kısa süren mucizem

Yasadiginiz tabiki cok uzucu,cok gecmis and olsun ama birde iyi tarafindan bakin. demekki tedaviniz iy gidiyorki hamile kalmissiniz.ben kazara hamile kaldigim ve gorunurde bir problem olmamasina ragmen 18 haftalik dusuk yaptim herkes dusuk yapabilir,hastaliginizla bagdasirmayin.

Amin,inşallah sizin icinde hayirlisi olsun...

Maşallah yenilenir,saglikla büyütür inşallah kızlarını...

Cok uzuldum senin adina bu yasadigini 4 kez yasadim maalesef cok zor cok ama sabret bir kere olduysa yine olucak demektir
Nasil dayandin 4 kez dunden beri içimde firtinalar kopuyor,sen nasil basardin dayanmayi

Bence bu bir işaret canım birkere olduysa birdaha verecektir Rabbim sabırlı olun mükafatını alırsınız inş geçmiş oldun cennete giden bebeğin şefaatçiniz olsun inş.
inşallah canim
Ponti daha sana mujdesini bile verememistim,kaybettim bebegimi

Canım çok üzüldüm.Umudunu kaybetme.Onun da bir zamanı var demekki.Veren de Allah alan da.Yine verecektir eminim.Sabırlı ol.
Sağol canım,dualarinda eksik etme beni
Umarim öyle olur,bu acimi daha cabuk atlatabilirim o sayede. Teşekkür ederim...

Allah hayırlı vakitte hayırlı bir evlat nasip edecek inşallah pampa. Canımsın Allah a Sığın Allah seni biliyor görüyor. Hüznüne ortak seni bilen duyan bir Rabbimiz var
Insallah canim,Allahtan başka sığınacak dost mu var

Allah bağışlasin evladini canim... elimde değil tutamıyorum kendimi icim kan agliyor

Allah en kisa zamanda saglikli bir bebis nasip eder insAllah..

Ben ne dicegimi bilemiyorum..
Kelimelerin hic bir anlami yok Allah sabir versin guc versin insAllah.
Teşekkür ederim... gerçekten sözler teselli etmiyor yüreğimi,acim dinmiyor

üzülme kuzum ne denir ki
hayırlısı buymuş demek lazım
rabbim sana en güzel evlatları nasip etsin
Amin,inşallah canım...

Basarmadim ki benim ikisi buyuk 6 ve 4 aylik ikisi seninki gibi oldu canin cok yaniyor ama oldurmeyen aci iste en zoru simdi iste birdaha adet oldugunda yeniden denersin hamilelik olmadan gecmio acisi yine de gecmio da hamile kalirsan mitluluktan obur bebegin aklina gelmez belki benim geliyodu ama hamileyken de obur bebegime agladigim oluyodu simdi yeniden deniyorum bende

Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Alan Rabbim yine verir, kendini üzme..
Teşekkür ederim canım...
Canım
Konuyu yeni gördüm
Çok geçmiş olsun.Üzülme demek çok kolay biliyorum..
Herşeyde bir hayır vardır..Rabbim sana ve eşine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah..
Nevos insanin içi nasıl acirmis dünden beri bunu öğrendim,içim çok aciyo

rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin Harbican..
Teşekkür ederim canim,inşallah...

cok gecmis olsun uzuldum gercekten. Rabbim inşallah en kisa zamanda hayirli saglikli bi evlat nasip etsin..
Aminn...

Just...çok üzgünüm,cookkk... kendimi çok çaresiz hissediyorum

Harbim , geçmiş olsun öncelikle...
Eminim çok zordur, ama sakın kendini bırakma.
İnşallah Allah sana bi mucize daha verir. ..
Insallah canim,dua bekliyorum...

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim en
kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için...

Beterin beteri illaki var ama acı hep ayni... hasretle bekledigim bebegime 24 saat anne olabildim o kadar kısa sürdü ki mutluluğum...

Son düzenleme:
Ayy canım benimmm Rabbim birdaha nasip eder inşallah yaşadığın bu üzüntüde günahlarına kefaret olur

Teşekkür ederim canim,hayırlısı demekten başka bir sey gelmiyor zaten elimden

Tatlim benimde durumundan aksam haberim oldu..
cok uzuldum col gecmis olsun ama asla umidini kaybetmeeeeee hayirlisiyla olacak bir gun insallah..
margam dualarinda beni unutma
Bakıp bakıp kapattım. Biliyorum ki ne desem teselli olmayacak..
Söylemek istediğim birçok şey de benden önce söylenmiş zaten.
Dün Beraber sevindik, bu gün beraber üzülüyoruz.. Yarın daha umutlu olcaz
Herşey daha güzel olacak dimi pinkom

Allahim seninde yardimcin olsun. Zor,çok zor anlıyorum... inşallah hayirlisiyla sende alırsın bebeğini kucagina

Sana tavsiyem tekrar hamilelik dusunmeden once kromozom trimbifoli touch testlerini yaptir birde hamilelik dusundugin ay adetin 21. Gununde progesteron degerine baktir ha tabiki hicbirsey cikmayabilir ama varsa bir sorun bilirsin tekrar tekrar yasamassin ayni seyi

Ayyy kiyamam sana ya cok üzüldüm cnm allah sabir versin sana en kısa zamanda inşallah tekrar versin acisini hemen unut

Normalde bir dusukte yapmazlar bu testleri tekrar etmesini beklerler ozelden bir dr yonlendirirse yaparlar o sekilde yaptirirsiniz ben 3 tane dusugum varken zor yaptilar testlerimi

Çok çok uzuldum anlatamam ya resmen içime işledi yazdıklarını kıyamam ya uzulmeyin desekte boş yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyorum ama Allah buyuktur siz istemekten vazgeçmeyin o mucizeyi hayırlıysa size yine verecektir.

Canm bu gebelik beklenmiyordu bu ay hsg cekilecekti o yüzden mucizeydi bebeğim. Pazartesi randevum var,bakalim ne diyecek doktorum..

Ayyy kiyamam sana ya cok üzüldüm cnm allah sabir versin sana en kısa zamanda inşallah tekrar versin acisini hemen unut
teşekkür ederim canim,inşallah Rabbim yeniden güldürür yüzümü
Normalde bir dusukte yapmazlar bu testleri tekrar etmesini beklerler ozelden bir dr yonlendirirse yaparlar o sekilde yaptirirsiniz ben 3 tane dusugum varken zor yaptilar testlerimi
Peki ne çıktı? Düşüğün sebebi neymis?

5 ve 6 haftalik olanlar progesteron eksikligi tutunamadilar buyukler rahim agzi yetmezligi o bambaska bir durum genetik testlerde bir sorun cikmadi muhtemelen drun spontan dusuk diyecek kimyasal gebelik diyecek

Allahim acina katlanman icin sana sabir versin. Kisa zamanda tekrar cok mutlu olursun insallah

forumun bu özelliği güzel ışte,hiç tanimadigin,dunyanin bilmem neresindeki insanlara ulasabiliyosun...acini,yalnızlığını paylasabiliyosun. yaşadığım şehirde kimsem yok eşimden başka,onunla konuşamıyorum o da acı çekiyor dualarınızi eksik etmeyin,Rabbim birimizin duasını kabul eder inşallah...

Sağol canım,Allah razı olsun. Insallah seninde sorunların kalkar ortadan...

Sağol canım,Allah razı olsun. Insallah seninde sorunların kalkar ortadan...
Sorun bulununca cozum oluyor bizimkiler bulundu insallah seninki de bulunur insallah ama genelde ilk bebegi vucut yabanci diye atar hem bi yonden sanslisin kurtaj olmuycak kendin atacaksin bu cok iyi birsey

Evet forumun en güzel özelliği bu Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla meleğiniz gelecektir :)

Sorun bulununca cozum oluyor bizimkiler bulundu insallah seninki de bulunur insallah ama genelde ilk bebegi vucut yabanci diye atar hem bi yonden sanslisin kurtaj olmuycak kendin atacaksin bu cok iyi birsey
Şans mı denir bilmem ama evet kurtaja gerek kalmadi...
Evet forumun en güzel özelliği bu Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla meleğiniz gelecektir :)
Insallah,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…