• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kısa saç mı, uzun saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kısa saç mı, uzun saç mı?

• Ankete Katılan
    331
bi dönwm küt kullandım ama şimdi uzun kullanıyorum. kesinlikle uzun saç

uzun saç... ama bele kadar bakımlı saç :49:

kısa saçta da şu küt öne doğru uzun olan model var ya, o güzel , adını unuttumm :26:

yani ya upuzuuuun, ya da şu adını unuttuğum model güzel oluyor, :1: orta boy saçları sevmiyorum :63:

UZUN SAÇ :65:

yıladır uzun saçlarımı 1 sene önce gittim küt kestirdim bob modelimidir nedir ondan önleri uzun:) herkes rahat kulanılıyor yıkaması kolay şekil vermesi kolay dedi.. bende bi anlık boşluguma kestirdim çok pişman oldum kısa saça şekil vermek çok ama çok daha zor..uzunken saçımm sadece uç kısımları düzleştirirdim yada maşa yapardım çok güzel dururdu 10 dk mı bile almazdı..kısa saççç çok kötüü keisnlikle kestirmeyin..uzasın diyee habire yıkıyorummm

Kısa saç,kadının yüz hatlarını ortaya çıkartır.. uzun saçta ise önde olan saçtır yüzü minyon ve düzgün olan bayanlar veya yüzüne güvenen hanımlar kısa saçı rahatlıkla tercih edebilirler uzun saç feminem olsa da kısa saçlarlada bayanlar çok hoş olabiliyor. :89:

Eskiden kısaydı,şimdi uzun.2 sinin de farklı havası var bence,kısa saç şirin oluyo,enerjik ve genç gösteriyo,uzun saç daha ağır daha seksi oluyo.Ben kısa saçı daha çok seviyorum ama zor uzadı kestirmeye kıyamıyorum.

Her ikisinin yeri farklı :) kısa saçın rahatlığı uzun saçın havası ama uzuttaktıktan sonrada saçları kısacık kestirmek cesaret ister.
(Kısacık saçlarımı seviyorum):)

Saçım çok kıvırcık her zaman düzleştiriyorum. çok uzayınca şekil veremiyorum. Uzun sçı sevsemde mecbur kısa kestiriyorum.

Annemler küçükken hep saçlarımı çok kısa kestirirlerdi. Bence yakışmıyor bana. Uzun saç daha güzel şimdi. Hiç belimde saçım olmamıştı hep merak etmişimdir. Şimdi orta boy değil,aşırı uzun değil ama belimden 4 parmak yukarıda yani uzun :9:

bence 30-35 yaşından sonra uzun saç gitmiyo, yüzü aşağı çekiyo, yüzün elastikiyeti bozulmaya başlıyor o yaşlarda ve yüze yanlış gölge veriyo uzun saç o zaman, ve daha yaşlı gösteriyo, hele 40 yaşından sonraki kadınlarda kısa, en azından omza değmeyen saç modelleri daha genç gösteriyo
15-25 yaş arasıysanız tabii ki uzun saçı rahatlıkla taşırsınız
bi de çene yapısıda, kafa yapısı gibi etkenlerde önemli

Son düzenleme:
bana kesinlkle kısa saç yakışmıyo.Şuan saçlarım belimde.Bakımı zor evet ama daha kolay şekil alıyo hem hiç bişey yapmasan bile her şekilde kullanılablir.uzun boylu ve inseyseniz kesinle kısa saç berbat duruyo.kısa zayıf minyon tiplerde kısa saç hoş bana yakışsa isterdim çünkü bakımı kolay ama yakışmıyo hemben zaten uzun saça bayılıyorummm:16:

bence uzun saç niye ilmiyorum ama saçlarım çocukluğumdan bu yanadır uzun hep.kısa saçın nasıl olduğunu bilmiyorum:77:

ikisinin de kendine göre güzelliği ve ayrı havası var. ama yakışana tabii

mesela bana çok kısa asla yakışmıyo.ama boynuma gelecek şekilde bi kısalık gidiyo bana ama uzun saç çok daha fazla yakışıyo kısadan ve ben uzun saçı daha çok seviyorum arada bi kısa saç sevsem ve heves etsem de. . mecburen katları gitsin diye kestirmiştim ama tekrar uzatıyorum... ikisinin de havası başka ama uzun saç bambaşka

ama popoya kadar salkım saçak saçtan bahsetmiyorum bana göre uzunluk göğüs altı civarları olmalı en çok...

Yüze yakışan önemli tabi; fakat insanın yüzüne birden fazla şey de yakışabilir. Çok istisnai durumlar hariç uzun ve güzel yapılı saç en tipsiz hatunları bile çekici gösterebilmekte.
Ayrıca erkekler de uzun sever :)

uzunnnnnn. uzun saç daha havalı kısa saç tamam güzel onuda seviyorum ama. rüzgarda uzuuuun saçların dalgalanmasıda ayri bi güzellik :31:

Back