- 2 Aralık 2015
- 31.706
- 105.683
- 598
Bana da bir sürpriz yaparlar inşallah .Amin.Kk suprizlerle dolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bir sürpriz yaparlar inşallah .Amin.Kk suprizlerle dolu
Bir sürü tarif var neden aynısını yapalım.Kavga etmeyin hepiniz aynı tarifi yapın oylar bölünsünAy pardon dilim sürçtü hepinizin yapımı farklıdır diyecektim.
Ben senin hangisini yapacağını tahmin edebiliyorum.Bir sürü tarif var neden aynısını yapalım.
Aaaa diğerleri arkadaşın değil miDiyebilirsiniz ama demesenizde darılmam
Sen deme ,insan arkadaşına abla der mi?
Ben tarifimi değiştirdim.Ben senin hangisini yapacağını tahmin edebiliyorum.
Öncekini demiyorum.Karnıbahar hakkındaBen tarifimi değiştirdim.
Onlar da arkadaşım Benden küçükler ya ,belki öyle demek isterler diye dedimKimden öğrendin bilmiyorum ki böyle ters köşe yapmayıAaaa diğerleri arkadaşın değil mi
Onunlada yaptığım 3-4 tarif varÖncekini demiyorum.Karnıbahar hakkında
Bilmiyorum zamanla geliştiOnlar da arkadaşım Benden küçükler ya ,belki öyle demek isterler diye dedimKimden öğrendin bilmiyorum ki böyle ters köşe yapmayı
Ben 2 tanesini yapıyorum ,1 tane de yapmayı düşündüğüm tarif var.Ha bir de turşusu da çok güzel oluyor.Yedikçe yiyesi geliyor insanın.Karnıbahar sevmeyen bile yiyebilir .Onunlada yaptığım 3-4 tarif var
Evet turşusunu ben de yapıyorum harika oluyorBen 2 tanesini yapıyorum ,1 tane de yapmayı düşündüğüm tarif var.Ha bir de turşusu da çok güzel oluyor.Yedikçe yiyesi geliyor insanın.Karnıbahar sevmeyen bile yiyebilir .
Canım Allah kolaylık versinDeynep kuzum ben sizden hiç ayrılmadim ki sadece işler aşırı yoğundu geceleri ya da haftasonlari is işten geçince okudum ancak bu hafta rapor verdi doktor hamilelik ile ilgili biraz sıkıntı olunca o yüzden rahat rahat bakındım ama bu sayfanın yeri özel bende.
@aeben ablam elhamdülillah bu hafta rahatsızdım biraz Sadece
gardasııımYemekler kardeş oldu
Ne maharetli hanımlarsınız yav
Tariflere gelen oylari toplayip kardes Birligi yapalim bencegardasııım
aynen kardes payı yapıp hepimize esit bolusturelim ard arda gelmesi guzel oldu sanki sozlestikTariflere gelen oylari toplayip kardes Birligi yapalim bence
Bencedeaynen kardes payı yapıp hepimize esit bolusturelim ard arda gelmesi guzel oldu sanki sozlestik
Bencedeaynen kardes payı yapıp hepimize esit bolusturelim ard arda gelmesi guzel oldu sanki sozlestik