Amin inşaallahAy valla daha sokdan cikamadim bile o gunleride Allah nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallahAy valla daha sokdan cikamadim bile o gunleride Allah nasip etsin insallah
Büyük ablam 4.senesinde. Küçük ablamın 1.5 sene oldu. Geçen sene kornual gebelik geçirdi.Amin canim yenimi evliler
Hayırlısı olsun canımBüyük ablam 4.senesinde. Küçük ablamın 1.5 sene oldu. Geçen sene korneal gebelik geçirdi.
Bakalım hayırlısı.
İnşallah nevroşHayırlısı olsun canım
Gecmis olsun canim..olur olur ben inaniyorum imkansiz diye birsey yok sadece bir zamani var Allah hepimizi farkli sekilde siniyor bende de pko goruntusi vardi prolaktin yuksekti tsh yuksek ona ragmen nasip olduBüyük ablam 4.senesinde. Küçük ablamın 1.5 sene oldu. Geçen sene kornual gebelik geçirdi.
Bakalım hayırlısı.
Benim de ilk gebeliğim öncesi bunların hepsi vardıAma hamile kaldım Herşeyin bir vakti zamanı varGecmis olsun canim..olur olur ben inaniyorum imkansiz diye birsey yok sadece bir zamani var Allah hepimizi farkli sekilde siniyor bende de pko goruntusi vardi prolaktin yuksekti tsh yuksek ona ragmen nasip oldu
Şu an tarifin çalınma riski olmasa alternatif karnıyarık tarifim yine var.Neyse arkası yarın olsun o da .Beğenmenize memnun oldum canım ellerine sağlık
Benim babam bypass ameliyatlı annemin hafif olsun diye uydurduğu tarif yıllardır bende böyle yapıyorum..Hayırlısı olsun
Farklı bir tarif miKimseye söyleme çalınmasınŞu an tarifin çalınma riski olmasa alternatif karnıyarık tarifim yine var.Neyse arkası yarın olsun o da .
Amin nanam ,inşallah.Bu sene hamiş senesi oldu, darısı benim ablalariminda başına
Bakıyorum polemiğin de yok ,şaşırdım ben de.Mapusdan ciktik mune atti bizi iceri konuyu yanlis yere acmisim
Polemige girsem canim yanmazdi bu kadara ahahaAmin nanam ,inşallah.
Bakıyorum polemiğin de yok ,şaşırdım ben de.
Hayırlı olsun canım meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah eşin nasıl tepki verdi çok heycanlı bişey yaPolemige girsem canim yanmazdi bu kadara ahaha
Aynen öyle canım, zaten doktor 6 ay gebe kalmasını istemedi küçük ablamin. 2-3 ay olacak ilacı yeni bitti. Bakalım hayırlısıGecmis olsun canim..olur olur ben inaniyorum imkansiz diye birsey yok sadece bir zamani var Allah hepimizi farkli sekilde siniyor bende de pko goruntusi vardi prolaktin yuksekti tsh yuksek ona ragmen nasip oldu
Evet polemikten ziyade ,böyle sebeplerden dolayı banlanınca insanın zoruna gidiyor.Ben de kaç ay önce BDVde bir üye gelen yorumlara konuyla ne alakası var gelen yorumların,alakaya kuru fasulye yazmıştı.Ben de kuru fasulye mi dedin diye bu şekilde yazmıştım.Konu dışı mesajtan banlanmıştım.Polemige girsem canim yanmazdi bu kadara ahaha
Bende birilerine cevap veriyorum diye atılıyorum 2 gün geçmiyor daEvet polemikten ziyade ,böyle sebeplerden dolayı banlanınca insanın zoruna gidiyor.Ben de kaç ay önce BDVde bir üye gelen yorumlara konuyla ne alakası var gelen yorumların yazmıştı.Ben de kuru fasulye mi dedin diye bu şekilde yazmıştım.Konu dışı mesajtan banlanmıştım.
Halbuki nezaketen cevap veriyoruz ,ayıp olmasın diyeBende birilerine cevap veriyorum diye atılıyorum 2 gün geçmiyor da
Evet polemikten ziyade ,böyle sebeplerden dolayı banlanınca insanın zoruna gidiyor.Ben de kaç ay önce BDVde bir üye gelen yorumlara konuyla ne alakası var gelen yorumların,alakaya kuru fasulye yazmıştı.Ben de kuru fasulye mi dedin diye bu şekilde yazmıştım.Konu dışı mesajtan banlanmıştım.
Allahtan bu bölümde siyaset hariç geyik serbestAyy fenaymış gerçekten, çok dikkat etmek lazım
Tabi tabi kesin öyledirBen hiç nezaket bilen biri değilim galiba hiç banlanmadımHalbuki nezaketen cevap veriyoruz ,ayıp olmasın diye
Aynen, bi de cevap vermeyince kendilerini haklı saniyolarHalbuki nezaketen cevap veriyoruz ,ayıp olmasın diye
Oralara hiç girmiyorum, kalplerin çok kırıldığını görüyorum. yemek bölümünde mutluyum,mutluyuzAllahtan bu bölümde siyaset hariç geyik serbest