- 26 Kasım 2011
- 632
- 404
bu hikayede karşı taraf hem kötü niyetli hem de sizin alçakgönüllüğünüzden faydalanmış bariz.böyle ego tatmincileri vardır.sen yumuşak karnını gösterdin mi onun üzerinden insanı üzebilirler.bu takılacak bir mevzu değil.arkadaşlığınızı gözden geçirin.ama şu beğenilme konusunda ben artık işin çığırından çıktığını düşünüyorum.bu instagram denen yerde nasıl oluyor bilmiyorum pahalı makyaj malzemeleri,estetik,giyim kuşam çok pahalı yaşamlar görüyoruz.bu moda haline geldi sosyal medyadaki bu çılgınlık sokakta da aynı.ben avm ye eşofmanla kot tişörtle gidiyorum.kız full makyaj topukluyla geziyor.buda bir algı yaratıyor.insanlar hep bunu görmek istiyor ,yani abartılı makyaj ,estetik pahalı tarz giyim güzellik kriteri oldu şu anda.bence bu hastalıklı bir durum ,ben de sürekli etrafımda orda burda estetikli makyajlı kadınlar gördüğüm için kendimde eksiklik hissediyorum zaman zaman.niye sürekli makyaj bakım yapmak hep güzel giyinmek zorunda bırakılıyoruzki? valla kızıyorum da yani.onun için siz üzülmeyin hiç.
Son düzenleme: