• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kısa saç

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
jut nerelerdesin canımcım nasıl oldu kestirdinmi saçını yoksa halen kestirmedin mi?

vazgeçtim zaten canım küçük yüzlülere güzel oluyo kısa modeller omzlarımda su an daha da uzatcam

Son düzenleme:
bence asla kestirme uzat..kısa saça şekil vermeden asla kullanamazsın tecrübeyle sabittir ve de pişman olursun.uzun saçıysa sal kendi haline föne gerek yok her zaman..illa fönlü olmak zorunda değil ama kısa saç hep uğraşmayı gerektiriyo malesef...yakışsa bile insanın canını çıkarıyo ve uzun saça hevesleniyosn

niye vazgectin canım kestirmekten bence kısa sac cok cekici duruyor:)))
bencede öyle ama benim suratım kocaman olduğu için ve burnumda kemerli oyle olunca yakışmıyor.. ince yüzlü libar yüz hatları olanlara daha çok yakışıyor

Şu anda omuzlarımda saçım ve tek kat var kendime bide kahkül kestim öyle kullanıyorum ama sarya boyucam yaknda..

Back