Saç Kesim Şekilleri kısa saç mı, uzun saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kısa saç mı, uzun saç mı?

• Ankete Katılan
    331
ama biri uzun saçlı diğeri kısa saçlı iki bayan bir ortama girdiğinde dikkati kısa saçlı olan çekiyo...

bunu da,nereden çıkardınız ki.. böyle kesin bir kural yok........ bu zevklere göre değişir. kimi uzun saçlı bayana dikkat eder ,kimi de kısa saçlıya....
bana gelince uzun saçı daha çok,beğeniyorum.............

Bence Kadın saçın uzununu veya kısasını değil kendine yakışanı seçmeli. Yüzüne gideni, güzel olanı bulmak lazım. Bunun içinde biraz denemek lazım. Arkadaşlarımızın, dostlarımızın iltifatları yada eleştirileri bize yol gösterir. Şahsen ben uzun saçlıyım. Uzun saçın dezavantajları çok olmasına rağmen, böyle kendimi beğendim, çevremdende bu yönde elektrik aldım. Zaman ne gösterir bilemem. Belki ilerde daha hoş bir kısa saç kesimi keşfederim kısa saçlı olurum. Bazen bakıyorumda sırf uzun saçı bir takıntı haline getirip hem yakışmadıgı halde hemde bakamadıkları halde, sokaklarda bakımsız saçlarla dolaşanlar var. Saç o kadar önemli ki, yüzümüzün en can alıcı ayrıntılarından. Bakımlı,temiz,parlak olmalarına özen göstermek lazım.

sizce kıvırcık saçlı biri hergün saçını düzleştirmek uğruna sevdiği kısa saça sahip olmalı mıdır, yoksa bıraksın hep saçıyla nasıl uğraşsın uzun kalsın mıdır?

ara ara sac stilimi degistiririm 2 sene oncesine kadar kisaydi sacim mesela,daha once senelerce uzun kullanmistim,simdi yine uzun ,uzun sac kisa saca gore daha kullanisli ve kolay,,,,,

uzun saç tabiki..şöle güzel bakımlı prıl prıl termemiz bir uzun saç ,ilk bakışta kadını kadınn yapan önemli bir unsurdur...diyorum ben. .:))

Ben kısa saçları daha çok severim.
Bence uzun saç kadını gösterir diye birşey olamaz,saçma geliyor bana.Sonuçta herkese yakışan saç güzeldir.yerimseniben

benim saçlarım şuan uzun değil omuzlarımda ama mecburiyetten kestirdim. kısa saç yakışmıyor bana. tabii kimisine de kısa saç çok yakışıyor, yüz tipiyle ilgili bişey..

arkadaslar bence kisa saca sekil vermek cok zor o yuzden bence uzun sac guzel benimsaclarim boyadiktan sonra yandi ve kestirmek zorunda kaldim ve simdi uzatmaya calisiyorum ya cok kafama taktim bence kesinlikle uzun sac tabiki kimi insanlarada kisa sac yakisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…