kısa süren mucizem

Suan öyle mutsuz,öyle umutsuzum ki... sanki dünyam başıma yıkıldı...

2,5 yıllık evliyim,kadın hastaliklarimdan dolayı çocuğumuz olmuyordu. Tedavi görüyordum. Adet düzensizliğim var bu ay 15 gün gecikince dün test yapayim dedim,cift çizgi çıktı!! Gözlerime inanamadim,koşa koşa kan tahlili yaptırdım. 4 haftalık hamileyim! Sevincten resmen havalara uçtum.

Eşimle sarılıp ağlaştık,ayaklarım kesildi yerden. Allahim ne güzel bir duyguydu... sevincim sadece 24 saat sürdü. Şiddetli kasık ağrısı,kanama bebegimi kaybettim... oysa nazar değmesin diye bir kaç kişi haricinde kimseyle paylasmaya cesaret bile edememistim. Elimden kayıp gitti bebegim,ben seyrettim...

Aglamaktan başka hiç birşey gelmiyor elimden,kendimi öylesine çaresiz hissediyorum ki...
canım çok acıyor,çok!!
Allah sabır versin canım...

Ben bu konuyu okudum da sen olduğunu anlamadım ya harbitom.
Hamile kalmana çok sevindim yazının başında demek ki oluyormuş dedim ama sonuna da üzüldüm
Ne zaman istersen buradayım destek için temiz kalpli arkadaşım :KK19:

Canım mucizeler kısa sürmez.
Allahın mucizeleri sonsuzdur ve bitmez
Ağlamak insanı rahatlatır evet ama
Ağlarken dua etmeyi unutma
Dualar en çok o zaman kabul olurmuş.
İnşallah en kısa zamanda yeniden o mjdeli haberi alırsın.

Cok geçmis olsun canim. Her serde bir hayir var diyorlar ya. Kim bilir böyle olmasi dahi iyi oldu. Atiyorum, bebegin gelisimi iyi olmasindan dolayi, onu 20'inci haftada kaybetmek daha zor olurdu. Üstelik bunca tedaviden sonra hamile kalabilcegin belli oldu. Birçok kadin o çift cizgiyi bile göremiyorlar canim.

Elbette üzül, agla, yasini tut, bu duygu yogunlugundan sonra tekrar esin ile çalismalara basla. Umarim tekrar hamile kalip, bebisi eline alirsin canim. :)

Ahhh canim benim.seni o kadar iyi anliyorum ki....agla rahatlrsin biraz.napalim kismet boyleymis..bir veren Allah birde verir insallah.umudunu kaybetme nolur...

Geçmiş olsun canım. Sabret Rabbim bidaha yasatsin sana bu sevinci.Bende ayni şeyleri yaşadım maffoldum ama geçiyor inan.Sabrettim isyan etmedim düşük ten hemen sonra tekrar hamile kaldım simdi iki tane yavrum var çok şükür. Allah sanada nasip etsin.Simdi zor biliyorum ama inan bidaha hamile kaldığında herseyi unutursun.

Harbim geçmiş olsun.. Üzme kendini bu kadar, demekki hiç olmayacak değil bundan sonra da olabilir en azından bu umut var..
Hayırlısı böyleymiş canım benim.
Ne zaman istersen burdan veya reelden yanında olurum biliyosun çok yakınımdasın :KK60:

Rabbim yardimcin olsun inşallah yüreğini ferahlatsin. Gerçekten çok üzücü bir durum.Allah inşallah sağlıklı sıhhatli şekilde bir bebek dogurmani nasip etsin sana dilediğin zamanda yaşadığın üzüntüyü sana unuttursun

2,5 yıllık evliyim,kadın hastaliklarimdan dolayı çocuğumuz olmuyordu. Tedavi görüyordum. Adet düzensizliğim var bu ay 15 gün gecikince dün test yapayim dedim,cift çizgi çıktı!! Gözlerime inanamadim,koşa koşa kan tahlili yaptırdım. 4 haftalık hamileyim! Sevincten resmen havalara uçtum.

Eşimle sarılıp ağlaştık,ayaklarım kesildi yerden. Allahim ne güzel bir duyguydu... sevincim sadece 24 saat sürdü. Şiddetli kasık ağrısı,kanama bebegimi kaybettim... oysa nazar değmesin diye bir kaç kişi haricinde kimseyle paylasmaya cesaret bile edememistim. Elimden kayıp gitti bebegim,ben seyrettim...

Aglamaktan başka hiç birşey gelmiyor elimden,kendimi öylesine çaresiz hissediyorum ki...
canım çok acıyor,çok!!

Sözün bittiği yer.. Ne desek boş.. Başınız sağolsun giden geri gelmez ama inşallah Allah en kısa sürede size sağlıklı bi bebek nasip eder..

canım çok acıyor,çok!!

Yaşadığınız gerçekten çok üzücü ama olumlu tarafından bakın olaya. yani tabi ki olay olumlu değil ama en azından hamile kalabiliyormuşsunuz onu öğrendiniz. Rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın size aynı mutluluğu inşallah en uzun ömürlüsünden. Hiç moralinizi bozmayın...

X