• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Tabi tabi kesin öyledir:KK45:Ben hiç nezaket bilen biri değilim galiba hiç banlanmadım:KK70:
Hele önceden daha zordu banlanmanın acısı.İlk banlandığımda kovulmuş gibi zoruma gitmişti:KK53:.Önceden diyelim bilgisayardan giriyorsun şifreni girmesende giremiyordun:olamaz:Sonradan değişti.

Hele önceden daha zordu banlanmanın acısı.İlk banlandığımda kovulmuş gibi zoruma gitmişti:KK53:.Önceden diyelim bilgisayardan giriyorsun şifreni girmesende giremiyordun:olamaz:Sonradan değişti.
En iyisi uslu uslu dolaşmak:KK45:Buraya bakmadan olmuyor:skandal:

Hoşbuldum canım:KK60: Çok şükür Nevoş'um, sen nasılsın:KK19: İçtiğim ilacın yan etkilerinden dolayı gün boyu uyuşukluk oluyordu canım, o yüzden giremiyordum foruma. Bünye alıştı, biraz daha kendimdeyim artık:KK48:
Ben de örgüye kaptırdın yine kendini sandım.:KK69:

Hoşbuldum canım:KK60: Çok şükür Nevoş'um, sen nasılsın:KK19: İçtiğim ilacın yan etkilerinden dolayı gün boyu uyuşukluk oluyordu canım, o yüzden giremiyordum foruma. Bünye alıştı, biraz daha kendimdeyim artık:KK48:
İyiyim canım çok şükür:KK60:Ben de okul açıldı koşturma devam ediyor:KK19:
Çok geçmiş olsun canım:KK200:Alıştıysan sorun yok inşaallah:KK60:

Back