- 5 Ocak 2016
- 701
- 1.593
- 113
- Konu Sahibi baharhikmet
-
Kitabı neden eleştiriyorlar gerçekten anlamıyırum tavsiye olarak elif şafak havanın üç kızı aziz Nesin yaşar ne yaşar ne yaşamaz güzellerMesela kürk mantolu madonna kışın okunacak bir kitap
Çünkü mantosu var demek ki kış kitabı
Yazık o kitabın da çekeceği çile varmış:)
Hangi kitabı? Burada kimse kitap eleştirisi yapmadi ki.Kitabı neden eleştiriyorlar gerçekten anlamıyırum tavsiye olarak elif şafak havanın üç kızı aziz Nesin yaşar ne yaşar ne yaşamaz güzeller
Madonnanın aşk hayatı ateşli tabi , kışın okunurMesela kürk mantolu madonna kışın okunacak bir kitap
Çünkü mantosu var demek ki kış kitabı
Yazık o kitabın da çekeceği çile varmış:)
güzel bi kitap aslında bir gecede okunabilecek türden:)Madonnanın aşk hayatı ateşli tabi , kışın okunur
Madonnanın aşk hayatı ateşli tabi , kışın okunur
Kitabı neden eleştiriyorlar gerçekten anlamıyırum tavsiye olarak elif şafak havanın üç kızı aziz Nesin yaşar ne yaşar ne yaşamaz güzeller
Yok normalde eleştiriliyor onu bir türlü anlamıyorum dedimHangi kitabı? Burada kimse kitap eleştirisi yapmadi ki.
En sevdiğim kitaplardan kendisi , hatta galiba birinci sıra. Eşim kitap okumaz sevmez ama bunu okumasını o kadar istedim ki araba ile uzun yol yolculuğumuzda ben okudum eşim arabayı sürdü dinleyerekgüzel bi kitap aslında bir gecede okunabilecek türden:)
ay neydi o kadının adı yahu ..
madonnayı kim oynayacak demişti.
Yok normalde eleştiriliyor onu bir türlü anlamıyorum dedim
konusu siyaset ve kurt adam dışında olsun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?