• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Gidip bahcede biraz gezerim bakalim ne bulcam :KK45:
2 yemekle katılamiyoz mu hatta 3 yemek var aklimda yapmak istediğim :KK54:
Giderken telefonunu da al,bahçede çek kullanacağın malzemeyi.Gözümüz gönlümüz açılsın.:KK45:
Ben haftasonu köye gitmiştim.Güya yemeğimi orada yapacaktım .Manzara eşliğinde sunum yapacaktım.Tarifim yapılmasın diye ilk günden yaptım ama yine yapıldı.:KK53:

Gidip bahcede biraz gezerim bakalim ne bulcam :KK45:
2 yemekle katılamiyoz mu hatta 3 yemek var aklimda yapmak istediğim :KK54:
Sen bayağı hızlı çıktın:KK45: bir istedik sen üç yaparım diyorsun:halay:Ama olmaz bize sadece bir yemek yapabilirsin:KK19:

Sen bayağı hızlı çıktın:KK45: bir istedik sen üç yaparım diyorsun:halay:Ama olmaz bize sadece bir yemek yapabilirsin:KK19:
Hız mı ? Ben ve hız pek uygun olmuyo genelde cok mıymıy yaparım yemegi ama cok pratiksin derler orası ayrı :D
Ayy cok heyecanlandım ilk ya bu şimdi elime yüzume bulastirmadan yapamam :D kesin bisey olur :D yemek yanar falan :P Bide tesadüfen kazanırsam yarışmayı :D

Hız mı ? Ben ve hız pek uygun olmuyo genelde cok mıymıy yaparım yemegi ama cok pratiksin derler orası ayrı :KK70:
Ayy cok heyecanlandım ilk ya bu şimdi elime yüzume bulastirmadan yapamam :KK70: kesin bisey olur :KK70: yemek yanar falan :p Bide tesadüfen kazanırsam yarışmayı :KK70:
Şimdiye kadar neden katılmayı düşünmedin:KK45:İlla davet mi edeceğiz:63:
Sen yaparsın biz inanıyoruz:sampiyon::rolleyes:

Hız mı ? Ben ve hız pek uygun olmuyo genelde cok mıymıy yaparım yemegi ama cok pratiksin derler orası ayrı :KK70:
Ayy cok heyecanlandım ilk ya bu şimdi elime yüzume bulastirmadan yapamam :KK70: kesin bisey olur :KK70: yemek yanar falan :p Bide tesadüfen kazanırsam yarışmayı :KK70:
Katıldıkça pratikleşiyor insan.
Hayaller hep birincilik te işte ,ah hayatlar:KK70:

Back