Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy gelir sanada bambaska bisey iade ettim biraz ugrastim ama ya aradim cok paranin iadesi icin toplamda 2 haftayi buldu bir daha tovbe yorumlara baktim cogu kisiye aynisini yapmislarWynonna balim bugün internetten bot aliyordum aklima sen geldin ayni siteden aldim birde sen ne yaptin halloldu mu seninki
Ayyy gelir sanada bambaska bisey iade ettim biraz ugrastim ama ya aradim cok paranin iadesi icin toplamda 2 haftayi buldu bir daha tovbe yorumlara baktim cogu kisiye aynisini yapmislar
Onun onunde ac kargoyu en azindan sadece kapida odeme ucretini oder geri iade edersin..cunku kapida odeme yapinca bide arayip iban veriyosun ugras dur ben devamli iban noyu mail atiyodum insallah seninki dogru gelir benim basima gelen komikti ya esimde cocuk ayakkabisi yollamislar sanki dediYaaaa cidden mi insallah gercegi gelir ya korktum simdi gerci kapida odemeyle aldim degisikse gonderirim hemen dee kargocu ariza yapabilir
Gecende sana cok gulduk bak simdi kesin banada aynisi olucak
Numarasi falan da mi yanlisti yoksa sadece sekli mi yine aklime geldiOnun onunde ac kargoyu en azindan sadece kapida odeme ucretini oder geri iade edersin..cunku kapida odeme yapinca bide arayip iban veriyosun ugras dur ben devamli iban noyu mail atiyodum insallah seninki dogru gelir benim basima gelen komikti ya esimde cocuk ayakkabisi yollamislar sanki dedi
Numarasi dogruydu saolsunlar dalga gectiler hep bagciklari gemi halati gibi diye ama gercekten ne dusunup yolladilar cozemedim aciklamada yok salak yerine koydular sanki daha cildirdim ama bidaha ordan asla birsey almam polarisdi sozde ama baska markanin ayakkabisi geldi belki anlamaz diye dusundulerNumarasi falan da mi yanlisti yoksa sadece sekli mi yine aklime geldi
Ay benimkide polaris ya kargo gelince bende senin gibi kizlara atar guleriz artikNumarasi dogruydu saolsunlar dalga gectiler hep bagciklari gemi halati gibi diye ama gercekten ne dusunup yolladilar cozemedim aciklamada yok salak yerine koydular sanki daha cildirdim ama bidaha ordan asla birsey almam polarisdi sozde ama baska markanin heraldr belki anlamaz diye dusunduler
Ahaha polarismi artik ne gelir Allah biliray olmasin istemem ama ya sen kargocuya parayi odemeden ac bak sonra ugrasma haber ver merak ederimAy benimkide polaris ya kargo gelince bende senin gibi kizlara atar guleriz artik
Parayi vermeden actirmiyolarmis haber veririm bugun siparis verdim haftaici gelecek hemde 2cift almistim eger bir yanlis gelsin her yere yazarim daha musteri bulamazlarAhaha polarismi artik ne gelir Allah biliray olmasin istemem ama ya sen kargocuya parayi odemeden ac bak sonra ugrasma haber ver merak ederim
Benim yaptigim gibi heryere yazdim iade yaparsan soyle bana verdikleri adresde baska subeye gidiyo zaman kaybi oluyo bi gun ben sana sube ismini soylerimParayi vermeden actirmiyolarmis haber veririm bugun siparis verdim haftaici gelecek hemde 2cift almistim eger bir yanlis gelsin her yere yazarim daha musteri bulamazlar
Ay tamam kuzum sagol o kadar hazirladim ki kendimi kesin yanlis gelecek diye insallah dogrusu gelirBenim yaptigim gibi heryere yazdim iade yaparsan soyle bana verdikleri adresde baska subeye gidiyo zaman kaybi oluyo bi gun ben sana sube ismini soylerim
Hafta sonu kimse eklemiyor.Hafta içi neler olecak neler gelecek bakalımBen de diyorum hanımlar hafta sonu yeni tarifler eklemiştir diye
Bu yarışma katılmam diye nazlanmadan nasıl bitecek?Oylamaya yarın başlasak mı?Evine ne zaman geldin?Hafta sonu kimse eklemiyor.Hafta içi neler olecak neler gelecek bakalım
Sen ekle diyemiyorum zaten ekledin
Birtek bakan ben değilmişimBen de diyorum hanımlar hafta sonu yeni tarifler eklemiştir diye
Sevinsek mi üzülsek mi tarifin olmadığına bilemedimBirtek bakan ben değilmişim
Bizim marifetimizden korktularSevinsek mi üzülsek mi tarifin olmadığına bilemedim
Hayırdır ,temizlik mi yaptın ?Benim gibi gezdin mi?Ayyy daha baska olmadimi katilan ay ben iyiki hemen katildim bikac gundur pestilim cikmis gibi
Keske yapabilsem agirlik var vucudumda ya ancak rutin isleri yapiyorum aslinda soyle bi kaldirip incik cincik temizlik lazimHayırdır ,temizlik mi yaptın ?Benim gibi gezdin mi?