- Konu Sahibi Ceyda mine
O zaman hamilesin yeni diye çıkmadı ultrasonda hayırlı olsunBenimki erken gebelik testi prectictor eczane en iyisi dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hamilesin yeni diye çıkmadı ultrasonda hayırlı olsunBenimki erken gebelik testi prectictor eczane en iyisi dedi
Kan testi verdim yarın çıkarmış sonuç yada bu geceO zaman hamilesin yeni diye çıkmadı ultrasonda hayırlı olsun
Önce umutlandır tabiÇıkmasın özür dileyeceğim senden
Kızım umutlandıracak bir şey yok TESTE GÖRE HAMİLESİN CEYDAÖnce umutlandır tabi
Evet o teste göre öyle tabiii de önemli olan kanKızım umutlandıracak bir şey yok TESTE GÖRE HAMİLESİN CEYDA
HamilesinizzzzKızlar ben dün akşam 6 gün önceyi gösteren testi aldım yüzde 99 doğru gösteriyormuş yaptım testi ve bir çizgi köyü renkte diğeri silik ama belirgin çıktı reglim 3 gün gecikti karnımda şişlik var kasık ağrısı yapıyo sizce bu nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Tamam işte yarın görcezEvet o teste göre öyle tabiii de önemli olan kan
Sonuç çıkmışTamam işte yarın görcez
Çabuk söyleSonuç çıkmış
Değer 292,4 hamileymiş ı'm baktım netten şoktayım ağlıyorukÇabuk söyle
YAAAA BEN SANA NE DEDİM PÜÜÜÜ AY BENDE ÇOK SEVİNDİM NASIL İNANMAZSIN BANADeğer 292,4 hamileymiş ı'm baktım netten şoktayım ağlıyoruk
Ceyda hamile kızzzBen de çok merak ettim keşke acilden gidip hemen kan verseydiniz çok heyecanlı inşallah olumlu yanıtlar alırsınız
Ayyy bende şuan elim ayağım titriyorYAAAA BEN SANA NE DEDİM PÜÜÜÜ AY BENDE ÇOK SEVİNDİM NASIL İNANMAZSIN BANA
Özür dileyecek misin yoksa ağlayalım sonra mı özür dilersin ceydacığımAyyy bende şuan elim ayağım titriyor
DeğeriCeyda hamile kızzz
Yaaa özür dilerim ağlayalım bence ben hâlâ şoktayımÖzür dileyecek misin yoksa ağlayalım sonra mı özür dilersin ceydacığım
AğlayalımDeğeri
Yaaa özür dilerim ağlayalım bence ben hâlâ şoktayım
Ben çok kötüyüm yaAğlayalım
Yeter be ağladığın toparlan çocuk var olduğuma üzülüyor diye düşünebilir ceydaBen çok kötüyüm ya
yerim yerim canım zaten iştahım çok açıkYeter be ağladığın toparlan çocuk var olduğuma üzülüyor diye düşünebilir ceyda
Sağlıklı beslen ağır kaldırma meyve kefir kaşar peyniri avokado bol bol ceviz
Sağlıkla gelsin, kendine iyi bak fıstıksu hamilesuyerim yerim canım zaten iştahım çok açık