- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
-
- Konu Sahibi soslusarma
yaa hayııırrrr
iyi madem sana tavsiyede buluncaktım vaz caydımm
o zaman solaksan sağ elinle yazı yazmayı öğren sağlaksanda sol elinle
tavsiye bu muydu peki?
içimi yemekten başka şeylerde doldurmak istiyorum
yooo kitaplık yap dicektim hobi isteseydin
git bi müzik aleti çalmayı öğrennnn
başka hobi falan istersem ya
Ben de ara ara sol elimle yazmaya çalışıyorum.iyi madem sana tavsiyede buluncaktım vaz caydımm
o zaman solaksan sağ elinle yazı yazmayı öğren sağlaksanda sol elinle
:111::90::86::76:tavsiye bu muydu peki?
içimi yemekten başka şeylerle doldurmak istiyorum
Ben de ara ara sol elimle yazmaya çalışıyorum.
Beyin için de iyiymiş. :112:
:111::90::86::76:
Süper, ben de bir hayli geliştirdim. :)evet ben iki elimide kullana biliyorum
Süper, ben de bir hayli geliştirdim. :)
yok ben onu biliyordum ve ara ara uyguluyordum sonra ne oldu bilin bakalım: SIKILDIM
Bir sürü şey yapılabilir ;
1- Eğer hali hazırda okumuyorsan, açık öğretimden bir bölüm okuyabilirsin, ben üniversiteyi bitirdim, yüksek lisans yaptım, şimdi ilgim olan bir alanda açık öğretim okuyorum. Basit zaten, ama öğreniyorum yine de bir şeyler.
2- Maddi açıdan seni zorlamayacaksa dil kursuna gidebilirsin, ingilizce değil ama, mesela fransızca, ispanyolca, insan bir kelime bile öğrenince mutlu oluyor.
3- Yapmayı en çok istediğim şeylerden birisi de , yemek ya da pasta kursuna gitmek. Zaman olmadığı için gidemiyorum, ama bence o da çok zevkli bir uğraştır, hem bir sürü yeni şey öğrenirsin.
4- Spora gidilebilir, hem sağlık için çok faydalı, hem hareket etmek insanın kendisini daha iyi hissettiriyor. Ben bayılıyorum spor yapmaya, kafam boşalıyor, o esnada sanki başka bir boyuta geçiyorum. :124:
merhaba, o kadar güzel şeyler tavsiye etmişsiniz ki ben bile tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacağım, teşekkürler.
Rica ederim ne demek, bir kişi için bile işe yarasa çok mutlu olurum.