• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Wynonna Wynonna balim bugün internetten bot aliyordum aklima sen geldin ayni siteden aldim birde :KK53: sen ne yaptin halloldu mu seninki :skandal:
Ayyy gelir sanada bambaska bisey:KK45: iade ettim biraz ugrastim ama ya aradim cok paranin iadesi icin toplamda 2 haftayi buldu bir daha tovbe yorumlara baktim cogu kisiye aynisini yapmislar:KK53:

Ayyy gelir sanada bambaska bisey:KK45: iade ettim biraz ugrastim ama ya aradim cok paranin iadesi icin toplamda 2 haftayi buldu bir daha tovbe yorumlara baktim cogu kisiye aynisini yapmislar:KK53:

Yaaaa cidden mi insallah gercegi gelir ya korktum simdi gerci kapida odemeyle aldim degisikse gonderirim hemen dee kargocu ariza yapabilir :olamaz:
Gecende sana cok gulduk bak simdi kesin banada aynisi olucak :KK53:

Yaaaa cidden mi insallah gercegi gelir ya korktum simdi gerci kapida odemeyle aldim degisikse gonderirim hemen dee kargocu ariza yapabilir :olamaz:
Gecende sana cok gulduk bak simdi kesin banada aynisi olucak :KK53:
Onun onunde ac kargoyu en azindan sadece kapida odeme ucretini oder geri iade edersin..cunku kapida odeme yapinca bide arayip iban veriyosun ugras dur ben devamli iban noyu mail atiyodum:KK45: insallah seninki dogru gelir benim basima gelen komikti ya esimde cocuk ayakkabisi yollamislar sanki dedi:KK53:

Onun onunde ac kargoyu en azindan sadece kapida odeme ucretini oder geri iade edersin..cunku kapida odeme yapinca bide arayip iban veriyosun ugras dur ben devamli iban noyu mail atiyodum:KK45: insallah seninki dogru gelir benim basima gelen komikti ya esimde cocuk ayakkabisi yollamislar sanki dedi:KK53:
Numarasi falan da mi yanlisti yoksa sadece sekli mi :D yine aklime geldi :D

Numarasi falan da mi yanlisti yoksa sadece sekli mi :KK70: yine aklime geldi :KK70:
Numarasi dogruydu saolsunlar :KK45: dalga gectiler hep bagciklari gemi halati gibi diye:rolleyes: ama gercekten ne dusunup yolladilar cozemedim aciklamada yok salak yerine koydular sanki daha cildirdim ama bidaha ordan asla birsey almam polarisdi sozde ama baska markanin ayakkabisi geldi belki anlamaz diye dusunduler:KK70:

Numarasi dogruydu saolsunlar :KK45: dalga gectiler hep bagciklari gemi halati gibi diye:rolleyes: ama gercekten ne dusunup yolladilar cozemedim aciklamada yok salak yerine koydular sanki daha cildirdim ama bidaha ordan asla birsey almam polarisdi sozde ama baska markanin heraldr belki anlamaz diye dusunduler:KK70:
Ay benimkide polaris ya :olamaz: kargo gelince bende senin gibi kizlara atar guleriz artik :KK53:

Ahaha polarismi:KK45: artik ne gelir Allah bilir:halay:ay olmasin istemem ama ya sen kargocuya parayi odemeden ac bak sonra ugrasma:p haber ver merak ederim:KK53:
Parayi vermeden actirmiyolarmis :D haber veririm bugun siparis verdim haftaici gelecek hemde 2cift almistim :bicak: eger bir yanlis gelsin her yere yazarim daha musteri bulamazlar :deli:

Parayi vermeden actirmiyolarmis :KK70: haber veririm bugun siparis verdim haftaici gelecek hemde 2cift almistim :bicak: eger bir yanlis gelsin her yere yazarim daha musteri bulamazlar :deli:
Benim yaptigim gibi :KK70: heryere yazdim iade yaparsan soyle bana verdikleri adresde baska subeye gidiyo zaman kaybi oluyo bi gun ben sana sube ismini soylerim:halay:

Back