- Konu Sahibi Yalnizbiri
-
merhaba canım, bende var toplasan ancak 10 defa kullanabildim. ama etkisi olabilir diye düşünüyorum. telkini bitirdikten sonra kullanıcam. bitki özlü olduğu kesin çünkü çok kötü kokuyor. denemekte yarar var diye düşünüyorumyaa kullananlarr yokmu şu yağğııııı
kızlar ben de bu themra dan alıcam en kısa zamanda çok merak etim. deneyimlerimi yazarım hatta işe yararsa başlık açarım takip edin :)
kızlar bende kullanmak istiyorm gg den baktım ama 3 tane farklı şey çıktı hangisi :S
Merhaba kızlar bnde aynı konudan sikayetçiyim . Ne denediysem kalıcı bi çözüm bulamadım . Şu bahsedilen telkinede ulaşamadım verdiğiniz linkleri açamıyorum çünkü biriniz bana msnden gönderebilir mi ? Birde ben muğlada yasıyorum bu yağı bulabileceğim bi yer var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba verdiğim linkde iletişim telefonundan arayıp sorabilirisin bence yaşadığın şehirde herhangi bir aktarda felan satılıyormu diye. Kolay gelsin.
Merhaba kızlar bnde aynı konudan sikayetçiyim . Ne denediysem kalıcı bi çözüm bulamadım . Şu bahsedilen telkinede ulaşamadım verdiğiniz linkleri açamıyorum çünkü biriniz bana msnden gönderebilir mi ? Birde ben muğlada yasıyorum bu yağı bulabileceğim bi yer var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba verdiğim linkde iletişim telefonundan arayıp sorabilirisin bence yaşadığın şehirde herhangi bir aktarda felan satılıyormu diye. Kolay gelsin.[/QUOTE
Teşekkür ederim aradım ve çok yakınımızda bi aktarda varms vuhuu
telkini yollayabilirim sana
Çok sevinirim canım neveralone_@windowslive.com mail at istersen yada açık olduğumzda gönderirsin çok tesekkür ederim :)
Merhaba verdiğim linkde iletişim telefonundan arayıp sorabilirisin bence yaşadığın şehirde herhangi bir aktarda felan satılıyormu diye. Kolay gelsin.[/QUOTE
Teşekkür ederim aradım ve çok yakınımızda bi aktarda varms vuhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?