• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Nana korkk benden :halay:
Gümbür gümbür geliyorum :rolleyes:
Ben korkmayayım mı?:KK53:

bu arada ben Tokatlıyım biliyorsunuz ki asma yaprağının harman olduğu yer meşhur olduğu yer Tokattır. ve zeytinyağlı sarma dolması DOLMA yemeklerine girer yaprak sebze değildir. hatta ben belki bilemem diye anneme babaanneme danıştım yavrum zeytinyağlı dolma sebze yemeği değil dediler. bu adaletli kararınız için yönetime teşekkürler Kazen Kazen @Nevreste . üyemiz de üzülmesin biraz kızmış ama keşke nevroşa bir sorsaymış hatta bir arkadaşımız sormuş ve olmaz denilmiş
Anaaa hemşo çıktık seninle.:rolleyes:
Gel seni bir kucaklayayım:KK74:

Deynep kuzum ben sizden hiç ayrılmadim ki sadece işler aşırı yoğundu geceleri ya da haftasonlari is işten geçince okudum ancak :KK43: bu hafta rapor verdi doktor hamilelik ile ilgili biraz sıkıntı olunca o yüzden rahat rahat bakındım :KK66: ama bu sayfanın yeri özel bende.

@aeben ablam elhamdülillah bu hafta rahatsızdım biraz Sadece
Ah canım ,hem hamilelik hem iş bayağı yoruluyorsundur.Allah kolaylık versin sana :dua:

Ah canım ,hem hamilelik hem iş bayağı yoruluyorsundur.Allah kolaylık versin sana :dua:
Yorucu kuzum aslında şimdi fark ettim yorulduğumu evde kalınca ödem attım resmen demekti vücut su tutmuş sürekli buna da çok şükür oğlum sağlıklı olsun da ben çekerim.

Sen nasılsın neler yapıyorsun ??

Eşin görüyor mu uğraşını,O'nun tepkisi ne?:KK53:
Arda Türkmen yemekleri arkadaş yapıyor,sende paşa mı yaptın?:KK53:
Demek ki paşa olduğuna göre ıspanağın cinsiyeti erkek,aslında kıza daha uygundu.:KK53:

Görmez olur mu bir anda kalkıp mutfaga geçtim
Oğlumu o uyuttu, tuvalete o götürdü oda bir nevi çalıştı sonuçta :)
O saatte kendiyle uğraştırmayı başardığı için bizim ıspanak oldu paşa :KK53::KK48:

Yorucu kuzum aslında şimdi fark ettim yorulduğumu evde kalınca ödem attım resmen demekti vücut su tutmuş sürekli buna da çok şükür oğlum sağlıklı olsun da ben çekerim.

Sen nasılsın neler yapıyorsun ??
Allah her isteyene versin.Dediğin gibi kucağına alacağının hayali bütün çektiklerini ,yorgunluğunu gideriyor.
Ben de şimdi sağlık ocağından geldim.Oğlan evde kızın yanındayken kan vereyim dedim.Hipotiroidi ve kolestrol yüksek çıkmıştı önceki tahlilde.

Kaç yaşındaydı, küçüktü diye hatırlıyorum. 3 muydu :KK16:
4 oldu ablası.:anne:.Akşam eşim işten gelince ben mutfaktaydım yanıma geldi.Misafirlerimiz varmış dedi.Ne misafiri dedim.Kızım bebeklerinin herbirini koltuklara ,kanepeye koymuş.Babasına misafirlerim geldi ,Onlara çay hazırlıyorum demiş.Yerdeki paspası sehpanın üzerine koymuş,kendince oyuncaklarıyla masa hazırlamış,bayağı hoşumuza gitti.:KK45:.Az daha büyüsün bana yardımcı olur,galiba ,sanırsam olur yav:KK53:

yooo gülüyo, dalga geçiyo :)
Ben kalk bir su ver desem vermezsin diyo :KK70:

Sunuma biraz burnunu sokmaya çalıştı da püskürttüm hemen:KK53:
Benim eşimde aynı tepkileri verdi.Sunum yaparken kızım turşu tabağını döktü.Eşim biraz söylenmeye başladı o zaman:skandal:.Tabii duymamazlıktan geldim:KK53:Kızım posta koymasaydı işime daha özenli sunumum olacaktı,hemencecik oldu bittiye getirdim.:olamaz:

Çalışan birine çok görmüyorum ben.Akşama kadar çalışıp ,o yorgunlukla bir de yemek,zor olur yav:olamaz:

Bu aralar gecede devam ediyor işlerim maalesef..

Ev hanimlarinin işide , eğer evde çocuk varsa çalışmaktan zor oluyor. Çocuk eylemek , üstüne bitmeyen ve kıymeti görülmeyen ev işleri yapmak , program yapmaktan daha zor :)

Allah her isteyene versin.Dediğin gibi kucağına alacağının hayali bütün çektiklerini ,yorgunluğunu gideriyor.
Ben de şimdi sağlık ocağından geldim.Oğlan evde kızın yanındayken kan vereyim dedim.Hipotiroidi ve kolestrol yüksek çıkmıştı önceki tahlilde.
Sağlık ocağında yüksek çıkarsa hastaneden teyit ettir bu aralar sık sık yanlış çıkabiliyor maalesef

4 oldu ablası.:anne:.Akşam eşim işten gelince ben mutfaktaydım yanıma geldi.Misafirlerimiz varmış dedi.Ne misafiri dedim.Kızım bebeklerinin herbirini koltuklara ,kanepeye koymuş.Babasına misafirlerim geldi ,Onlara çay hazırlıyorum demiş.Yerdeki paspası sehpanın üzerine koymuş,kendince oyuncaklarıyla masa hazırlamış,bayağı hoşumuza gitti.:KK45:.Az daha büyüsün bana yardımcı olur,galiba ,sanırsam olur yav:KK53:
Hiç bekleme, büyüyünce bu heves geçiyor :D

O nasıl oluyor bakayım bir :)
Uzun süre böyle donemlerim oluyor maalesef . Tembel hatun/bey yemekleri :)
Aslında onlar daha lezzetli boş ver, çeşitleri öğrendin mı tamam :KK53:

Sağlık ocağında yüksek çıkarsa hastaneden teyit ettir bu aralar sık sık yanlış çıkabiliyor maalesef

Hiç bekleme, büyüyünce bu heves geçiyor :KK70:

Aslında onlar daha lezzetli boş ver, çeşitleri öğrendin mı tamam :KK53:

Karnabahar mantisina baktım. Onu biliyorum , patateslisini de yapıyorum. Kalem boreklisini de. Sosyete mantısı da . :)

Mutfağım çok iyidir aslında ama
işte vakit lazım. Bu yüzden yukarıda ki pratik yemekler kurtarıcı oluyor :)

Back