Biz böyle mutluyuzOralara hiç girmiyorum, kalplerin çok kırıldığını görüyorum yemek bölümünde mutluyum,mutluyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz böyle mutluyuzOralara hiç girmiyorum, kalplerin çok kırıldığını görüyorum yemek bölümünde mutluyum,mutluyuz
Hele önceden daha zordu banlanmanın acısı.İlk banlandığımda kovulmuş gibi zoruma gitmişti.Önceden diyelim bilgisayardan giriyorsun şifreni girmesende giremiyordunSonradan değişti.Tabi tabi kesin öyledirBen hiç nezaket bilen biri değilim galiba hiç banlanmadım
Kaç kere banlandın ablacımHele önceden daha zordu banlanmanın acısı.İlk banlandığımda kovulmuş gibi zoruma gitmişti.Önceden diyelim bilgisayardan giriyorsun şifreni girmesende giremiyordunSonradan değişti.
En iyisi uslu uslu dolaşmakBuraya bakmadan olmuyorHele önceden daha zordu banlanmanın acısı.İlk banlandığımda kovulmuş gibi zoruma gitmişti.Önceden diyelim bilgisayardan giriyorsun şifreni girmesende giremiyordunSonradan değişti.
Başka katılırım diyenler de vardı hatırlayamadım şimdiBexy bize yarın sebze yemeği yapacakPeşini bırakmayalım
Bende birilerine cevap veriyorum diye atılıyorum 2 gün geçmiyor da
Bi kerede Özbek anne çocuğu nasıl dövüp sövüyordu o pis karıya laf dedim diye kaç gün uzaklastirildim hatırlamıyorum bile. Biraz esnek olunmalıBeni de üsluptan atıyorlar
Polemikten te gittigim oluyor ama
Üsluptan gidince kabullenemiyorum
3 veya 4 kere.2 kere de uyarı aldım.O kadar siyasete girdim hiç banlanmadımKaç kere banlandın ablacım
Hoşbuldum canım Çok şükür Nevoş'um, sen nasılsın İçtiğim ilacın yan etkilerinden dolayı gün boyu uyuşukluk oluyordu canım, o yüzden giremiyordum foruma. Bünye alıştı, biraz daha kendimdeyim artıkHoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin
Ben de örgüye kaptırdın yine kendini sandım.Hoşbuldum canım Çok şükür Nevoş'um, sen nasılsın İçtiğim ilacın yan etkilerinden dolayı gün boyu uyuşukluk oluyordu canım, o yüzden giremiyordum foruma. Bünye alıştı, biraz daha kendimdeyim artık
İyiyim canım çok şükürBen de okul açıldı koşturma devam ediyorHoşbuldum canım Çok şükür Nevoş'um, sen nasılsın İçtiğim ilacın yan etkilerinden dolayı gün boyu uyuşukluk oluyordu canım, o yüzden giremiyordum foruma. Bünye alıştı, biraz daha kendimdeyim artık
Yok canım ya, örgüyü de bıraktım 1 aydırBen de örgüye kaptırdın yine kendini sandım.
Senin yerine ben başladımYok canım ya, örgüyü de bıraktım 1 aydır
Bende bir kere banlandım polemikten3 veya 4 kere.2 kere de uyarı aldım.O kadar siyasete girdim hiç banlanmadım
4 ay daha koşturma devam yine Çok şükür canımİyiyim canım çok şükürBen de okul açıldı koşturma devam ediyor
Çok geçmiş olsun canımAlıştıysan sorun yok inşaallah
Bende kış bitti kendime anca patik ördümSenin yerine ben başladım
O zaman ekle bakayım resimSenin yerine ben başladım