- 30 Haziran 2013
- 21.173
- 16.767
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Kesunlikle sans canim buyuklerimde kurtaj oldum cok zor bisey Allah kimseye gostermesinŞans mı denir bilmem ama evet kurtaja gerek kalmadi...
Insallah,teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesunlikle sans canim buyuklerimde kurtaj oldum cok zor bisey Allah kimseye gostermesinŞans mı denir bilmem ama evet kurtaja gerek kalmadi...
Insallah,teşekkür ederim
Amin,Rabbim seninde yardımcın olsun canmKesunlikle sans canim buyuklerimde kurtaj oldum cok zor bisey Allah kimseye gostermesin
Amin olacak tabi sanir veriyor vermese dayanamam senin de bu bi haftan zor olacak kendini baska seylere vermeye bk birde oyle cok konuyla ilgilu arastirma okuma falan yapma kafan rahat ederAmin,Rabbim seninde yardımcın olsun canm
Dua et yeter canmCanım yeni goruyorum ne desem bilemiyorum cok cok uzuldum offf
Dua et yeter canm
Unutur muyim canim benim uzme artik kendini lutfenTeşekkür ederim canim,hayırlısı demekten başka bir sey gelmiyor zaten elimden
margam dualarinda beni unutma
Herşey daha güzel olacak dimi pinkom
Allahim seninde yardimcin olsun. Zor,çok zor anlıyorum... inşallah hayirlisiyla sende alırsın bebeğini kucagina
Allahim sana hayirlisiyla hatta ikiz evlat nasip etsin canim benim
Teşekkür ederim kizlar desteginiz icin,sizi seviyorum...Unutur muyim canim benim uzme artik kendini lutfen
Teşekkür ederim canım...
Nevos insanin içi nasıl acirmis dünden beri bunu öğrendim,içim çok aciyo
Teşekkür ederim canim,inşallah...
Aminn...
Just...çok üzgünüm,cookkk... kendimi çok çaresiz hissediyorum
Insallah canim,dua bekliyorum...
Teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Beterin beteri illaki var ama acı hep ayni... hasretle bekledigim bebegime 24 saat anne olabildim o kadar kısa sürdü ki mutluluğum...
Canimm... tek tutunabildigim dalım bu "demek imkansız değilmiş"kiyamam sana ben. Gel sarilayim kocaman.
Sunu da dusun guzellik bak hamile kalabiliyorsun. bu sefer saglikli gelisememis bu yuzden oldu ama eminim bir gun saglikli da olur .
Teşekkür ederim kizlar desteginiz icin,sizi seviyorum...
Suan öyle mutsuz,öyle umutsuzum ki... sanki dünyam başıma yıkıldı...
2,5 yıllık evliyim,kadın hastaliklarimdan dolayı çocuğumuz olmuyordu. Tedavi görüyordum. Adet düzensizliğim var bu ay 15 gün gecikince dün test yapayim dedim,cift çizgi çıktı!! Gözlerime inanamadim,koşa koşa kan tahlili yaptırdım. 4 haftalık hamileyim! Sevincten resmen havalara uçtum.
Eşimle sarılıp ağlaştık,ayaklarım kesildi yerden. Allahim ne güzel bir duyguydu... sevincim sadece 24 saat sürdü. Şiddetli kasık ağrısı,kanama bebegimi kaybettim... oysa nazar değmesin diye bir kaç kişi haricinde kimseyle paylasmaya cesaret bile edememistim. Elimden kayıp gitti bebegim,ben seyrettim...
Aglamaktan başka hiç birşey gelmiyor elimden,kendimi öylesine çaresiz hissediyorum ki...
canım çok acıyor,çok!!
Canımsın sevincini nasıl paylaştıysan üzüntünüde öyle paylaşıyorum haklısın çok zorNevos insanin içi nasıl acirmis dünden beri bunu öğrendim,içim çok aciyo
Canımsın sevincini nasıl paylaştıysan üzüntünüde öyle paylaşıyorum haklısın çok zor
İnan hepsi geçecek sen gül kokulu bebeğini kucağına alacaksınBen çok inanıyorum
çok zor bi durum üzülmeyin inşallah allah gönlünüze göre versn sen stres yaptıkça daha kötü olursunSuan öyle mutsuz,öyle umutsuzum ki... sanki dünyam başıma yıkıldı...
2,5 yıllık evliyim,kadın hastaliklarimdan dolayı çocuğumuz olmuyordu. Tedavi görüyordum. Adet düzensizliğim var bu ay 15 gün gecikince dün test yapayim dedim,cift çizgi çıktı!! Gözlerime inanamadim,koşa koşa kan tahlili yaptırdım. 4 haftalık hamileyim! Sevincten resmen havalara uçtum.
Eşimle sarılıp ağlaştık,ayaklarım kesildi yerden. Allahim ne güzel bir duyguydu... sevincim sadece 24 saat sürdü. Şiddetli kasık ağrısı,kanama bebegimi kaybettim... oysa nazar değmesin diye bir kaç kişi haricinde kimseyle paylasmaya cesaret bile edememistim. Elimden kayıp gitti bebegim,ben seyrettim...
Aglamaktan başka hiç birşey gelmiyor elimden,kendimi öylesine çaresiz hissediyorum ki...
canım çok acıyor,çok!!
Amin canim sağol Allah razi olsunCanım benim ben de seni seviyorum Rabbim en kısa zamanda yuzunu güldürsün en kısa zamanda ve cok hayırlı hamilelik ve dogum, omur boyu yuzunu hep guldurecek evlatlar nasip etsin.
Insallah cimcimem,inşallah...Cennete bir melek gönderdin sefaatci olcsk ins o sana guzumm. Üzülme bu kadsr tekrar olacak inanıyorum ben buna:'(
dualariniza ihtiyacim var NevosCanımsın sevincini nasıl paylaştıysan üzüntünüde öyle paylaşıyorum haklısın çok zor
İnan hepsi geçecek sen gül kokulu bebeğini kucağına alacaksınBen çok inanıyorum
sağol millan,teşekkür ederim. Olacak,olacak ama ne zaman?... bi 2,5 sene daha mı bekliycem ilaçlar,her ay yıkılan umutlar bunları tekrar yasayacak gücüm yokHarbii yeni okudum konunu..uzme canını diyen olmuştur mutlaka,bebek saglıksızsa dusuk olur..hayırlısı buymuş demekki..
Sonuçta bak anne olabiliyorsun..yıne verir allahım tez zamanda inşallah..
Iyiyim canım merak etme. Biraz dağıldım,toparlanmak zaman alacak...Canim aklim hep sen de iyi misin
Teşekkür ederim...çok zor bi durum üzülmeyin inşallah allah gönlünüze göre versn sen stres yaptıkça daha kötü olursun
Amin canim sağol Allah razi olsun
Insallah cimcimem,inşallah...
dualariniza ihtiyacim var Nevos
sağol millan,teşekkür ederim. Olacak,olacak ama ne zaman?... bi 2,5 sene daha mı bekliycem ilaçlar,her ay yıkılan umutlar bunları tekrar yasayacak gücüm yok
Iyiyim canım merak etme. Biraz dağıldım,toparlanmak zaman alacak...
Teşekkür ederim...