- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Hislerim yanıltmadı beni.Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar yeri degil biliyorum ama onceden bahsetmistik ondan paylasmak istedim:) sanırsamm hamileyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hislerim yanıltmadı beni.Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar yeri degil biliyorum ama onceden bahsetmistik ondan paylasmak istedim:) sanırsamm hamileyim:)
evet sen demistin ya amin insallah ya yarın da kan testi yaptıralım bakalım heyecan doruktaHislerim yanıltmadı beni.Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Neden banlandın diye mesajlarına baktım ,polemik falan yok,birşey anlamadımevet sen demistin ya amin insallah ya yarın da kan testi yaptıralım bakalım heyecan dorukta
nereye gittinevet sen demistin ya amin insallah ya yarın da kan testi yaptıralım bakalım heyecan dorukta
Tebrik ederim canımÇok ama çok sevindimkızlar yeri degil biliyorum ama onceden bahsetmistik ondan paylasmak istedim:) sanırsamm hamileyim:)
Hemen bahanesi de hazırNevreste bana inanmıyorsun sen fotolar.yüklenmiyor ki atayom. Suraya
Daha 1 hafta oldu 12 tarif geldiYarışma durgun geçiyor, çok katılım olur diye düşünüyordum sebzeciler nerdesiniz
Bahane değil olmuyor dedim yaaa birazdan tekrar denerimHemen bahanesi de hazır
Tarayıcı değiştirip eklemeyi dener misin
Mozilla hiç sorun çıkarmıyor
Sakin geçiyor yarışma bakalım belki artar katılımDaha 1 hafta oldu 12 tarif geldi
Beğenmenize memnun oldum canım ellerine sağlıkNevreste 2 gün önce karnıyarığı kızartmadan senin gibi yağ sürüp fırında yaptım.Hem daha kolay oldu,hem de köz tadı oldu.Keşke bu tarifle katılsaymışım dedim görüntüyü görünceOğlum karnıyarığın içini yiyip patlıcanını bırakıyordu.O bile 2 tane yedi.
Tabi tabi bizde inandıkBahane değil olmuyor dedim yaaa birazdan tekrar denerim
Bak ya hala sakin diyorSakin geçiyor yarışma bakalım belki artar katılım
Bak ya hala sakin diyor
Haklısın canımBelkide diğer kategoride çok yoğunduk ya bana öyle gelmiştir ablacım
Ben de çok merak ediyorum tarifiniHaklısın canım
Beni bekliyor olabilirler
Bende yemiyorum dışını, nasıl oluyor böyle banada deyiverinNevreste 2 gün önce karnıyarığı kızartmadan senin gibi yağ sürüp fırında yaptım.Hem daha kolay oldu,hem de köz tadı oldu.Keşke bu tarifle katılsaymışım dedim görüntüyü görünceOğlum karnıyarığın içini yiyip patlıcanını bırakıyordu.O bile 2 tane yedi.
Resim boyutu mu büyük?Bahane değil olmuyor dedim yaaa birazdan tekrar denerim