazrm, sevgiyi ve saygı dolu ilişkiyi kabulleniyorum
2 haftadır kendimi çok iyiyim bazen cümleleri karştryorum ,hissederek söylediğimde faydasn görüyorum
çevrenizde sizi etkiliyen kişiler varsa gözünüzü kapatp 3 kez derin nefes alp verin sakineştiriyor,
şimdi srada yenilikler yapmak var nun içinde harekete geçmeye başladm
sizinle paylaşmak istedimyardmcı olmas dileğiyle
her gün
sağlık bir şekilde 56 kiloyum
dedikçe, kafamı göbeğime takmaya başladım. olumlamanın olumsuz etkisi olabilir mi acaba?
Kilo konusunda olumlama şu an bedenim tam olmasi gerektiği gibi ve sağlıklı. Olmakistedigim bu beden gibi bir şeyler olmasi gerekiyordu canım. Kilo olarak rakam ifade etmen şu açıdan problem yaratmış olabilir ideal kilo hesapkayicilar var orada daha az bir kilo gördüysen kendinle çelişmen normal😊
Bir de olumlamakarda farklı bir yöntem daha var tam ismini hatırlayamadım ama yöntem şu şekilde isliyor:
Olmasını istediğin şeyi kendine soruyorsun.
'Neden bu kadar mutluyum?'
'Neden sorunlarıma daima akılcı çözümler bulabiliyorum?'
'Neden bu kadar saglikliyim?' Gibi gibi canım.
artık demiyorum zaten
teşekkür ederim tavsiyeniz için
teşekkürler paylaşım için
ne gibi yenilikler mesela? bizimle de paylaşır mısınız adımlar attıkça?
selamlar
ben bu ara kendimi çok boş hissediyorum. kendimle ilgilenmek, kişisel gelişimime katkı sağlamak amacıyla bir şeyler yapmak istiyorum fakat henüz bulamadım ne yapacağımı; kendimi nasıl dolduracağımı
siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar kendiniz için? hadi paylaşalım burada benim gibi düşüncesi olanlara fikir olsun
Ben ise hergun sikayet edip
Onu bunu hayati suclamak yerine subat ayinda spora yazildim 6 ay da 8 kg verdim daha da vermeye devam edicem 15-20 kg daha var yani demek istedigim ogrenilmis caresizlikten kurtulmak gerekiyor kimsenin de kimseye faydasi yok baktim olmuyo onceligi kendi icime donmekle yaptim kendi icimde huzuru yakalarsam etrafimda da olumlu gelismeler gorucegime inandim. Bedenimle barismakla basladim daha tam barisamadim tabiki 10 yillik panik atak major depresyon tanisi konmus birisi olarak ama adim attim , en onemliside bu ataleti yenip adim atmak , dedigim gibi spora basladim , kisisel gelisim
Kitaplari okudum okuyorum , tv de uzmanlari dinliyorum yani hep bi arayis biseyler ogrenme kendimi yenileme cabasi , hayir yapiyorum , kendimi iyi hissettirio insanlarla biseyler paylasmak , hint astrolojisi hobilerim arasinda yeni yeni hobiler olusturdum , isim analizi , numeroloji denedim , esmalarla calismaya basladim misal
1 haftadir kendimi daha dingin hissediyorim yazin turkiyeye geldigimde regresyon terapisi alicam bilincalti yolculugunu merak ediyorum bilincten cok bilincaltimiz yonettigi icin malesef hayatimizi ordaki kaliplasmis olumsuz kodlari degistirmek amacim
Ayrica bu yaz reiki 1 uyummamasi alicam yani demek istedigim oturdugumuz yerden kendimizi iyi hissetmiyoruz biseyler arastirmali biri olmazsa otelini denemeli umarim hepimiz tekamul yolculugumuz basari ile tamamlariz sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ise hergun sikayet edip
Onu bunu hayati suclamak yerine subat ayinda spora yazildim 6 ay da 8 kg verdim daha da vermeye devam edicem 15-20 kg daha var yani demek istedigim ogrenilmis caresizlikten kurtulmak gerekiyor kimsenin de kimseye faydasi yok baktim olmuyo onceligi kendi icime donmekle yaptim kendi icimde huzuru yakalarsam etrafimda da olumlu gelismeler gorucegime inandim. Bedenimle barismakla basladim daha tam barisamadim tabiki 10 yillik panik atak major depresyon tanisi konmus birisi olarak ama adim attim , en onemliside bu ataleti yenip adim atmak , dedigim gibi spora basladim , kisisel gelisim
Kitaplari okudum okuyorum , tv de uzmanlari dinliyorum yani hep bi arayis biseyler ogrenme kendimi yenileme cabasi , hayir yapiyorum , kendimi iyi hissettirio insanlarla biseyler paylasmak , hint astrolojisi hobilerim arasinda yeni yeni hobiler olusturdum , isim analizi , numeroloji denedim , esmalarla calismaya basladim misal
1 haftadir kendimi daha dingin hissediyorim yazin turkiyeye geldigimde regresyon terapisi alicam bilincalti yolculugunu merak ediyorum bilincten cok bilincaltimiz yonettigi icin malesef hayatimizi ordaki kaliplasmis olumsuz kodlari degistirmek amacim
Ayrica bu yaz reiki 1 uyummamasi alicam yani demek istedigim oturdugumuz yerden kendimizi iyi hissetmiyoruz biseyler arastirmali biri olmazsa otelini denemeli umarim hepimiz tekamul yolculugumuz basari ile tamamlariz sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi