- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Lahana mı yoksa ?Ben size köy yemekleri yaparim öz hakiki tarladan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lahana mı yoksa ?Ben size köy yemekleri yaparim öz hakiki tarladan
Onların eli yaz kış boş kalmıyorKış olunca malum örgü sezonu açılıyor şişler,tığlar çıkıyor ortaya
Bir başlasam gerisi gelecek, çok dayanıklı oluyor el emeği şeylerBen paspasta yapmıştım.Belki 10 sene oldu hala yepyeni.
Gidip bahcede biraz gezerim bakalim ne bulcamVallahi süper olur
Aklıma getirmeyeydin iyiydi ablacım, nasıl güzel giderdi çorbasıLahana mı yoksa ?
Giderken telefonunu da al,bahçede çek kullanacağın malzemeyi.Gözümüz gönlümüz açılsın.Gidip bahcede biraz gezerim bakalim ne bulcam
2 yemekle katılamiyoz mu hatta 3 yemek var aklimda yapmak istediğim
Sen bayağı hızlı çıktın bir istedik sen üç yaparım diyorsunAma olmaz bize sadece bir yemek yapabilirsinGidip bahcede biraz gezerim bakalim ne bulcam
2 yemekle katılamiyoz mu hatta 3 yemek var aklimda yapmak istediğim
Lahana mı yoksa ?
Şuan evde var biliyo musun o yüzden sordum son tarih ne zaman diyeAklıma getirmeyeydin iyiydi ablacım, nasıl güzel giderdi çorbası
Karadenizli misinŞuan evde var biliyo musun o yüzden sordum son tarih ne zaman diye
Bi kac gun sonra tekrar yapiyim dedim hemde mısir unlu fasulyeli
Şuan evde var biliyo musun o yüzden sordum son tarih ne zaman diye
Şu an bahçelerde o oluyor.Bayılırım çorbasına .Üzerine de pulbiberi basacaksın.Şuan evde var biliyo musun o yüzden sordum son tarih ne zaman diye
Hız mı ? Ben ve hız pek uygun olmuyo genelde cok mıymıy yaparım yemegi ama cok pratiksin derler orası ayrıSen bayağı hızlı çıktın bir istedik sen üç yaparım diyorsunAma olmaz bize sadece bir yemek yapabilirsin
Ben alışkın degilim bu yemege pek sevemiyorum yaŞu an bahçelerde o oluyor.Bayılırım çorbasına .Üzerine de pulbiberi basacaksın.
Gel bebegim gell ben sana koca bi tabak koyarım hemde aynalı köy tabagında oyle koca sahanda ☺Nasıl canım istedi şuan
Şimdiye kadar neden katılmayı düşünmedinİlla davet mi edeceğizHız mı ? Ben ve hız pek uygun olmuyo genelde cok mıymıy yaparım yemegi ama cok pratiksin derler orası ayrı
Ayy cok heyecanlandım ilk ya bu şimdi elime yüzume bulastirmadan yapamam kesin bisey olur yemek yanar falan Bide tesadüfen kazanırsam yarışmayı
Ay yok gidip bahçeye almam lazım o lahanaları annem hep der kışın çok lezzetli olur diye, en kısa zamanda yapıcam aklıma getirdinizŞu an bahçelerde o oluyor.Bayılırım çorbasına .Üzerine de pulbiberi basacaksın.
Katıldıkça pratikleşiyor insan.Hız mı ? Ben ve hız pek uygun olmuyo genelde cok mıymıy yaparım yemegi ama cok pratiksin derler orası ayrı
Ayy cok heyecanlandım ilk ya bu şimdi elime yüzume bulastirmadan yapamam kesin bisey olur yemek yanar falan Bide tesadüfen kazanırsam yarışmayı
Ben alışkın degilim bu yemege pek sevemiyorum ya
Gel bebegim gell ben sana koca bi tabak koyarım hemde aynalı köy tabagında oyle koca sahanda ☺