- 2 Aralık 2024
- 66
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ceyda mine
Kan testi yaptılar yarın çıkıyormuş sonuç ultrasonda gözükmediİnşallah sonucunuz da pozitif gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi yaptılar yarın çıkıyormuş sonuç ultrasonda gözükmediİnşallah sonucunuz da pozitif gelir
Kan testi yaptırdım ultrasonda gözükmedi yarın çıkarmış sonuçAyyy hayırlı olsun beta yaptırınca sonucu paylaşır mısınız ?
Muhtemelen değer çıkar erkendir gebelikDoktordan çıktık şimdi ultrasonda baktı bişey göremedim dedi, kan testi istedi yarın çıkarmış sonuç
Kötü bişey miMuhtemelen değer çıkar erkendir gebelik
Hayır bebeğim değil ultrasonda gözükmemesi yok anlamına gelmiyorKötü bişey mi
Kan testi verdik heyecanlandırmıştın beniiiHayır bebeğim değil ultrasonda gözükmemesi yok anlamına gelmiyor
Yine heyecanlan hemen karalara bağlamaKan testi verdik heyecanlandırmıştın beniii
Yine heyecanlan hemen karalara bağlama
Yine heyecanlan hemen karalara bağlama
Ceyda çocuk yeni oluşuyordur önce kanda çıkar sonra kese gözükür sonra çocuk gözükürAma gözükmedi ultrasonda değilim ozaman
Bişey dicem peki bu erken gebelik testi yanıltmaz dimiCeyda çocuk yeni oluşuyordur önce kanda çıkar sonra kese gözükür sonra çocuk gözükür
Markaya bağlı markalardan da ben anlamıyorum ama yanıltacak kadar ince silik yok ceydaBişey dicem peki bu erken gebelik testi yanıltmaz dimi
Valla eczacı çok iyi yüzde 99 doğru dedi gider onu varyaMarkaya bağlı markalardan da ben anlamıyorum ama yanıltacak kadar ince silik yok ceyda
Vay be dünden beri konuşuyoruz hala ikna edemedim pü sanaValla eczacı çok iyi yüzde 99 doğru dedi gider onu varya
Kan testi bi çıksın görcem ben seniVay be dünden beri konuşuyoruz hala ikna edemedim pü sana
Benimki erken gebelik testi prectictor eczane en iyisi dediZaten daha küçükse ultrason da görünmez kanda yarın çıkar inşallah artimed erken gebelik testi yaptıysan onlar genelde hep pozitif gösteriyor seni üzmek için söylemiyorum ama foruma bak araştır daha tecrubeliler bile tavsiye etmiyor o markayı
Çıkarsa hamileysen bende seni görcemKan testi bi çıksın görcem ben seni
Hadi bakalım sen gör bak bi çıkmasın varyaaa çekeceğin var bendenÇıkarsa hamileysen bende seni görcem
Çıkmasın özür dileyeceğim sendenHadi bakalım sen gör bak bi çıkmasın varyaaa çekeceğin var benden