• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kısa saç mı, uzun saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kısa saç mı, uzun saç mı?

• Ankete Katılan
    331
kişinin yüz yapısına göre değişmekle birlikte kesinlikle uzun saç derim. amma velakin dışarı çıktığınızda 15-20 yaş arasında gördüğünüz uzun, düz ve yana yapıştırılmış perçem değil...hepsini kızılay dağıtmış gibi...

Uzun sac.
Ozellikle genc kizlar icin. Soyle uzun, dalgali saclarin olacak, salina salina yuruyeceksin. off bir an once uzasa su benim saclar.
Ama yine de insan kendine yakisani secmeli, kimine uzun sac yakismayabilir.,

ama biri uzun saçlı diğeri kısa saçlı iki bayan bir ortama girdiğinde dikkati kısa saçlı olan çekiyo...

bence yanlış eğer uzun saçlı bi bayanın güzel havalı saçları varsa dikkati o çeker saç bi kadının herşeyi bence ve kısa saç herkese yakışmıyo ve bazılarını yaşlı gösteriyo bence

tabiki uzun saç...
bir kadının hazineesi saçları diyebilirim kaydirigubbakcemile5

uzun saçı çok seviyorum.ama kısa saçında havası başka.bebek yüzlü güzel kadınlara kısa saç çok yakışıyor bence.:içelim:

Benim favorim uzun saç ki saçlarımda ona keza bir hayli uzun.Kısa saç yakışan birçok kişi de var.Ama bu kadar uzun saçı kestirip de güzelm saçlarıma da kıyamam yani...

$229584_121986584547821_121804741232672_179787_1473619_n.jpg

Kızlar bu saç modeli çok güzel tam istediğim model buu :) ne kısa ne uzun.. (:

Son düzenleme:
kısa saç risklidir. Öncelikle yakışması lazım yüz şekline göre. Moderndir tarz durur.(ama herkezde değil).Ama bana göre tabikide uzu saç böyle beline kadar gelmiş savura savura ohhh missss:1::9::16::16::16::52::52:

Back