- Konu Sahibi Yalnizbiri
-
hayır cnm telkın baska melodı baska ıkısınıde dınleyebılırsn ayrı ayrı ben ılk melodıyle 10gunde 3cm buyutmeyı dınledım YouTube - Song that makes your breasts bigger bu melodıyle 3 4 cm buyudu gunde 20 kez dınleyerek aralıklarla ust uste degıl cnm ancak telkın daha farklı ve daha etkılı bısey cnm bır haftadır dınlıyorum gunde 6 saat aralıklarla dolgunlasma basladı ve yaglanma oluyo ergenlıkdekı gıbı vucut kendı kendıne buyutuyo resmen hormon falan olmadan yanı
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html burdan konuyu okuyabılırsın cnm
burdanda ındırebılırsın en altta yavas ındıre basıp Download breast.mp3 for free on Filesonic.com
ben youtube dekini 20 defa dinliyorum hiççç ara vermeden ...yanlış mı yapıyorumm? ara vererek mi dinlenecek anlamadım
ben youtube dekini 20 defa dinliyorum hiççç ara vermeden ...yanlış mı yapıyorumm? Ara vererek mi dinlenecek anlamadım
toplamda 20 kere dinlenilecek aralıklarla dinleyeceksin cnm ben 4 e bölüyorum 5'er kez dinliyorum.
etkisi geçiciymiş...... uğraşmayalım ozaman(
geçici değil cnm büyümesi kalıcı fakat dolgunluk biraz gidiyor ben yaptım 10 gün dinledim 3 cm büyüdü şimdi diğerini dinlycgm
güzel haber o zaman ... Devam edeyim ...
cnm ıstersen 10 gun bunu dınle sonrada parfaıtın hazırladıgı telkını dınlersın
şimdi ben o telkini yükleyeceğim telefonuma ama 6 saat nasıl dinleyeceğim onu düşünüyorum
buyudugunu gor yaglandıgını cnm 8 saat bıle dınlersın benden soylemesı
inşallah cnm sen uzun süredir yapyrsun galiba büyüme kaç cm oldu yarın başlycgm bende 22 mayısda 85 cmi görsem yeter bana boyum ve kiloma göre 85-90 arası normal senin melodi de etki etti tşk ederim canım
cnm cm olarak aynı ama dolgunluk cok fazla aslında ıkı cm sanırım cunku 98 cmdı kuculdu bı ara suan yıne 98 cm ama dolgunluk ve yaglanma olunca gogus tam gogus oluyo ısteYoksa bos bos cm lerın bı onemı yok benım 12 gun oldu telkını dınlemeye basladıgım cnm yırmı gunde baya bı dolgunluk elde edebılırsın cnm keske dıger melodıyle vakıt kaybetmeseydın cunku onun dolgunlugu gıdıyo gerı
cnm ıstersen 10 gun bunu dınle sonrada parfaıtın hazırladıgı telkını dınlersın
geçici değil cnm büyümesi kalıcı fakat dolgunluk biraz gidiyor ben yaptım 10 gün dinledim 3 cm büyüdü şimdi diğerini dinlycgm
canım kalıcı oldugunu dusunmemızın nedenı yaglanma oluyo goguslerımızde o yuzden sıslık degıl yanı tabıkı yazarız ancak 21 gun sonunda bılınc altı bunu kodluyomus ve buyume dınlesende dınlemesende ıstedıgın dusundugun boyut her ne ıse ona ulasana kadar buyume devam edıyomus yanı 21gun sonunda buyume bıtmıyo sadece dınleme surecı ama ben bır ay dınlemeyı dusunuyorum tabı gelısmelere baglı ıstedıgım sonuca bır aydan once ulasırsam bırakırım dınlemeyıbende aynen böyle yapmayı düşünüyorum ... Parfaıtın ki geçicii mi kalıcı mı 21 gün sonra ayrıntılı yazarsan sevinirz... 21 gün ara vermeden yapmak lazım mış çünkü .....Inşallah kalıcı olurrrrr
kızlar lutfen karıstırmayın ıkısı baska baska seyler :26: 10 gunde 3cm bu japon bır bılım adamının bulusu cep telefonu melodısı olarak gecıyo ancak telkın farklı 21 gun dınlencek olan telkın melodı degıl telkını bu sıtede bır arkadasımız kendısı yapmıs ve bızlerle de paylasdı[ı]kızlar merhaba. Melodiyi 21 gün dinlemek gerekiyormuş.sen 10 gün dinlemişsin. 21'e tamamlasaydın keşke. Belki etkisi yani dolgunluğu daha kalıcı olurdu.[/ı]:
canım kalıcı oldugunu dusunmemızın nedenı yaglanma oluyo goguslerımızde o yuzden sıslık degıl yanı tabıkı yazarız ancak 21 gun sonunda bılınc altı bunu kodluyomus ve buyume dınlesende dınlemesende ıstedıgın dusundugun boyut her ne ıse ona ulasana kadar buyume devam edıyomus yanı 21gun sonunda buyume bıtmıyo sadece dınleme surecı ama ben bır ay dınlemeyı dusunuyorum tabı gelısmelere baglı ıstedıgım sonuca bır aydan once ulasırsam bırakırım dınlemeyı
kızlar lutfen karıstırmayın ıkısı baska baska seyler :26: 10 gunde 3cm bu japon bır bılım adamının bulusu cep telefonu melodısı olarak gecıyo ancak telkın farklı 21 gun dınlencek olan telkın melodı degıl telkını bu sıtede bır arkadasımız kendısı yapmıs ve bızlerle de paylasdıbır karısıklık oluyo sanırım bu ıkısı arasında
selam.karıştırmadım cnm. Haklsın karıştırmışım gibi görünüyor ama ben melodiyi kastetmiştim zaten. Netten araştırdım, bu melodiyi dinleyen japon bi kızı gösterdiler. öncesi ve sonrası ve ordada 21 gün sonrasını gösterdiler. Yani o melodi içinde 21 gün geçerli. Buda bilinçaltıyla ilgili olduğu için demekki anca bilinçaltına yerleşiyor ve 21 gün sonra asıl etki başlıyor.
Selam.Karıştırmadım cnm. Haklsın karıştırmışım gibi görünüyor ama ben Melodiyi kastetmiştim zaten. Netten araştırdım, bu melodiyi dinleyen japon bi kızı gösterdiler. Öncesi ve sonrası ve ordada 21 gün sonrasını gösterdiler. Yani o melodi içinde 21 gün geçerli. Buda bilinçaltıyla ilgili olduğu için demekki anca bilinçaltına yerleşiyor ve 21 gün sonra asıl etki başlıyor.
O kızı ve etkilerini nereden görebiliriz link eklermisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?