Saç Kesim Şekilleri kısa saç mı, uzun saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kısa saç mı, uzun saç mı?

• Ankete Katılan
    331
Kısa saçın havası hiçbir uzun saçta yok bence. Elbette ki yüzü kısa saçı kaldırabilende.

Uzun sac tercihim bir türlü beceremesem de..
Ama bazı kadınlara uzun sacı yakıstıramıyorum ben mesela Gülben Ergen.

Tabi ki uzun...
Hele ki benim gibi gür, kabarik, dalgali saclara sahipseniz uzun saci tercih etmelisiniz. Uzadikca uysallasti saclarim daha kolay sekil alir oldu. Hic bi model veremedim en azindan topuz yapiyorum. Ayrica sicakta kisa sac hic cekilmiyor, enseye degiyor toplamak istiyorsun toplanmiyor. Uzun sac öyle degil, tek bi kiskacli tokayla kücük bir topuz yapip enseye degen saclardan kolayca kurtulabiliyorum...
Uzun sacin havasi da baska, güzellige güzellik katiyor. Bi kadin cok güzel olmasa bile saclariyla dikkat cekebiliyor. Ama kisa sac öyle degil, sadece bebek yüzlülere yakisiyor.

ben her boyu kullandım bi ara saçım belime kadar uzundu. sonra orta boy kestirdim sonra tekrar belime kadar uzattım. en son bikaç yıl önce aşk acısı çektiğim bi dönem upuzun saçımı kısacık kestirdim arkası kısa önü uzun modeli. ama çok beğendim herkes uzun saçtan daha çok yakıştırdı. üstüne bide bakır kızıl yaptım.. ohh mis gibi oldu hem arkadaşlar kadını gösteren saçıdır deyip üzmeyn benii... kadını gösterden g..üdür bikere

bence bu yüz şekline göre değişir.kafan büyükse uzun saç kafan küçükse kısa saç.ama kafası küçük olanlar da uzun saç kullanıyolar.herkes uzun saçlı oluyor bu biraz sıkıcı benim kafam küçük olsayfı kısa saç kullanırdım şahsen bazı kadınlarda çok seksi duruyor cnkü

ben sahsen uzun saci seviyorum, ama bazen oluyo kisa kesitresim geliyo, cünkü bence kisa sac'da cok havali ve sexi duruyo.benim bi arkadasim var saclari kisadanda kisa, yani tam erkek gibi kesimi, önde tabi kakülleri haric, ve öle hos duruyoki ve cok cekici.ama iste yakisana kisa sac deyip gecmeyin.uzun lafin kisasi, kendi sacim siyah ve upuzun ama kisa sacida severim

herkese yakısan ayrıdır. ama benim saçlarım kıvırcık. uzun olmadıgı sürece kendini göstereceğine inanmıyorum. alışmışım da savurmam lazım onları bakımı cok zor hele ki ince telliyse çabuk kırılıyor boya da varsa iş daha da zorlasıyor ama değiyor ya :)

Ben kısa saça bayılıyorm ama maalesef saçım düz olmadığı için uzun kullanmak zorunda kalıyorum :2:

benim için kesinlikle uzun saç kısa model saçı hiç kullanmadım kullanmam da zaten

Kararsız kaldım sizce kısa saç mı uzun saç mı?Bu modeli çok beğendim sizce nasıl?

çok istemişimdir sçalarım şöyle belime kadar gelsin savura savura yürüyeyim die ama kırılmasından dolayı giç göremeidm o zzunluğu

çok istemişimdir sçalarım şöyle belime kadar gelsin savura savura yürüyeyim die ama kırılmasından dolayı giç göremeidm o zzunluğu

Karasız kaldım benim de saçlarım uzun sayılır orta boy.Önden göğüsler kapanıyor arkadan sütyen hizasında.Uçlar hafif katlı o kadar.Bir hareket yok.Yıkıyorum çıkıyorum o kadar.Evdeyken de hep topluyorum.Resimdeki model güzel mi?

Saç bakımlıysa bele kadar veya uzun kullanım, kırılıyor veya inceliyorsa kısa saç.. Çünkü saç insana hava katmak içindir. Kırılan, kabaran veya incelen saçlar sizi ikinci plana atar.. Benim saçlarım uzunumsu diyelim. Sırtımda sütyeni 1 parmak geçiyor. Kırılmazsa eğer uzatacağım. Kırılırsa da kestiririm sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…