• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
vay yapıştırdım diyorsun :KK48:
benimde eşim dün kart bilgilerini yollamış
kendine benim adıma bir şey seç diye:KK53:
Düşündüm düşündüm alacak birşey bulamadım :KK45:
Çaydanlığım kararmıştı biraz
gittim çaydanlık aldım :KK70:

Söyleyince şoka girdi :KK53:
Ama çok minnoş bişey çok severek aldım yapıyorum :KK45:
Diyo ulan ben alsam kafama atarsın
Sen alınca minnoş oluyor :confused: :KK70:

Haklıydı uzatmadım :KK70:
Benim telefon aksilik bu ya 13 şubatta bozuldu.Akşam eşim gelince yoksa bilerek mi bozdun dedi.:KK70:Şimdi yarın ben sana telefon alsam ,ben kendim seçecektim diye istemezsin dedi:KK70:(DOĞRU :KK53:)Alışverişe çıkmayı,küçük çocuğum olduğundan mıdır nedir hiç sevmem.Biraz da kararsızlık var:olamaz:Eşimin teli hoşuma gidiyordu belki onu alırım.Eşim uğraşsın telefon seçmekle:KK53:

vay yapıştırdım diyorsun :KK48:
benimde eşim dün kart bilgilerini yollamış
kendine benim adıma bir şey seç diye:KK53:
Düşündüm düşündüm alacak birşey bulamadım :KK45:
Çaydanlığım kararmıştı biraz
gittim çaydanlık aldım :KK70:

Söyleyince şoka girdi :KK53:
Ama çok minnoş bişey çok severek aldım yapıyorum :KK45:
Diyo ulan ben alsam kafama atarsın
Sen alınca minnoş oluyor :confused: :KK70:

Haklıydı uzatmadım :KK70:
Benimki de kendi al dedi gittim baktım.Oğlum anne babam seni kandırmış deyince hiç birşey almadım:63:Kızlarda anne babam kendine birşey al demiş sen de gidip tek taş alsana dediler:KK45:Kartımın limiti yetmez tek taşa:KK70:

Benim telefon aksilik bu ya 13 şubatta bozuldu.Akşam eşim gelince yoksa bilerek mi bozdun dedi.:KK70:Şimdi yarın ben sana telefon alsam ,ben kendim seçecektim diye istemezsin dedi:KK70:(DOĞRU :KK53:)Alışverişe çıkmayı,küçük çocuğum olduğundan mıdır nedir hiç sevmem.Biraz da kararsızlık var:olamaz:Eşimin teli hoşuma gidiyordu belki onu alırım.Eşim uğraşsın telefon seçmekle:KK53:
Akıllı telefon alınca bana bir sözün var:dondurma:

Akıllı telefon alınca bana bir sözün var:dondurma:

Çok yoğun geçti hatta biz kutlamaları 40 gün yapmayı planlıyoruz:süslü::KK70:

hu huhhhuuu ilker ayrık dansı yapıyorum şuan :D

Benimki de kendi al dedi gittim baktım.Oğlum anne babam seni kandırmış deyince hiç birşey almadım:63:Kızlarda anne babam kendine birşey al demiş sen de gidip tek taş alsana dediler:KK45:Kartımın limiti yetmez tek taşa:KK70:

Olsun bee, tek taş olmasa da alsaydın bişiler :KK30:
Böyle günlerde ne kilitlesen kar sayacaksınn :KK53:

Back