Aynen canım yaza kadar bize dinlenme yok4 ay daha koşturma devam yine Çok şükür canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yaza kadar bize dinlenme yok4 ay daha koşturma devam yine Çok şükür canım
Hiç yoktan iyidirBende kış bitti kendime anca patik ördüm
Ben amigurumi bebek yapıyorum.2 tane yaptım kendi çapımda 3. biraz daha iyi olacak gibi bitsin eklerimO zaman ekle bakayım resim
Azıcık şu yeteneğinizden üstüme atın çok beceriksizimHiç yoktan iyidir
Ben amigurumi bebek yapıyorum.2 tane yaptım kendi çapımda 3. biraz daha iyi olacak gibi bitsin eklerim
Daha çok gençsin zamanla hepimizi geçersinBen kendi çapımda yapıyorum birşeyler..Profesyonel değilimAzıcık şu yeteneğinizden üstüme atın çok beceriksizim
Evet örgü örelim diyoruzOrgu mu didinizzz
Çok özeniyorum elime alsam batırıyorum resmen, yapanları uzaktan seyrediyorumDaha çok gençsin zamanla hepimizi geçersinBen kendi çapımda yapıyorum birşeyler..Profesyonel değilim
Benim konularimda envai cesit orgu var bakabilirsinizEvet örgü örelim diyoruz
Canım denemek gerekiyorÇok özeniyorum elime alsam batırıyorum resmen, yapanları uzaktan seyrediyorum
Maşallah ablacım sana herşey geliyor elinden
Bakmadığı mı kim söylediBenim konularimda envai cesit orgu var bakabilirsiniz
Senin baktigini biliyorum begeni yaptiginda anliyorum nevrosumBakmadığı mı kim söyledi
Takip ediyorum canımSenin baktigini biliyorum begeni yaptiginda anliyorum nevrosum
Ben de baktım ama gözüm yemedi.Halbuki eşime 2 tane hırka yapmıştım ,oğluma kazak yapmıştım zamanında.Bakmadığı mı kim söyledi
Ben de yapıyorum ara sıra ama ilgi alanıma hep farklı şeyler giriyor.Şu sıra bebeklere sardım oğlumla ders yaparken yapmaya çalışıyorum..Ben de baktım ama gözüm yemedi.Halbuki eşime 2 tane hırka yapmıştım ,oğluma kazak yapmıştım zamanında.
Canım denemek gerekiyor
Denedikçe güzelleşiyor benim bebeklerimde her seferinde daha güzel olacak
Sağol canım
hahaha ama kızlar ben acemiyimm kiii
Dene canım cidden çok eğlenceliBen de kafama göre başladım..Uydurdum birşeylerDediğin örgüden hiç haberim yoktu mesela daha doğrusu adını bilmiyordum, denesem fena olmaz
Şimdi baktım nasıl oluyor bahsettiğin bebek diye.Ben yapamam herhalde,zor birşeye benziyor.Ben de başörtü oyası (mekik)başlayacaktım.Oğlumun üni sınavı için tefriciyeye başlamayı düşünüyorum yapamam herhalde.Hayırlısıyla sınav stresini bir atlatsaydık.Kafamıza takılıyor,iyi bir puan alamazsa diyeBen de yapıyorum ara sıra ama ilgi alanıma hep farklı şeyler giriyor.Şu sıra bebeklere sardım oğlumla ders yaparken yapmaya çalışıyorum..
Şimdi yapılmış yemegi yapmamak mı gerekiyor nevoşum. Bide menu seklinde mi olcak yoksa tek yemek miBexy mutlaka katılacak yakasını bırakmayalım
Acemilik önemli değil bir yerden başlamak lazımhahaha ama kızlar ben acemiyimm kiii