Kişisel Gelişiminiz İçin Neler Yapıyorsunuz?

Seminerlere katil canım. Mesela yaşadığın semtte organizasyon şirketleri varsa bu tarz şeyler olabilir. Mesela ben beden dili Diksiyon hitabet gbi seminerlere katıldım. Pek verimli değildi( çünkü sıkıldım ve dinlemedim :)) ) ama en azından CV me ekleyebilcegim 5 tane sertifikam oldu :) birde yabancı kursu ilgi çekici. Tabi sıfırsan hiç başlama çünkü çok yorucu olur. Ama seviye atlamak ve yazı değerlendirmek açısından çok iyi. Ayriyettn bir enstrüman da öğrenebilirsin mesela ben piyano öğrenmek istedim pek fakat firsatim olmadı . Ya da olduramadim diyelim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seminerlere katil canım. Mesela yaşadığın semtte organizasyon şirketleri varsa bu tarz şeyler olabilir. Mesela ben beden dili Diksiyon hitabet gbi seminerlere katıldım. Pek verimli değildi( çünkü sıkıldım ve dinlemedim :)) ) ama en azından CV me ekleyebilcegim 5 tane sertifikam oldu :) birde yabancı dil kursu ilgi çekici. Tabi sıfırsan hiç başlama çünkü çok yorucu olur. Ama seviye atlamak ve yazı değerlendirmek açısından çok iyi. Ayriyettn bir enstrüman da öğrenebilirsin mesela ben piyano öğrenmek istedim pek fakat firsatim olmadı . Ya da olduramadim diyelim :)

Başka insanları anlamak, kendimizi tanımanın bir parçası gibi geliyor bana doğal olarak gelişimin de.. O yüzden kitapları, filmleri ve yeni insanlar tanımayı severim hatta galiba forumlarda takılmamın nedeni de bu :) Bir müzik aleti çalmak da kişiliği geliştiren bir şey ayrıca spor yapan insandaki özgüven hiç kimsede yoktur :KK14:

Son düzenleme:
Cesur Sorular isimli bir kitap aldım. insanı kendiyle yüzleştirecek sorular var ve cevapları size bırakılmış.
paylaşmak istedim
:KK66:

21 gün olumlamasina başlıyorum akşam sabah yapicam
Hergün gazete her ay dergi okumayı hedef koydum
Günde 20dk kitap
Fotoğraf çekmek olabilir ayrıca
Arkadaslarimla gezmek
Pazarları tek başına yürüyüş kendimi dinlemek için
Canlı ve güler yüzlü olmayı da aksatmiyoruz :)
Dolu dolu bir ben neden olmasın :)
21 günlük olumlama çalışmasını nasıl yapıyorsunuz?

Merhabalar, konu başlığı çok hoşuma gittiği için yazmak istedim. Şu an evde yatar vaziyetteyim. Hamileliğim böyle geçecek. Fakat bu süreçte boş durmayıp, okuyamadığım kitapları okuyorum. Yattığım yerden nefes çalışıyorum. Bugün hint astrolojisi ile tanıştım. Bununla ilgili iyi bir kitap önerebilircek olan varsa alıp okumak isterim. Büyükler için boyama kitabım var. Zihnimi sakinleştirmek için arada elime alıp boyama yapıyorum.
Şimdilik bunlar. İnşallah sağlıkla doğum yaparsam spora başlamayı istiyorum.

X