- 18 Eylül 2010
- 358
- 4
- 118
- Konu Sahibi Yalnizbiri
-
Kizlar istanbulda sirinevler de bir aktarda varmis simdi almaya gidiyoru
Ses telkinide 3 gunum tam yirmi kez dinlemiyorum herhalde ondan etki etmiyor gidiyim geliyim Ben farkli yontemlerle buyuttum dumduz du benim
-.1 ayvanın çekirdeklerinin jölesi
-.1 yaprak aloe vera jeli
-.2 kahve fincanı ginseng
-.1 yumurtanın akı
-.2 çorba kaşığı tuzlu su
Ayva çekirdeklerini bir kahve fincanı suda beş dakika kaynatın, 30 dakika bekletin, jöle gibi olur. Çekirdeklerini süzün. Sıvısına bir yaprak aloe vera jeli katın. Yumurta akını karıştırarak ilave edin. Tuzlu suyu da ekleyin. Ginsengi yavaş yavaş karıştırarak katın. Önce herhangi bir yağla göğsünüze masaj yapın. Daha sonra tülbendin içine elde ettiğiniz bu karışımı yerleştirin. Sutyeninizin içine koyun. En az altı saat kalması lazım. Bu karışım göğüslerinizi besler ve büyütür.
Ben ilk once corek otu yagini kullandim dolgunluk ve buyume gosterdi birhafta icinde masaj cok yapiyorum Ama daha sonra hergun adacayi ve rezene icmeye basladim adacayinin ve serbetci otunu da gogsume surdum deowell bant aldim cemen otu ile zyagini bir hafta beklettimm ewiii çokkk pis neden olsa bilee raziydimm cilek yagi aldimm kullandimm soguk dus ve beyaz kalip sabunla masaj yaptim en son bugun o yagi aldim o telkinide toplasan gunde on kez dinlemiyorum AMA sonunda dumduz olan goguslrim 86 suanda
Vallahi bir senedir ugrasiyorum AMA toplasan biir Bucuk ay da oldu dun ne oldu bikini bakmaya gittim ordaki kiz fiziginiz cok guzel dedi AMA biraz gogsunuz kucuk deyince dunyammm basima yikildiii ://: ki bu buyumus haliiiiiiioffff ya valla daha once olcmedim dumduzdu śöyle soylim eskiden 75beden alirdim icinde bir suru bosluk kalirdi simdi annemin 80 lik sutyenini takiyorum AMA genede kucuk kizlar hele benim uclari bile yokkkk (
Vallahi bir senedir ugrasiyorum AMA toplasan biir Bucuk ay da oldu dun ne oldu bikini bakmaya gittim ordaki kiz fiziginiz cok guzel dedi AMA biraz gogsunuz kucuk deyince dunyammm basima yikildiii ://: ki bu buyumus haliiiiiiioffff ya valla daha once olcmedim dumduzdu śöyle soylim eskiden 75beden alirdim icinde bir suru bosluk kalirdi simdi annemin 80 lik sutyenini takiyorum AMA genede kucuk kizlar hele benim uclari bile yokkkk (
merhaba arkadaşlar bu gögüs konusunda her genç kızın sorunu var.ne olacak ne yaparız bilmiyorum yaşım 20 ama benden 3 yaş küçüklerin benden dolgun gögüsleri var.şaşırıyorum nasıl olur bu;( bikini giydigim zaman hiç hoş durmuyor ne yapıcam bilmiyorum .çözüm bulanlar lütfen paylaşsın çözümlerini
canm üzülme sen boşver o kızı daha büyüdükçe ucu da belirginleşir merak etme:)
mrb bu göğüs büyütmek için bir melodi varmış bn nette araştırdım ama bulamadım bulan varsa linkini paylaşabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?