Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnabahar ile yapılacak bir sürü yemek varBende pazar yaparım
Çok sevindim
Hadi bakalım bekliyoruzYarın tek tek hakkınızdan gelcem
Suan aradığınız kişiye ulaşılamıyor
Gece oldu 12 ben mutfakta sunum fotosu için ıspanak Paşanın pişmeşini bekliyorum
Sabah işe de ıspanagi yolllim o gitsin çalışsın
He he ondanNana korkk benden
Gümbür gümbür geliyorum
Enginar ilk bahar sonlarına doğru değil mi, yanlış mı hatırlıyorumKarnabahar ile yapılacak bir sürü yemek var
Acaba kereviz veya enginar yapan olur mu
Bu bilgileri paylastigin icin sagol canim:)bu arada ben Tokatlıyım biliyorsunuz ki asma yaprağının harman olduğu yer meşhur olduğu yer Tokattır. ve zeytinyağlı sarma dolması DOLMA yemeklerine girer yaprak sebze değildir. hatta ben belki bilemem diye anneme babaanneme danıştım yavrum zeytinyağlı dolma sebze yemeği değil dediler. bu adaletli kararınız için yönetime teşekkürler Kazen Nevreste . üyemiz de üzülmesin biraz kızmış ama keşke nevroşa bir sorsaymış hatta bir arkadaşımız sormuş ve olmaz denilmiş
Doğrudur canımHadi bakalım bekliyoruz
He he ondan
Enginar ilk bahar sonlarına doğru değil mi, yanlış mı hatırlıyorum
Karnabahar benim uzak dur ondan fururum yogsam seniIspanaktan vazgeçtim
Karnıbahar yapacağım
Ben zeytinyağıli garnitürlü hatri sayılır kadar yaptimDoğrudur canım
Ben hiç enginar yapmadım
Gel kaldin ama kaptilar coktanKarnabahar benim uzak dur ondan fururum yogsam seni
Panik yok hepimize yetecek kadar tarif varKarnabahar benim uzak dur ondan fururum yogsam seni
Gel kaldin ama kaptilar coktan
Ne kiziyon ben senin yapcani nerden bilseydimGordum hain Azra910 karnabaharin sadece kizarmis hali yeniyordu bizim evde yaktin beni yaktin calayim mi simdi tarifini he
Aslında ortamı yumuşatmak için şaka yapmak istemiştimBaşka şakalarımda vardı ama o sinirle atar beni siteden diye yapamadımOlsun nezaketen ablasın
Hadi iyisin dolmaları kurtardın
Ha evet maşa diyordu adına .Her gördüğünü istiyor bu aralar.Oyyy yerim, burada var maşa göndereyim
asfarovski demek buraları okuyup bize selam vermiyormuş.asfarovski fatmaaa sen napıyon bakim sebzelerin açıldıgı müjdesi ilk senden gelmiş
Sen nerelerdesin bakim ?
Ispanaktan vazgeçtim
Karnıbahar yapacağım
Dur senden önce ben yapayım
Kavga etmeyin hepiniz aynı tarifi yapın oylar bölünsünAy pardon dilim sürçtü hepinizin yapımı farklıdır diyecektim.Karnabahar benim uzak dur ondan fururum yogsam seni
Deynep kuzum ben sizden hiç ayrılmadim ki sadece işler aşırı yoğundu geceleri ya da haftasonlari is işten geçince okudum ancak bu hafta rapor verdi doktor hamilelik ile ilgili biraz sıkıntı olunca o yüzden rahat rahat bakındım ama bu sayfanın yeri özel bende.asfarovski demek buraları okuyup bize selam vermiyormuş.
Eşin görüyor mu uğraşını,O'nun tepkisi ne?Yarın tek tek hakkınızdan gelcem
Suan aradığınız kişiye ulaşılamıyor
Gece oldu 12 ben mutfakta sunum fotosu için ıspanak Paşanın pişmeşini bekliyorum
Sabah işe de ıspanagi yolllim o gitsin çalışsın