kısa süren mucizem

Unutur muyim canim benim uzme artik kendini lutfen

sabır diliyorum en yakın zamanda anne olup yavrunuzu kucagınıza alırsnz inşallah

kiyamam sana ben. Gel sarilayim kocaman.

Sunu da dusun guzellik bak hamile kalabiliyorsun. bu sefer saglikli gelisememis bu yuzden oldu ama eminim bir gun saglikli da olur .

Cennete bir melek gönderdin sefaatci olcsk ins o sana guzumm. Üzülme bu kadsr tekrar olacak inanıyorum ben buna:'(

Harbii yeni okudum konunu..uzme canını diyen olmuştur mutlaka,bebek saglıksızsa dusuk olur..hayırlısı buymuş demekki..

Sonuçta bak anne olabiliyorsun..yıne verir allahım tez zamanda inşallah..

çok zor bi durum üzülmeyin inşallah allah gönlünüze göre versn sen stres yaptıkça daha kötü olursun

Canım benim ben de seni seviyorum Rabbim en kısa zamanda yuzunu güldürsün en kısa zamanda ve cok hayırlı hamilelik ve dogum, omur boyu yuzunu hep guldurecek evlatlar nasip etsin.
Amin canim sağol Allah razi olsun
Cennete bir melek gönderdin sefaatci olcsk ins o sana guzumm. Üzülme bu kadsr tekrar olacak inanıyorum ben buna:'(
Insallah cimcimem,inşallah...
Canımsın sevincini nasıl paylaştıysan üzüntünüde öyle paylaşıyorum haklısın çok zor
İnan hepsi geçecek sen gül kokulu bebeğini kucağına alacaksınBen çok inanıyorum
dualariniza ihtiyacim var Nevos

Harbii yeni okudum konunu..uzme canını diyen olmuştur mutlaka,bebek saglıksızsa dusuk olur..hayırlısı buymuş demekki..

Sonuçta bak anne olabiliyorsun..yıne verir allahım tez zamanda inşallah..
sağol millan,teşekkür ederim. Olacak,olacak ama ne zaman?... bi 2,5 sene daha mı bekliycem ilaçlar,her ay yıkılan umutlar bunları tekrar yasayacak gücüm yok

Canim aklim hep sen de iyi misin
Iyiyim canım merak etme. Biraz dağıldım,toparlanmak zaman alacak...

çok zor bi durum üzülmeyin inşallah allah gönlünüze göre versn sen stres yaptıkça daha kötü olursun
Teşekkür ederim...

Dagilmamak mumkun mi canim yaa kiyamam sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…