• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Sizi kutluyoruz efenim :rapci::halay::rolleyes:

Sizi gözden kacirmisim.En büyük alkis size gidiyor:)

Ama sonradan isim degisse bile kis ortasinda yaz sebzesi kullanmak garip.Bazilari dondurmus oluyor onu anlarim.Ya da kurutulmus sebzeler var.Ama buradaki sebzeler gayet de taze görünüyor.

Oy alamadım ama tebrik almak benimde hakkım :KK48::KK48::KK48:

Tatlısı şimdi birşey diyemedim, burdada pazarda taze taze duruyorlar, herşey her mevsim var ama cebeci zarar, kabağın , patlıcan ın kilosu 7 lira :ıslık: canım çekti mecbur aldım :olamaz:

Dogru artik her hevsimde her sey var ama ama böyle yaparak dünyanin dengesini bozuyoruz.ben de gecen o güzel yesil kabaklari görünce dayanamayip aldim:)Ama ben yurt disindayim memleket hasretinden yaptim:)

Dogru artik her hevsimde her sey var ama ama böyle yaparak dünyanin dengesini bozuyoruz.ben de gecen o güzel yesil kabaklari görünce dayanamayip aldim:)Ama ben yurt disindayim memleket hasretinden yaptim:)
Sürekli mevsim sebzeleri de yenilmiyor, gerçi ben 1 hafta aynı sebzeyi yiyebilirim ama yani olmuyor , neredesin? Önümüzdeki kategori dünya mutfağı , olduğun yerin mutfağından bu tarif yaparsın artık bize :KK45:

Canımız da çekmesin :KK53::KK53:
Ben almıyorum:KK45:
Kasım'dan Mayıs hatta Haziran 'a kadar bizim eve biber,domates,salatalık,patlıcan,kabak,fasulye yani yaz sebzeleri girmez..Özleyelim yazın daha çok seviyoruz:KK45:Kuru biber,fasulye,bamya , patlıcanlarım var.:kk77:Kavanoz menemenlerim:KK51:Birde buzlukta biber,domates:KK53:

Ben almıyorum:KK45:
Kasım'dan Mayıs hatta Haziran 'a kadar bizim eve biber,domates,salatalık,patlıcan,kabak,fasulye yani yaz sebzeleri girmez..Özleyelim yazın daha çok seviyoruz:KK45:Kuru biber,fasulye,bamya , patlıcanlarım var.:kk77:Kavanoz menemenlerim:KK51:Birde buzlukta biber,domates:KK53:
nevoş kuru patlıcan dolmasına bayılırım yapıyorsunuzdur dimi :kk77: canım istedi

Back