En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Büyük ablam 4.senesinde. Küçük ablamın 1.5 sene oldu. Geçen sene kornual gebelik geçirdi.
Bakalım hayırlısı.
Gecmis olsun canim..olur olur ben inaniyorum imkansiz diye birsey yok sadece bir zamani var Allah hepimizi farkli sekilde siniyor bende de pko goruntusi vardi prolaktin yuksekti tsh yuksek ona ragmen nasip oldu

Gecmis olsun canim..olur olur ben inaniyorum imkansiz diye birsey yok sadece bir zamani var Allah hepimizi farkli sekilde siniyor bende de pko goruntusi vardi prolaktin yuksekti tsh yuksek ona ragmen nasip oldu
Benim de ilk gebeliğim öncesi bunların hepsi vardıAma hamile kaldım Herşeyin bir vakti zamanı var

Beğenmenize memnun oldum canım ellerine sağlık
Benim babam bypass ameliyatlı annemin hafif olsun diye uydurduğu tarif yıllardır bende böyle yapıyorum..Hayırlısı olsun
Şu an tarifin çalınma riski olmasa alternatif karnıyarık tarifim yine var.Neyse arkası yarın olsun o da .

Aynen öyle canım, zaten doktor 6 ay gebe kalmasını istemedi küçük ablamin. 2-3 ay olacak ilacı yeni bitti. Bakalım hayırlısı

Polemige girsem canim yanmazdi bu kadara ahaha
Evet polemikten ziyade ,böyle sebeplerden dolayı banlanınca insanın zoruna gidiyor.Ben de kaç ay önce BDVde bir üye gelen yorumlara konuyla ne alakası var gelen yorumların,alakaya kuru fasulye yazmıştı.Ben de kuru fasulye mi dedin diye bu şekilde yazmıştım.Konu dışı mesajtan banlanmıştım.

Bende birilerine cevap veriyorum diye atılıyorum 2 gün geçmiyor da

Ayy fenaymış gerçekten, çok dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…