Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu örneği netten buldum Melekler Mekanı SAÇ ÖRGÜSÜ SARI ELDİVEN MODELİ 40 İLMEKLE BAŞLAYIP 1 SIRA HAROŞA ÖRÜYORUZ KIZRILMASIN DİYE. 4 DÜZ 1 HAROŞA, 4 DÜZ BİR HAROŞA ŞEKLİNDE 2 SIRA YAPIYORUZ 4 DÜZ ÖRDÜKLERİMİZİ 2-2 İLMEKLERİ YER DEĞİŞTİRİYORUZKİ BURADA BURGU OLUYOR BAK PARMAK KISMINA GELDİĞİMİZDE TAM ORTAYI BULUP ORADA BİR İLMEK KENARINDAN 1 ER TANE ARTTIRMA YAPIYORUZ. O ARTTIRDIĞIMIZ İLMEĞİ BURARAK ÖRÜYORUZKİ DELİK OLMASIN. BAŞ PARMAK İÇİNE GİRECEK KADAR ARTTIRMA YAPIYORUZ HER SIRADA. ŞİMDİ SADECE BAŞPARMAK KISMINI KESİYORUZ. DİĞER İLMEKLERİ 2 PARMAK KADAR ÖRDÜKTEN SONRA KESİYORUZ.
bu modeli bitirdim birleştiriyorumaz bir şey kaldı... aynı renkleri yaptım çok şık duruyor tavsiye ederim... sonrasında şu ilk sıradaki bordo gullu fuları yapacağım hatta o da bitti sayılır sadece mor ip alacağım...bu arada o modelde biraz hazıra kondum hırkalarımdan birinin kuşağı uzun geliyordu bende kuşağı ikiye katladım biraz ortaladım ve yanyana getirip enini genişlettim orta kısmınıda etamin gibi X yaptım. kenarlarına sık iğne ve yaprak yaptım gülü eksik sadece diğeri ise daha kolay bu sayede tığ işi işler öğrendim acemilikte var ama eşim bile beğendiD: google da çeviri bölümü var ne arıyorsam o dile çeviriyortum italyanca japonca almanca ne modeller çıkıyor bu arada bu ahtapotun kıvrık kolunn yapılışını bilen var mı nasıl böyle sarmal yapılıyor acaba