• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Çok özeniyorum elime alsam batırıyorum resmen, yapanları uzaktan seyrediyorum :KK45:
Maşallah ablacım sana herşey geliyor elinden :nazar::KK200:
Canım denemek gerekiyor;)
Denedikçe güzelleşiyor:KK19: benim bebeklerimde her seferinde daha güzel olacak:KK45:
Sağol canım:KK200:

Ben de baktım ama gözüm yemedi.Halbuki eşime 2 tane hırka yapmıştım ,oğluma kazak yapmıştım zamanında.
Ben de yapıyorum ara sıra ama ilgi alanıma hep farklı şeyler giriyor.:KK53:Şu sıra bebeklere sardım oğlumla ders yaparken yapmaya çalışıyorum..:KK45:

Ben de yapıyorum ara sıra ama ilgi alanıma hep farklı şeyler giriyor.:KK53:Şu sıra bebeklere sardım oğlumla ders yaparken yapmaya çalışıyorum..:KK45:
Şimdi baktım nasıl oluyor bahsettiğin bebek diye.Ben yapamam herhalde,zor birşeye benziyor.Ben de başörtü oyası (mekik)başlayacaktım.Oğlumun üni sınavı için tefriciyeye başlamayı düşünüyorum yapamam herhalde.Hayırlısıyla sınav stresini bir atlatsaydık.Kafamıza takılıyor,iyi bir puan alamazsa diye :olamaz:

Back