- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
rabbim dualarınız kabul etsin inş. gönlünüze göre versin inş. diyecek bişim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.. herkesin gönlünde birsey vardır. Rabbim seninde gonlundekileri versin inşallah...rabbim dualarınız kabul etsin inş. gönlünüze göre versin inş. diyecek bişim yok
Sağol ablam,Allah razı olsun. Hani derler ya "anne olmadan anlayamazsin" hamile olduğumu öğrendiğimde,anne olduğumu hissettim. Ne kadar güzel bir duyguymus. Maalesef 24 saat yaşadım bu mutluluğu. Içim boş,bom boş Suan. Gerçekten anne olmadan anlasilmazmis... Rabbim kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin. Ben küçükcük nohut kadar bebegimi kaybedince ne kadar üzüldüm,diğer türlüsünü düşünemiyorumHarbicim tatlım ne diyeceğimi bilemiyorum,yüce rabbim herşeyin hayırlısını verir,en kısa zamanda tekrardan anne olman dileğim,inşallah herşey gönlüne göre olur kuzucum benim kıyamam sana
ahh canim yaaa,bende senin yazini aglayarak okudum. Içim tuhaf oldu gerçekten. Maşallah bebklerine,sağlıkla,huzurla büyüt inşallahAyy canım yaa ne olur üzülme dicem biliyorumki kar etmicek.yazınızı okudum ağladım inanın ben o kadar düşük yaptımki sayısını unutmuştum..Taki şu an ikizlerim olana kadar.38 yaşındayım ve ikiz kızlarım var daha 10 aylıklar henüz.eşimle üniversitede tanıştık arkadaşlık sonra sevgili olduk derken erken evlendik 19 sene olmuş evleneli.hamile kalıyorum ama rahmim bebeği atıyordu..tutunamıyordu bir türlü o kadar çok düşük yaşadımki artık üzülemiyordum bile..ve bıraktım peşini sonuç rahmin duvarının yapışkan özelliği yokmuş düşükler ondan kaynaklıymışş..o kadar iyi anlıyorumki senii..yazını ağlayarak okudumm.koskoca geçen bir 18 yıl ve hamile kaldım önemsemedim nasıl olsa tutunmicak dedim..ama tutundu be arkadaşımm oldu ultrasonda ikiz dediler..2 aylık 3 ..4.. 7.. hep korku yaşadım ve şu anda odada uyuyorlar lütfen üzülme ne olur üzülme..
Tesekkur ederim canim,Allah razi olsungevezeyim rumuzlu arkadaşın yazdıklarını okuyunca demekki yıllar sonra bile olabiliyormuş dedim.
Sende canını sıkma lütfen. Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah.
Bebek isteyen her aileye en sağlıklı ve hayırlısından nasip etsin
ah tatlim Allahım seninde yardımcın olsun. En azından bir tane de olsa evladin var,Rabbim onu sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHarbimm canımm.okudum ve çok çok üzüldümm..rabbim tez zamanda tekrar ve tekrar nasip etsin sana..Canım ben 5 senelik anneyim evet rabbim aratmadı bir oğlum var 30 zuma merdiven dayıyorum az kaldı 2 sene evvel bir düşük yaptım hamile olduğumu anlamamıştım öğrendim 5 haftalıktı kalbi oluşmadı ve dua ettim mevlaya kürtaj olmayayım diye..doktorum rahim ağzında toplanmış bekleyelim vücut kendi atsın dedi. şükürler olsun adet gibi düşüğüm oldu..ve hayatımda hiç korunmadım ve korunmuyorum ..ama tekrar anne olamıyorum canım sebebi yok olmuyor. olmuyor..Canımm herkesin ayrı ayrı dertleri var şu yaşamda bize düşen görev kaliteli insanca dertlerimizle başetmek..çok öpüyorum seni beraber gülüyoruz ,,beraber üzülüyoruz ,,şu aralarda ağlama zamanı rabbim hepimize sağlık sıhhat versin..sevgiyle kal canımm..
Teşekkür ederim kuzum,dua istiyorum sadece. Unutma beni dualarinda...Canım benim ben senin kalbini biliyorum...Allah bir gün güzel bir kuzucuk gönderecektir inşallah kucağına...Hep mutlu olsan hiç üzülmesen keşke...
Teşekkür ederim,Allah razi olsun...Geçmiş olsun öncelikle zor olmalı tahminen,empati yoluyla ancak anlayabilirim.
Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşaallah..Umudunuzu yitirmeyin lütfen.